Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 4 PrvaPrva 1 2 3 4 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 51 do 75 od 90
    Super-forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    HTC DesireHD
    Operater
    VIP
    Godina
    42
    Bodovi
    21.621
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.621, Nivo: 35
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa lijepo izgleda MP3 player, ako ti je to primarna vodilja kod kupnje mobitela

Uglavnom, ja ga punim svaki dan zato što mi treba zbog posla i ne mogu dozvoliti si 1 sat bez mobitela.

Što se tiče slidea, fakat je lošiji. Ja ne znam što su napravili u Nokiji, ali ovo je i za mene malo previše rasklimano...

Ali sam našao u 6288 novi killer feature, koji nema 6280, a to je Flash Lite 1.1. Sad ne znam što, kako i gdje Ali očito je da 6288 ima konja za utrku, barem ako se ne može isti "dodati" i u 6280
    Tko se ljuti, uvalim mu kruti...

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Slajd se rasklima ali i drzi,, tak sam cull, nekim sa odam rasklimal i tak ostall, dok drugim malo poslje,, ali nikome se jos nije nekaj drasticno dogodilo ,, tak da ako ti ne smeta kaj je napravljeno kaj se malo klacka,, malo,, slajd je kvalitetan,, ali ako te to zifcira,,onda neznam,, meni ne smeta,, danas sam imal priliku drzati u ruki 6280,,i supre,, sad cekam kaj moja 6288 dojde,,

Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3Gs, 4.
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja inace dostavljam T-mobile proizvode pa tako i moblne uredaje i mogu reci da dosta ekipe uzima ovu nokiu...
    Mob je koliko toliko prihvatljiv cijenom s obzirom da je nedavno izasao a kad mu jos padne cijena bit ce navala...
    Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!

Hardcore forumaš Postignuća:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2002
    Godina
    50
    Bodovi
    12.477
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.477, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moze mali review 6288, odnosno bitna razlika od 6280 i isplati li se kupiti......

Hvala, hvala.....
    ONE X & Sensation & Desire by HTC

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    nokia 6288
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    t-maca prestani s*at o 6288, mob je odličan, ima dosta jaču bateriju i bolju memoriju, neznatno bolu kameru i još par stvari, nije bugovit kao 6280, ljepši je duplo po dizajnu...

imao sam prlike vidit 6280, i slide se klima isto kao i 6288, ništa strašno , iako su to mogli malo popravit

inače, 6280 se više ni ne prodaje, povučen s tržišta zbog mnogih pritužbi ljudi i sranja kojih su imali s njim, dosta ljudi je postao posve neispravan!!

ja sam uzeo 6288 za 600 kn preko pretplate, za što mislim da je odličan potez i svima preporučujem

a naravno da oni koji sad imaju 6280 moraju bit malo ljubomorni na 6288 i govorit da ne vrijedi kune???? - te priče doma mami i tati pričaj a ne budućim potencijalnim kupcima koji se teško odlučuju za novi mob!

evo nadam se da sam nekom pomogao

zajebant Postignuća:
    SocialVeteranTagger First Class50000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Bodovi: 112.292, Nivo: 81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Što se tiče bugovitosti 6280_ke, to je možda bilo na prvim verzijama softa... Kasnije je je to ispravljeno tako da to i nije mana...
    Što se tiče kamere, sumnjam da su napravili pomak nabolje, jer koliko vidim po svim specifikacijama, kamera je ko i na 6280, tj nema AF...
    O dizajnu se općenito ne raspravlja, pa je tako 6280 menu puno ljepša od 6288...
    Bolju memoriju? Oš reć veću memorijsku karticu jer je interna memorija kod oba moba jednaka... jedino što memo karticu od 512MB dobiješ sa mobom, a nisu skupe (možda nekih 100-tinjak Kn)...
    Jedino je dobro što su stavili jaču bateriju, i što je u T-mobile_u cijena 6288 jednaka cijeni 6280_ke...
    ... HTC Desire -> Sensation -> One (M7) -> Note 3 -> LG G2 -> S6 SM-G920F

Datum registracije
    Dec 2002
    Godina
    50
    Bodovi
    12.477
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala na dosadasnjim informacijama.
    6280 se vise ne narucuje po centrima, nego je u prodaji samo ako je koja ostala.
    6288 bi trebao kupiti za clana obitelji jer je dosadasnji Samsung na izdisaju, a cijena je po meni OK za produzenje ugovora.

Jos samo pitanje za slide: koliko se rasklima nakon duze uporabe jer ni novi ne izgleda previse sjajno ?

Kao sto rekoh hvala na informacijama do sada

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja cu dobiti 6288 za 1kn prek firme,, a mozda danas dojde u t-centar,,bar je tak rekiu tip u centru,, ali,,kad dojde javim vam,, mada ju mogu podici ako danas ne dojde tek za tjedan dana,,jooj,,

slajd na 6280 ako se odma ne rasklima onda bu se za 1 mjesec,, ali rasklima se do odredene mjere i tak ostane,, meni se na 6280 cini jako izdrzliv,, frend ga ima vec par mjeseca i sve ko i prvi put,,odma je dobil rasklimanog,, ali mene to ne smeta,,to vam mozda malo u pocetku smeta ali naviknete se,,

zajebant Postignuća:
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To ko što je Pero rekao...
    Ako si dobio "rasklimani" 6280, onda on ostaje tako "raskliman" i to ništa ne "pogoršava"... Za razliku od samsunga di je na početku čvrst i onda s vremenom "olabavi" slide...
    Ali sve u svemu, privikneš se...

Datum registracije
    Dec 2002
    Godina
    50
    Bodovi
    12.477
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao pero55 Pregledaj post
    Ja cu dobiti 6288 za 1kn prek firme,, a mozda danas dojde u t-centar,,bar je tak rekiu tip u centru,, ali,,kad dojde javim vam,, mada ju mogu podici ako danas ne dojde tek za tjedan dana,,jooj,,
    Zgodno od tebe sto ces nas obavijestiti, ali nismo svi iz Zagreba.....

Super-forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    HTC DesireHD
    Operater
    VIP
    Godina
    42
    Bodovi
    21.621
    Nivo
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao student Pregledaj post
    t-maca prestani s*at o 6288, mob je odličan, ima dosta jaču bateriju i bolju memoriju, neznatno bolu kameru i još par stvari, nije bugovit kao 6280, ljepši je duplo po dizajnu...

imao sam prlike vidit 6280, i slide se klima isto kao i 6288, ništa strašno , iako su to mogli malo popravit

inače, 6280 se više ni ne prodaje, povučen s tržišta zbog mnogih pritužbi ljudi i sranja kojih su imali s njim, dosta ljudi je postao posve neispravan!!

ja sam uzeo 6288 za 600 kn preko pretplate, za što mislim da je odličan potez i svima preporučujem

a naravno da oni koji sad imaju 6280 moraju bit malo ljubomorni na 6288 i govorit da ne vrijedi kune???? - te priče doma mami i tati pričaj a ne budućim potencijalnim kupcima koji se teško odlučuju za novi mob!

evo nadam se da sam nekom pomogao
    Kao prvo, ja nisam ljubomoran što je dostupna nova verzija "mog omiljenog mobitela" i uopće mi se ne svađa sa tobom, jer vidi se da neargumentirano pljuješ po 6280. Meni je mobitel moj dobar i za klasu je bolji 6288, jer:

Ima istu bateriju kao i 6288: Dakle BP-6M od 1100 mAh (znači ne ona standardna koja se ugrađuje u 6280 - 970 mAh)
    Ima duplo veću memorijsku karticu od 6288: miniSD 1GB, koji košta JE**NIH 160 kuna
    Ima kudikamo bolji slide od 6288: jer sam primio 6288 u ruke i malo se s njim igrao i dojam mi je ostao ravan 6270-ici (a to znači jako loš)
    Ima stabilan softver: Upiši *#0000# i vidjet ćeš da je ISTA verzija softvera i da nema nikakvih razlika u softveru između ta dva mobitela.

Memorija telefona je apsolutno identična...E sad, što je cijena jeftinija to je razumljivo, ali samo kod operatera koji žele progurati novi model. Ali gledano iz tehničke strane (s koje ja uvijek gledam), nema nikakve razlike.

31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    nokia 6288
    Godina
    38
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao T-Maca Pregledaj post
    Meni je mobitel moj dobar i za klasu je bolji 6288,
    istina, svaka čast što barem priznaš

ti isto znaš neargumentirano pljuvat po mobitelu identičnom tvom pa zašto nebi i ja

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    Lumia 820, 710
    Operater
    vip & Tele2
    Godina
    37
    Bodovi
    9.904
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.904, Nivo: 23
    Bodovi: 9.904, Nivo: 23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Student : OK,ako ćemo objektivno : koje su mehaničke i softverske razlike između 6280 i 6288? Ista kamera,isti zaslon,ista unutarnja memorija,isti slide mehanizam... Jedino se promijenio dizajn,koji se nekome može sviđati,a nekome ne. Meni se osobno ne sviđa više iz praktičnog razloga,na onoj sjajnoj površini gumba se vide packe od prstiju,a i lakše se izgrebe. Činjenica je da kupnjom druge baterije (o čemu razmišljam) i malo veće kartice (već imam) imaš skoro pa isti telefon. A da se 6280 prestao prodavati,to nije istina. U Mobisu,vipu i T-Mobileu ih još ima,i u 02 i Vodafoneu u Hamburgu (rođak je kupio neki dan par komada za firmu na ugovor u Vodafoneu). Prve verzije softa (ne znam točno koje) su bile nestabilne,to je istina. Ali se to najviše događalo s primjercima od operater a 3 koji je bio malo nestrpljiv pa je Nokia isporučila telefone bez da ih je prethodno istestirala kako spada. Već sa verzijom 3.81 su stvari bile u redu. Dotičnu sam imao na telefonu,i tokom 2 mjeseca nisam imao ni jedno "rušenje" sustava ili čudno ponašanje telefona,a d**ao sam po njemu barem par sati dnevno. Sad imam 5.92,i to samo zbog novog mp3 playera i ispravka nekih propusta (poput postotka prilikom slanja BT-om). Mobitelom sam zadovoljan,i ne mislim ga mijenjati još barem godinu dana. Ne moraš se truditi i uvjeravati T-Macu da je 6280 lošiji,pošto dotični piše za par magazina koje vjerojatno čitaš i valjda kao takav zna o čemu govori. Pozdrav od mene

Datum registracije
    Dec 2002
    Godina
    50
    Bodovi
    12.477
    Nivo
    26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao balkanac Pregledaj post
    A da se 6280 prestao prodavati,to nije istina. U Mobisu,vipu i T-Mobileu ih još ima,i u 02 i Vodafoneu u Hamburgu (rođak je kupio neki dan par komada za firmu na ugovor u Vodafoneu).
    Vodafon, O2, Hamburg,....., zgodne destinacije za kupnju.
    Nitko ni nije rekao da se prestao prodavati nego da ih T-centri (u HR) vise ne narucuju jer je dosla zamjena -

Ah da, hvala na review-u

EDIT:
    Nokia je kupljena i ja koji koristim PPC vec dugo godina mogu reci da je mobitel odlican (unutrasnjost).
    Jedina zamjerka (na zalost velika) ide kucistu: otvaranje - zatvaranje - klimanje = katastrofa

No nema veze jer ju Mobis u dvije godine garancije bude slagao da se sve bude prasilo, ali ja im tu ne mogu pomoci.

Na kraju mislim da je omjer cijene i onoga sto se dobije za recimo jednu solidnu 4.

Hvala svima na preporuci.
    Zadnji uredio kokibj : 29-01-2007 u 23:16

31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6288 je samo pomlađeni 6280.napravljen facelift i dodana veca mem kartica.

sto se tice mehaniznma,cim sam ga primio u ruku skuzio sam da lagano klacka dok je zatvoren,kada se otvori ne klacka.to je prva stvar koja me iritirala ali nakon 3 dana to vise nisam ni primjetio.

sto se tice kamere tu dajem malo veci minus zbog: prilikom slikanja u mraku slika je jakoo zrnasta
    blic kad okine baca dosta odsjaja na donji dio kamere pa tako da slika sa donje strane bude osvjetljena vise nego sto treba,da je blic spusten 2 mm nize vjerujem da nebi bilo toga,
    white balance(postavke na auto) ne odrađuje svoj posao najbolje u prostoriji sa slabijim svijetlom(previse plavo),pod idealnim svijetlom(npr.Metro) slika fenomenalna

audio player je odlican.brzo se nauci i savlada da nije poterbno ni gledati.
    equilaizer je takodje ok,podesenja se osijete na slusalicama koje su jako dobre i veoma glasne

video player(ak ga se tak moze nazvati) je solidan,pogotovo ako se stavi u full screen i ako je kvalitetniji snimak, samo sto je problem sto se video nemoze FF/Rew.

sto se tice radia,nema se sta reci radio kao radio ALI nema rds-a.

o tipkovnici i ugodjaju tipkanja samo pohvale.tu je posao odradjen vrhunski tipicno za nokiu.
    ALI(*eboga ga ko ga izmislio),bezbroj puta sam zakacio noktom(nije veliki) ukrasnu lajsnu prilikom pritiskanja tipke 2.idealno rijesenje 1-2mm nize postavljena tipkovnica.

o ekranu se nema sta reci.vidljivo i pri jacem suncu,kvaliteta prikaze fenomenalna.

jedina zamjerka(veca) je materijal koji su odabrali za zavrsnu obradu.
    otisci prstiju ostaju svugdje kao da jedete cevape sa mobitelom,mobitel je potrebno non-stop brisati da izgleda lijepo kao u izlogu,kao i stakalce ekrana.

to je za sada od mene..............treba ujutro na posao

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dobio sam taj mob,, ali sad neznma kak da stavim da kda prebacujem preko bluetooth da mi baca na memorijsku karticu,, znam da je vec negdej bilo na forumu kak se to radi,, ali nisam mogao naci,,

Forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    6233, V3
    Operater
    TELE2, t-mobile
    Bodovi
    4.369
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.369, Nivo: 15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jel mozda zna netko dal je ta 6288 u tele2 paketu dekodirana?
    Znam da tele2 ima par ne-kodiranih mobitela...

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne bi se cudio da nije zakljucana bas iz razloga sto se radi o nesto skupljem modelu.

31 days registeredVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 8 Pro
    Operater
    099
    Godina
    51
    Bodovi
    14.543
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.543, Nivo: 29
    Bodovi: 14.543, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni su ti mobiteli skoro isti. Jedina zamjerka mi je na zvuk kod zvonjave i slusalica na koju se slabo cuje ako je okolina bucnija. 6288 je malo usminkana i dotjerana ali sa 5.92 na 6280 je sve u redu! Mislim da u svim jacim tarifama, pogotovo u Vipu aparati dolaze otkljucani!
    U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!

Super-forumaš
    Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    HTC DesireHD
    Operater
    VIP
    Godina
    42
    Bodovi
    21.621
    Nivo
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne. U vipnetu je zakljucan. Provjereno. Sto se tice Bluetootha, sve se obavlja automatski. Ako nema dovoljno mjesta u memoriji mobitela (koji mozes rucno prebaciti na mem. karticu. U slucaju da nema dovoljno mjesta, datoteka se automatski sprema na mem. karticu.

Forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    6233, V3
    Operater
    TELE2, t-mobile
    Bodovi
    4.369
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ma tak me boli za neke razlike izmedu 6280 i 6288!
    Ak mogu za iste pare dobit noviji model zakaj ne?!
    A i ak mi se ne svidi brijem da cu lakse prodat 6288...

Jedino me jos zanima dal su obje jednako spore?
    Jer meni je bila ova 6280 u odnosu na moju staru 6230 ultra spora...
    Znam da ova ima puno vise mogucnosti i da se to ne moze uspoređivat al svejedno...volim kad mi je mob brz...

zajebant Postignuća:
    Nagrade:
    Frequent Poster

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    S6
    Operater
    HT
    Bodovi
    112.292
    Nivo
    81
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meni 6280 sa novim softom (v5.92) nije bila nimalo spora... Bio je jako brz. (ako si imao stariji soft v3.xx, onda je vjerojatno zbog toga bio sporiji )
    E sad, ako i 6288 ima bar tu verziju softa (v5.92 ili noviju, a pretpostavljam da ima jer je noviji mob), onda nebi trebao biti spor...

Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3Gs, 4.
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ova nokia je jako dobar telefon vezano za multimediju, ali mana mu je opet onaj poznati slider...

Imao sam nedavno priliku u ruci ga imati i prvo sto sam negativno primjetio je slider... prilikom otvaranja/zatvaranja gotovo ili uopce ne radi onaj skocni mehanizam te imas feeling kao da ga vuces po pijesku, uglavnom lose...

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2004
    Mobitel
    LG G4
    Operater
    Tele2
    Godina
    50
    Bodovi
    10.427
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.427, Nivo: 24
    Bodovi: 10.427, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 16,0%
    Ukupna aktivnost: 16,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao wildbabe Pregledaj post
    Ova nokia je jako dobar telefon vezano za multimediju, ali mana mu je opet onaj poznati slider...

Imao sam nedavno priliku u ruci ga imati i prvo sto sam negativno primjetio je slider... prilikom otvaranja/zatvaranja gotovo ili uopce ne radi onaj skocni mehanizam te imas feeling kao da ga vuces po pijesku, uglavnom lose...
    Ne znam baš. Ja ju uzeo kao službeni mobitel i slider mi je savršen. Hmmm...

Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3Gs, 4.
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Stile Pregledaj post
    Ne znam baš. Ja ju uzeo kao službeni mobitel i slider mi je savršen. Hmmm...
    Dvije sam imao u rukama i imale su isti problem...

+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 4 PrvaPrva 1 2 3 4 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Download uputstava za Nokia telefone
    By Downloader in forum Nokia
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 26-12-2004, 11:40

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke