>*<<*<*
service test
totall call time
E ovako.Hoću da si kupim sony ericsson W810 (na crno).Ima jedan lik koji ga prodaje po povoljnoj ceni i kaze da je star samo 15 dana.Mene sada zanima može li se pomoću nekog tajnog koda proveriti njegova starost (kada je proizveden,kada je prvi put upaljen i sl.)
Unapred zahvaljujem
>*<<*<*
service test
totall call time
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
To samo pokazuje koliko koliko je vremena provedeno u razgovoru, zar nemože ništa preciznije?I ispravka telefon nije star 15 dana vec 30.
Teško da ćeš dobiti bolji podatak od toga koliko je na mobu razgovarano...
A pogotovo nećeš dobiti podatak kad je mob prvi put uključen (osim ako ti vlasnik ne kaže)...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ne znam za vrijeme razgovaranja, ali meni je nakon svakog flasha ostao broj poslanih poruka
There are no shortcuts in evolution.
oni koji su flashali u servisu ili kod unlockera ne bi trebali imati stari broj, već resetiran, pošto se pravim flashanjem upisuje full novi sistem... a vi koji radite preko SEUSa dotičete samo manji dio memorije
Ja sam svoj K750 flashao i sve se promjenilo, od broja poslanih poruka do trajanja poziva.
ima li jos koja komanda osim te i komande provjere zakljucanosti moba?
Evo pogledao ja na svom K800, pise 06W47, sto pretpostavljam znaci 47. tjedan 2006.![]()
06W37, mogućnost je velka da mi je tada proizveden
Tjedan kada je bio 19.8.2006![]()
MOj k800i je 07w01
Mislim da je covjek pitao kako moze vidjeti kada je mob proizveden, a ne kada je VAS mob proizveden. I wildbabe daj nauci editirat postove, a nemoj sam sebi replayat i nabijat broj postova. Radi se o kvaliteti, ne kvantiteti!
Bookmarks