-ja nebi mjenjo jer je jedina razlika to sto N72 ima veci ekran a n70 3g i 2 kamere!
Molio bih mišljenje dali se isplati n70 mijenjeti za n72
-ja nebi mjenjo jer je jedina razlika to sto N72 ima veci ekran a n70 3g i 2 kamere!
razlika ti je u biti samo u te dvje kamere.
ja neznam koja je ovo vec tema gdje se usporedju ova dva moba,bar jedno 3-4-ta
N70 ima SymbianOS v8.1 dok N72 ima SymbianOS v9.1, dakle novi symbian je gore..
hmmm.
vis vis nisam to znao.
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
N72 je više "fashion" model, znači samim izgledom to odaje-ima lakirano kućište, jako dobro za packe prstiju.
Tako je, Rage99, n72 je "izrod" u kolekciji novih Nokia Symbiana pošto radi na staroj platformi (8.1).
Osobno ne bih mijenjao n70 jer, kad staviš Pro et contra-dođe da je n70 bolji mobitel (smartphone) od n72. A, zbog samoga dizajna nema potrebe mijenjati mob.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Skoro su skroz isti samo što je N72 više šminka,a N70 ima 3G
Ma da, stari symb ima !? Uzas.. sorry na krivoj informaciji..![]()
cujte, nema smisla vise razglabati o ovoj temi, razlike su:
n70: 3g /2kamere(kom to sta znaci osim za autoportret, posto video pozivi nece jos zazivjeti par godina)
n72: malo fancy design, malo drugacija tipkovnica od n70. eh da, uz n72 se dobije 128mb kartica i to je to.
to su vam sve razlike. meni je n72 ljepsi, al opet sam se volio igrati sa vga kamericom. a osim toga n70 je jeftiniji... a ima ajmorec samo tu dodatnu kameru, odnosno 3g. sto je i osnovna razlika navedenih mobitela, design nije promjenjen u tolikoj mjeri.soft je isti.
blizanci (al nisu jednojajcani)
Zadnji uredio danyx : 22-01-2007 u 23:43
VK 1010-IO
i ja sam jučer bio u dvojbi N70 ili n72 i odlučio sam se za N70...
hebi ga, da je N72 symbian 9.1, i da ima bolji displey, odlučio bi se za njega... A ovako, mi ispada da je N70 bolji izbor jer su cijenom tu negdje a nudi i 3G (dobro nije mi to nešto naročito bitno)...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
a zasto bi ti bio bolji n72 da ima 9.1?
koje ti to prednosti donosi novi symb.??
mozda na novim modelima koji tek dolaze, da (gps...), ali na stariji ne
eh da imam malo love pa da bocem n70
trenutno najisplativiji symb fon !!
cca 1600kn na crno novi sa 2 god gar.
RoBee
Da, zasigurno best buy symbian...
Ma kažem, da N72 ima rezoluciju ekrana ko N73 i noviji (brži) soft, onda bi se odlužio za N72, a ovako imam N70... I super sretan sam...![]()
ne skoro su isti samo n70 ima 3G
Ma znam da je razlika samo u tome što N70 ima kameru za vide-razgovore...
Samo sam napisao pod kojim bi uvjetom kupio N72... (to bi bilo dobro da su stavili na N72, po mom)
imam i n70 i n72, mobovi su identični, osim što n70 ima ovu dodatnu kameru. Ja sam sa obadva prezadovoljan. Jednino na n70 se jako guli maska, n72 je još novi pa ne znam, nadam se da neće. Jedino mi glupo što sam dobio obične slušalice a ne one sa tipkama.Ima tko kakvu svježu informaciju za maske za n70? Zvao sam i ovog vedrana i sve i nigdje nemaju osim u mobisu, a oni oće 300 kn i još da im ga ostavim 5 dana da je zamjene a svatko je može zamjeniti za 2 min
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
mobis treba debelo otpiliti
i narawno sve kupovati na crno
bezobrazno su se oteli i stvarno previse z4je3avajU
RoBee
je,postali su malo bezobrazni u zadnje vrijeme. ali dobro,tim sistemom rada i ophođenja s kupcima neće još dugo.
mali OFF:ali ja svejedno i dalje kupujem telefone kod njih. frendu eto riknula 6680 (navodno nešto na matičnoj). kupljena na crnjaka,s garancijom. zove lika : "Broj se ne koristi.".Očekivano. Kvartovski majstor kaže da se ne isplati popravljat,u Mobisu traže nekih 2.5K kn za popravak (woow). I što sad,jedino kupit novi fonNisam nikad kupio mob na crnjaka,nakon ovog niti ne mislim
Ja sam do sada promijenio stvarno brdo mobitela, nekih 40-50 bez pretjerivanja, i od toga sam samo jedan kupio u dućanu i mogu reći da imam samo dobra iskusvta sa kupovinom na crno. I da, evo baš sam probao na n70 staviti masku od n72 i odgovara ali bi trebalo promjeniti i pločicu sa tipkovnicom, tako ako nekog zanima može lako od n70 napraviti n72, kupiš masku i pločicu tipkovnice i to je to.p.s. n70 ima puno bolje osvjetljenje tipkovnice, plavo, dok n72 ima bijelo i ne vidi se bog zna kako
Zadnji uredio wlcasemodding : 25-01-2007 u 10:12
Ali ako staviš masku od N72, onda nemaš prednju kameru, jer na masci od N72, nema "okvira" za nju... tako da nekako sumnjam da stane na N70 maska od N72...![]()
Stane, ja probao, prednja kamera( a i zadnja) nije zalemljena već ima neki konektor pa se da izvaditi. Maska odgovara, provjereno. Jedino je malo problem sa tom tipkovnicom, poslao sam mail mobisu da vidim jel je imaju kao servisni dio pa čekam odgovor. A sa ovim što ne daju masku već je oni moraju mijenjati mi idu totalno na k..
Bookmarks