...da ne otvaram novu temu pitati ću ovdje:
Da li je moguće na 6280 instalirati Flash da mogu radit flash animacije kao na 6233 - npr. teme sa flash animacijama???
...da ne otvaram novu temu pitati ću ovdje:
Da li je moguće na 6280 instalirati Flash da mogu radit flash animacije kao na 6233 - npr. teme sa flash animacijama???
nemoj me držati za riječ,ali mislim da sam to vidio na nekim modelima iz N serije ,nikad na dummy-u
mali OFF:evo dojmova,fon stigao prekjučer. Music Player je dosta praktičniji, ima sve najvažnije funkcije u glavnom prozoru,a pod opcijama sam primijetio i Reprodukcija (Bluetooth),znači A2DP je tu. Galerija radi trunčicu brže,primijeti se kod browsanja kroz slike. Nove ikone aplikacija,Kalkulator je sad premješten u Organizator. I sad napokon prikazuje onaj famozni postotak prilikom slanja nečega BT-om,napokon su riješili taj maleni ali iritantni propust. Sučelje za poruke je malo preuređeno,a mail klijent sad podržava i Gmail!To se traži. Uglavnom,sve je otprilike isto,samo poboljšano. I usput sam našao prašinu ispod ekrana
![]()
imaš ovdje kako maknuti prašinu http://www.youtube.com/watch?v=JMjvXkoT-QE
Imam 6280 sa firmware verzijom 3,70 od 28.3.2006.
Radi sve bez greške, tu i tamo koji beznačajan bug otkrijem. Jel mi se isplati raditi uopće taj update? Sad sam ga probao napraviti, ali mi prije toga backup stalno zašteka. Jer se kod promjene firmware gubi sva memorija, imenik i to?
Ne, ne radi. A nista prvo u mobis da mi stave novi soft pa onda update preko neta.
Bookmarks