imaš ovdje kako maknuti prašinu http://www.youtube.com/watch?v=JMjvXkoT-QE
imaš ovdje kako maknuti prašinu http://www.youtube.com/watch?v=JMjvXkoT-QE
Imam 6280 sa firmware verzijom 3,70 od 28.3.2006.
Radi sve bez greške, tu i tamo koji beznačajan bug otkrijem. Jel mi se isplati raditi uopće taj update? Sad sam ga probao napraviti, ali mi prije toga backup stalno zašteka. Jer se kod promjene firmware gubi sva memorija, imenik i to?
Ne, ne radi. A nista prvo u mobis da mi stave novi soft pa onda update preko neta.
Što se tiče onog Flasha, ja ne bih znao točno, ali mislim da bi se teoretski mogao instalirati, stavljanjem 6288 softvera...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Gdje mogu provjerit koji sof. imam na 6280?
u tipkaš *#0000# ako se nevaram i pokaže ti se koja ti je verzija softa...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Zanimljivo, na www.nokia.de ima update prek neta za 6288 al za 6280 nista. Dal bi proslo da se proba 6280 updejtat?
Radije ne bih pokušavao s tim Frankenstein eksperimentima,jer da je to moguće za 6280,zar ne bi Nokia stavila tu mogućnost na site? Možda ipak postoje sitne hardverske razlike unutar telefona,pa bi lako nešto mogao sj**at. Stavi 5.92 pa ćeš imati FOTA (za koji nisam siguran da radi)
Ma nije mi dao vrag mira i probo sam al veli da nema ovg soft. za moj mob, nist se nije desilo. Eto toliko.![]()
Ne znam. Ja to budem isprobao. Stavit softver od 6288 i onda pokusat updateat softver.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
E da, al updater prepozna mob kao 6288, RM-78, 03.82 i javlja da nema novog softa za njega??? Mob je kupljen u t-mobile-u
Možda je caka u tome što za brandirane mobove nema novog softa... onda bi ga trebalo fleshat sa "čistim" softom (u servisu ako imaš garanciju, ili kod nekog servisera, ali onda gubiš garanciju)...
Pozdrav...ovako,imam 6280 sa v3.82 od 29.6.2006 .Zanima me dali je na tom mobu normalno da svaki put kada promjenim temu on mi postavi zvona na default (nokia tune zvono i standard za sms)?? Ako je onda je vrlo DEBILNO!
Odgovoreno ti je u ovoj temi...
Da, normalno je to... to je i mene znalo malo na početku živcirati, ali sam se priviknuo..![]()
Bookmarks