pa ja bih na tvom mjestu stavio drugi software (monster pack MP) na mobitel a ne vodafone a kad imaš ili yuet ili diabolic on te pita kamo da staviš na mob ili karticu kad prebacuješ
Ovako... Kad primam fajlove preko bluetootha mob mi automatski sprema na telefon... Još imam 3 mb na telefonu i kad primam veće fajlove htio bi da mi spremi na karticu ali nemože... Pritiskom na srednju tipku prilikom prihvaćanja prijenosa dolazi mi kao nedovoljno memorije i ponuđeno mi je da izbrišem par fajlova i "Uredđaj za memoriranje" Kad to odaberem, ništa se ne dogodi i opet mi izbaci onaj screen na kojem piše da nemam dovoljnmo memorije... Tražio sam po forumu o takvoj sličnoj temi pa nisam našao... Dal bi se to moglo riješit preko seemova tako da mi automatski sprema na karticu?
pa ja bih na tvom mjestu stavio drugi software (monster pack MP) na mobitel a ne vodafone a kad imaš ili yuet ili diabolic on te pita kamo da staviš na mob ili karticu kad prebacuješ
|\/|0T0r0La
ma stavio bi ja i prije MP..ali kad idem instalirat ili flashbackup ili rsd lite mi iskače neki error kao da je potreban service pack 2 i neželi ga instalirat... to bi vjerojatno riješio stavljanjem sp2 ali nesmijem ga stavit iz "nekih razloga"
prvo ako ti je to original soft nikad mjenjan napravi fullbackup. e sad si flashaj mob s il yuet ili diabolic mp. vjeruj nece pozalit. ali prvo backup.pozz
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
evo danijel ti je još pojasnio
|\/|0T0r0La
Skini si ovo WindowsXP-KB822603-x86-ENU
To ti je dovoljno od SP2 i nema veze ako winsi nisu original ili ti stekaju drugi programi sa full SP2
hehe..sad me pita i za service pack1... imao sam ja to negdje na cdu... našao sam flashbackup2,5 koji radi... Pokušao sam napravit backup po tutorialu sa ovog foruma u superthreadu... Zaštekao mi je mob i bacio ga u bootloader... Nakraju je ispo neki neimenovani fajl od 64 kb... bo... uglavnom riješio sam se vodafonea koliko sam mogao bez flashanja tako da m ito baš i ne treba.. samo to bluetooth prebacivanje... hvala na pomoći...
Bookmarks