ma stavio bi ja i prije MP..ali kad idem instalirat ili flashbackup ili rsd lite mi iskače neki error kao da je potreban service pack 2 i neželi ga instalirat... to bi vjerojatno riješio stavljanjem sp2 ali nesmijem ga stavit iz "nekih razloga"
ma stavio bi ja i prije MP..ali kad idem instalirat ili flashbackup ili rsd lite mi iskače neki error kao da je potreban service pack 2 i neželi ga instalirat... to bi vjerojatno riješio stavljanjem sp2 ali nesmijem ga stavit iz "nekih razloga"
Skini si ovo WindowsXP-KB822603-x86-ENU
To ti je dovoljno od SP2 i nema veze ako winsi nisu original ili ti stekaju drugi programi sa full SP2
hehe..sad me pita i za service pack1... imao sam ja to negdje na cdu... našao sam flashbackup2,5 koji radi... Pokušao sam napravit backup po tutorialu sa ovog foruma u superthreadu... Zaštekao mi je mob i bacio ga u bootloader... Nakraju je ispo neki neimenovani fajl od 64 kb... bo... uglavnom riješio sam se vodafonea koliko sam mogao bez flashanja tako da m ito baš i ne treba.. samo to bluetooth prebacivanje... hvala na pomoći...
Bookmarks