e ovako... buduci nemam CD sa windowsima (uvijek sa gnavila frenda da mi formatira disk...)htjela bih sad skinuti neki da imam svoj CD i da mogu sama formatirati..
nasla sam ovdje popis svih tih windowsa i ne znam koji da skinem...
pa vas htjedoh zamoliti za pomoc i ono...koji bi bio najbolji za skinuti..![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Ja bi ovaj
Microsoft Windows XP Pro - SP2 - Original CD ISO
ma šta god drugi rekli
ali obadva su izbrisana
tako da je najbolji onaj zadnjega datuma, da ne moraš se ništa brinuti!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Ne ISO ti je Image fie, ynaci da ga prvo moras zaprziti s Nerom, onda aj CD bi trebo biti bootabilni...
Mada ja bi skido ove:
Windows XP Pro Corporate SP2 Integrated Jan. 2007
Odnosno ovog:
Windows Xp Pro SP2 100 validate - Active
Ovaj drugi kaze da je validate, znaci da ces moci prolaziti kod MSN-ma kao da imas orignal windowse...
mada sve to moze biti laznjak...
Druga alternativa ti je da ukoliko si studentica, onda imas pravo na orginalne windowse, pa se raspitaj na faksu gdi tvoj faks podize iste...
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
ma jesam na faksu ali nisam redovna studentica...vec vanredna pa pretpostavljam da se mene to ne tice...
i ja sam mislila skinuti ove prve pa kud puklo da puklo...
samo, ima li koji nacin da se nekako provjeri dal instalacija radi???a ne da krenem formatirat disk i onda skuzim da ne radi...
EDIT: ovako...odlucila sam skinuti onu 100 validate...mislim da je to nekako vaznije nego da su svi updateovi skinuti...to i ovako lako mogu...
nego, kad skinem...pise da se treba sprziti u bootable modeu...
ima nero tu opciju???
Zadnji uredio tutlek : 23-01-2007 u 21:48
R.I.P.-16.10.2007.
hvala...![]()
R.I.P.-16.10.2007.
Svi pripadnici studenske zajednice imaju pravo na sve Microsoftove razvojne i operativne software, drugim rijecima Windows XP, Windows 2000, .net itd (Office nije razvojni software pa on ne dolazi u taj krug).
Sad ovisno od fakulteta do fakulteta, ovisi gdi mozes dobiti software, to bi ti se seka trebala raspitati na fasku ak imaju kakvu racunalnu ucionu, tam bi joj trebali reci gdi moze doc do toga...
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Da isti u potpunosti, isto ko da si ih kupio u ducanu, naravno student je duzan potpisati izjavu da te windowse nece dalje kopirati nit djelit, te se na tim windowsima ne smiju radit stvari na kojima sluzis lovu, odnosno te windowse ne smijes instalirat na ime firme, niti se s njima koristiti za poslove vezane uz firmu...
Bookmarks