radi to sa 6680??Ako da molim te pokazi mi i'm desperate...
u medjuvremenu sam se potrudio i radi mi,kako sam uspio pogledajte ovdje :
LInk
obrises bluesoleil, instaliras SP2, cim ubacis bluetooth u komp on je automatski pepoznat...
samo nadjes mob, spejraš se i odeš na postavke moba i enableaš one serijske portove...
to je to...
čuj, ja više nemam P900 ali jednostavno je bilo spajanje...
ja da nisam uporan nebi našao način ni da SX1 i 6600 spojim...
tako sam bio uporan i kad sam p900 spajao...
i kad sam MPXe spajao...
ono, malo se potrudi. čačkaj...
MOraš imat operu instaliranu, a ostalo, moraš imat serijsku konekciju sa kompom i pod network connection, tvoja veza mora biti shareana...
trenutno bluetooth dongle nemam kod kuće, ali vako izgledaju osnovne stvari...
pod network connection vam je veza shareana i to vam mora pisati..
a kod mroutera je označen bluetooth na COM500 ili koji god COM bio...
![]()
radi to sa 6680??Ako da molim te pokazi mi i'm desperate...
u medjuvremenu sam se potrudio i radi mi,kako sam uspio pogledajte ovdje :
LInk
Zadnji uredio Rvs_Gamer : 14-11-2006 u 17:41
Izvorno postao Krompirko
Spajam mobitel i komp preko SP2. Zanima me koje postavke podesiti i tocno koje enable, disable, sta sherati...na P910 i PC-u...za spajanje na net, izlaz je preko LAN-a
Ovo je vec objasnjeno na series 60,ali sta god da sam pokusao nisam se uspio spojiti...
molim nekoga da mi pojasni tko ima zivaca zato, ali ono step by step...jer izgleda da nesto fulam...kod postavljanja
Ekipa, hvala...
sa 6630 nije proradilo...neznam,mozda sam nest krivo napravio al tesko...
Meni isto ne radi na P910i...tesko mi je postaviti ista kada svaki mob. ima drugacije postavke!
Na novojim s60 uređajima (i da i N70 je s60 mobitel za neupućene) ne ide bez gnuboxa i nekog programa na kompu (zaboravio kako se zove) jer oni uopće nemaju COM port otvoren (bluetooth driver ga ne vidi). Ove stare sheme (ili slične) radu i na 7650 3650 i sl, ali su stara baza.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Ovo mi je poslao jedan ispravni lik s ovoga foruma, tako da mu se ujedno zahvaljujem, meni bas nije pomoglo...ali ako netko ima ovaj model...
evo ja imam BenQSiemens C81 i spajam se na net putem originalnog kabela, a mogu i preko BT-a(tada ja dvostruko sporije). Za BT konekciju koristim IVT Blusoleil. Ako se spajašpreko t-mobile onda kod kreiranja nove konekcije (prije tog uključiš BT i spojiš mob s kompom da ga prepozna) odabereš modem(tip mobitela bluetooth DUN modem), broj koji zoveš je (*99***1#), user name i pasword ne popunjavaš. kad je gotov vizard spremiš konekciju. tada odeš u control panel-modems-odabereš svoj tip moba bluetooth DUN modem-odabereš propertis i u kartici ADVANCED u polje "extra initilization commands" uneseš slijedeći redak bez razmaka ( at+cgdcont=1,"ip","web.htgprs" ) BEZ Zagrada. stisneš ok i zatvoriš sve. sad kad ti je mob spojen bt.om s kompom možeš zvati konekciju iz start-connect to - tipmoba bluetooth DUN modem ili iz blusoleila koad jemob spojen gore se pokaže ako je moguće polje za konektiranje na net pa možeš i tak.
Pozdrav
Zadnji uredio miniGPS : 11-12-2006 u 12:54
Jedno napredno pitanje...
Dali je ikako moguce spojiti se na wlan...
jel ovako nesto izvedivo na motoroli?![]()
Jel' ima wifi?
@miniGPS to radi kad se komp spaja preko moba, a priča je o spajanju moba preko kompa. Znači obrnuto!
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Izvedivo je, ali je prekomplicirano. Ali ako ti se da...........![]()
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=63685
e ovo preko bluetootha, moze li nokia n70? buduci da nema gateway? tamo u nework connections mi se ne pokaze nista osim bluetooth sticka a tamo pak ne mogu upisat ip qadersu
Evo link kako to na DotSis-u objasnjavaju http://www.dotsis.com/mobile_phone/s...ad.php?t=12689, ali meni jos uvijek nije uspjelo... Ne znam tocno ali mislim da sam negdje na GPRS postavkama (ili na iskljucivanju istih) zeznuo...
Jos cu se malo igrati...
Inace ako tko uspije konektat N70 javite da mu postavim par pitanja...
evo ja se spojio od prve preko ovoga kak je objasnjeno na DotSisu dok preko Krompirkove opcije nisam uspio... u pitanju je N70...
evo ak nekome treba objasnjenje i potrebni programcici uploadao sam na rapidshare...
http://rapidshare.com/files/15019933...dband.rar.html
Sve mi prodje OK, ali mi onda kad otvorim Operu kaze da trebam zatvoriti vec aktivne veze ??? RADI... Jupi![]()
Zadnji uredio dorian_gray : 05-02-2007 u 22:26
Odlicno!!!!
After all...
Jel može to na N-Ggage-u? Meni neće čak mi je na "Bluetooth Network Connection" crveni x. Molim vas pomozite
Jel može to na samsung,pitam jer je to po pitanju svega kompliciran mobitel?
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Ljudi ovo je stara tema!!!!
za N-Gage pogledaj turtorial za N70 trebalo bi radit ako sve ucinis tocno kao sto pise... ili jednostavno skini ono gore sto je uploado imisak
za samsung ja nemam pojma, ako nije smartphone, ne vjerujem
After all...
Bookmarks