ja neznam stvarno sta bi ti reko pa di si naso 8910i
d600 naravno
d600 ili 8910 malo je nerealna usporedba na prvi pogled,al d600 imam i glup mi mob zbog autonomije,dakle ne mobu su mi najbitniji autonomija,izgled.Kupio sam d 600 zbog mp3,proshirive memorije,i tristo chuda al sam skuzhio da se u zadnje vrijeme ne sluzhim s tim,a mi je strashno jadan mob zbog autonomije,i trazhio bih nekog tko ima iskustva s dobrom staron njokom 8910...I da ak ima neko za mijenjat mob nek se javi...
EDIT:
I da d600 me ometa u uchenju jer sam stavio pun q igrica za njega...
ja neznam stvarno sta bi ti reko pa di si naso 8910i
d600 naravno
8910 jeste atraktivan,ali je prilicno zastario i nije bas neka preporuka.
ma uzmi 8910,ljepota je kljucna,a ako ti ne treba kamera nego samo mob zasto ne 8910i...i ostane ti para,i ja bi takav al trebam malo slikat s mobom pa zbog tog jedino,ovaj 8910 je odlican ko drugi mob recimo ako je baterija dobra
bio nekad oglas...
izgled je bitan, 8910i je prilicno rijedak mobitel i neda se vidjet bas svaki dan i vjeruj mi kad ga vidi ekipa mislit ce da se radi o jako skupom mobitelu kao sto je on to nekad i bio, a d600 ima svaki klinac u zg-u kao sto vjerojatno i sam znas
znam,zato ga i hochu zamijenit
ako ima tko 8910 i oche ga mijenjat nek mi se javi...
Prodaj d600 za nekih 1100kn i kupi si k750i i imat ceš dobu autonomiju.
Nikako nebi preporucio 8910i jer je to prastari uređaj.
pa mislim da je to serija 8800 samo malo zaobljena
pa sad,ako ti mob treba samo za pozive,poruke,eventualno malo surfanja (Opera Mini uredno radi na 8910i),onda 8910(i) ima toplu preporuku od mene. Baterija drži 3-4 dana uz prosječnu količinu razgovora i sms-ova,kvaliteta izrade je za svaku pohvalu,a "coolness" faktor kod ekipe 12 od 10. jedan lik je htio da se zamijenimo,on meni 6680,ja njemu svoj 8910i. Naravno,odbio samAl,OK,ja malo patim na te starije Nokije (tipa 8850,8890 i sl.),ti bi možda razmotrio i neki noviji model
one nove 8800 su mi preskupe,a 8910 mi je prezakon mob iako je star
to si u pravu.i 8850 jos izgleda odlicno ,a izasao prije 7 god.![]()
Bookmarks