NE! nije moguće staviti symbian na 6280!Izvorno postao paper_boy
znam da se o 6280 soft-govorilo mnogo al mene zanima da li je moguce stavit symbian na njega?
NE! nije moguće staviti symbian na 6280!Izvorno postao paper_boy
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
to sam i mislio.hvala
Evo ekipa pitanje sve kaze? Znam da ima medu vama onih koji to znaju pa bi volio da to podjele s nama. Malo opisite to, uputite nas na stranice gdje pise nesto o tome:
Znam da to nije jako jednostavno i nisam neki naivac koji misli da je to cas posla al moze se i zelim to nauciti i znam da nisam jedini tako da... podjelite svoje znanje sa nama...
Hvala...
Pročitaj ovu temu, ako su stavili i 6280 u taj update, onda možeš... možda ti pomogne ta tema...![]()
![]()
nisam jos cuo za taj "update".koliko znam nokije se jos ne mogu updejtat na taj nacin.![]()
A onda pročitaj gore navedenu temu... navodno se mogu...![]()
![]()
A gle...malo prosurfaj po forumu gsmhosting-a (forum.gsmhosting.com) i tamo ćeš sigurno nakon malo kopanja naći kako flashati mobitel.
Vodič kako to napraviti je u najmanju ruku kompliciran i uspješnost postupka ovisi o dobroj dozi sreće. To što sam ga ja izveo bez većih problema, ne znači da će nekome drugome proći bez problema. Osim toga ja nemam pojma o samom postupku previše, tako da ne bih mogao ni pomoći ukoliko zajeb***. Stoga, ako hoćete flashati putem Phoenixa (znači CA-53 kabel i odgovarajući softver) malo ćete se moći snaći...
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
e vidiš, i mene ovo zanima, jer mi se ne da tegljati mob u mobis, pa ga čekati vrag zna koliko.
mob je 6131. ima isti S40 3rd gen. kao 6280, tako da vjerujem da je postupak isti. ?
6131, ti se bez problema nadogradjuje putem NSU-a. Pogledaj onaj thread koji ti je Ico pokazao![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks