moze biti i veci,bez brige.
Moj K750i za sada nema nikakvu manu. Jedino bi volio malo veći ekran ali to nebi išlo na candybar-u
moze biti i veci,bez brige.
izgled vecine modela stima, makar neki skripali
za ne-symbian mob (osim Pxxx) prilicno svestran za razliku od drugih.
jedino sto me smeta kod novijih je nedostatak Browse funkcije kod uparenih uredaja u bluetoothu.. damn a bas je korisno sam uc u neciji mob i uzimat sto ti treba a tjah brzo se rijesio K750 kad skuzih da nema vise tog..ni na w800 ni na novijima pretpostavljam.
to je onak glupi minus
ponekad zafali i mophun;.kad je vec ericsson gurao mophun sto nije ostla uz javu i mophun podrska?![]()
ja ne razumijem zašto ne stavljaju staklo preko ekrana a ne plastiku... ne bi se nikako grebalo... ali bi mob bio teži...
Seriously?
Meni smeta što se ne mogu zaključati poruke ili neki drugi podaci.Ovako ih stalno moram brisati.Živcira me prašina ispod ekrana.Uskoro ću ga odnijeti na čišćenje.Vidjet ćemo koliko će onda izdržati.Ostalo mi je dobro.Da ne bi bile samo mane,software mi je ok,fotić odličan,lijepo izgleda...
Jednu manu bih izdvojio na D750 a to je '' time lag '' tj. vremenski period koji iznosi otprilike od 7-10 sekundi od trenutka kada se pritisne gumb za snimanje fotografije pa sve dok je uređaj ne spremi!!![]()
Meni jedna stvar ide na živce-profili koji su odvojeni od vibre.
Tako kad podesim bez zvuka, on opet vibrira.
Tu mi je Nokia dosta bolja jer joj je vibra povezana s profilima. Naime, volim kad mob stavim na Bez zvuka, da se nikako ne oglašava.
Sad namjeravam kupiti w900 i vjerojatno ni on nema te profile...
Za plus, ovako na prvu loptu-kvaliteta završne izrade, naime svaki model, bar meni, izgleda stvarno dovršeno, ne kao npr Nokia n70 kojoj škripi sve kao da je korištena 7 mjeseci...
Što se tiče profila, daju se namjestiti kao kod Nokije (osim onog nekog tajmera kad da ti se profil izgasi)...
To sa vibrom se da rješiti. Odešu postavke i tamo namjestiš da kad izabereš određeni profil, da ni ne vibrira... Bar se moglo na K700i (ispravite me ako griješim)....
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ide ide kad duže držiš ljestve uključi ti se profil tihog korištenja moba,a taj profil isto možeš podesiti kao kod nokie.mali mob sa funkcijama symbiana.
može se podesiti profil da ne zvoni i ne vibrira. prvo stišaš zvuk na tom profilu, a onda pod vibru odrediš da je off, a ne 'on when silent'.Izvorno postao Mobyy
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Evo da dignem malo stariju temu... (nadam se da se nitko neće naljutiti)
Pa da napišem još neke stvari koje bi bile prednosti/mane kod SE-a...
Mane:
-> na k800 su stavili joystick, makr je znao otkazivati na k750, ali možda ovaj neće biti kvarljiv
-> svaki put kad čitač poruku, moraš izaći iz poruke pa sa onda se "spustiti" do iduće poruke, ponovo ju otvoriti da bi se mogla pročitati... Samsung i Symb nokie tu imaju prednost jer kad čitaš poruku samo stisneš lijevo/desno (kod nokia) ili */# (kod Samsunga) i odma čitaš slijedeću poruku
-> tih zvučnik (kod k800) ondaj "vanjski" kad se koristi za razgovore (6280 ima puno jači)
-> manja mogućnost "Personalizacije" menija (kao kod 6280/6233)
prednosti:
-> onaj mali sat pri vrhu
-> mogućnost slušanja videa i igranja igrica istovremeno...
-> dobra kamera
-> dobra izrada (mislim na k800)
Pa eto, pišite koje su po vama mane i prednosti...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Prednosti na mom k750i : Ima puno aplikacija koje možeš stavit na njega!
Kamera je super
Mp3 je isto ok i fora je kaj možeš igricu igrat dok slušaš mjuzu
Mobitel je dosta brz.
Fora mi shiftanje ekrana
dizajn je pre lud
i ona fora ad pomakneš limić pa ti se upali fotkić
Baterija dugo traje
mane: to što nemrem istovremeno punit i slušat mjuzu ( ps. postoji punjać koji ima omogućeno to ali mi se neda trošit pare na takve stvari)
što na mp3 playeru nemreš preskoćit recimo odmah na 10-tu minutu audio filea
Sony Ericsson P990i
Prednosti: odličan ekran sa 262k boja
- WiFi (812.11b)
- potpuno funkcionalna unutarnja QWERTZ tipkovnica sa osvjetljenjem
- HotSwap mijenjanje memorijskih kartica
- 3G podrška (UMTS)
- dobra kamera sa 2MPix, autofocusom i macro modeom
- Stereo Bluetooth 2.0 & Infrared
- sve više dodatnih aplikacija
- puno bolja upotrebljivost Office-a nego na P900/P910i
- FM radio & Walkman mp3 player
Mane: trajanje baterije (na P900 je bilo puno duže)
- malo manji ekran nego na prijašnjim modelima P-serije
- kamera malo lošija nego na K750i (barem imam takav dojam)
- nedostatak EDGE-a
- snimanje videa u QVGA rezoluciji (320x240)
Bom Chicka WahWah
iPhone 5s 16 GB
Na mojem k800i đojstik još uvjek radi savršeno, a imam ga nešto vise od 2 mjeseca. Što se tiče zvučnika mislim da se dosta dobro čuje. Neznam kako je kod nekih drugih mobitela al ja sam zadovoljan.![]()
Guns n' Roses rules!
zasad jos nema puno prituzbi na joystick.nekoliko prijatelja ga koristi i ne zale se zasad.
Prednosti:
-Najbolji omjer ulozhenog i dobivenog u odnosu na ostale proizvodjache
-Baterije koje su u gotovo svakom SE modelu - iznadprosjechne u odnosu na konkurenciju
Mane:
-Hmm...zavaljajte me u katran i pospite perjem ako ja vidim i jednu manu Sony Ericssona naspram npr...Samsunga, Motorole...itd. Neki spominju kao loshu stranu - joystick, ali ja, koji sam imao 3 SE sa jostickom (brat 2, draga 1 i nitko od nas nikada nije imao problema s njima), ne prihvacham tu moguchnost. Ochito dugotrajnost samoga joysticka ovisi o nachinu na koji ga ljudi koriste. NHF, ofkors.
K510i
Prednosti: baterija, dobar ekran 262 k boja
Mane: male tipke, razmak na ljesvama, a ne npr. na jedinici ili na nuli kao kod ostalih firmi - ovo me zbilja živcira.
Moj mobiteli: Ericsson GA 628, Siemens C35, S35, C45, C55, M55, Nokia 6020, SE K510i, BB Curve 8900.
skupe mem kartice, nemogučnost personalizacije menija i profila kao u motorole, glazbena tipka koja ničem ne služi bez slušalica već samo baca onu šugavu poruku
La donna e MOBILE
imam w810i i mobitel je stvarno super ali ima jedna stvar na njemu koja me živcira: kad se mobitel ugasi (ne kad ga ja ugasim, već zato što mu je ispražnjena baterija) ne zvoni mi alarm!!!![]()
ovo je prvi mob na kojem sam takvo nešto primjetila...![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Bookmarks