To ti sigurno ima Drug Mile on ti je veliki Bandicev fan![]()
zanima ima li netko pa da uploada onu pjesmu koja je jučer bila na shpitzi.
pjesma je namijenjena g.Bandiću i refren ide nekako ovako : "...put voltina,pošalji građevince da srede baštijanovu..."
To ti sigurno ima Drug Mile on ti je veliki Bandicev fan![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Čuo sam to sinoć... mislim da su rekli da je stvar postana na youtube. Dakle trebalo bi tamo neki search opalit, moglo bi se naći![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
bluedevil,hvala!
ja sam skinuo taj video preko keepvid stranice i file mi se nalazi s .flv ekstenzijom i nemogu ga otvorit,pa me zanima pomoću kojih programa vi gledate te videe.
kako se zove filmic?
na youtube-u se zove "bandic song"
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Ovo je bolestina...Teski zakon...
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
molio bih ako ima koja dobra duša da taj video uploada na rapidshared ili negdje drugdje ali u nekom drugom formatu,jer video nemogu pogledati ni s FLV playerom.
najljepša hvala!
to je bilo na spici...nis posebno
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
ili recimo moj kvart....
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
gle, baštijanova je stvarno u qurcu... idem tamo svaki radni dan... (fax mi tamo) To stvarno treba srediti...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
SHIT moram se udružiti sa Krompirkom da nešto snimimo i pošaljemo na youtube za gradonačelnika Đapića!!
A Šile bude sredio snimke jer ima sve - dobar auto, kameru i građevinsko znanje!!
Ma šta pjesmu, budemo snimili cijeli album!!!!!![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Bookmarks