nije loše...
E ovako.Jućer sam stavio na internet stranicu Hint.
Stranicu je kupio moj stari a to je njegov obrt.Ja sam dosad napravio stranicu pa zato i postam.Ja sam "Webmaster"
Znači stari mi se bavi servisom kompjutera i laptopa(ja mislim),dođe do čovjeka analizira popravi i naplati(ukratko),i bavi se da predaje na nekim fakultetima(il na čemu već)informatiku i kvalitetu.Po zanimanju je dipl.inž.elek.
Od vas tražim pomoć ne da dođete i posjetite sajt nego da ga samo pogledate i kažete svoje savjete prijedloge i kritike.Prvi put radim sajt tako da bi mi i trebali savjeti.
Hvala
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
nije loše...
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
ma nisam još ni počeo.Jućer sam ju počeo radit
EDIT:Radim novi logo zato što mi je ovaj malo glup
Zadnji uredio Babaa : 15-01-2007 u 23:01
pa nisi apsolutno ništa napravio... znači, samo si instalirao joomla hrvatsko izdanje i napravio neki jaaaako losh banner...
znaci samo je banner tvoj rad.
da u tom i je bit.Još su stranice u izradi.Ali jel ima neko naki savjet il tako neš šta da kako da napravim stranicu,mislim znam šta ću još stavit i znam ju napraviti .Ima neko neki prijedlog?
prvo skini novi template,i stavi obavijesti gdje se moze naci tvoga staroga da ti popravi komp
Only a girl can judge me
idi na kontakti.Skinut ću novi tempate sigurno
izgleda nekak prazno i nemastovito.. nije mi lijepo.. malo to rasiri.. i malo vise informacijaodmah na dohvat ruke..
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
polako,sve ce doci na svoje,ja svoju imam tjedna dana,i na nju samo sam stavio forum i chat,jos skupljam informacije,ali ti stavi barem osnove
Only a girl can judge me
Ionako vam piše stranice u izradi.Do kraja vikenda već bi trebalo sve počet s radom.
Hvala
nemoj skidat novi template... to je tako neprofesionalno... probaj ga napraviti... ja uvijek više cijenim kad vidim da se čovjek potrudi oko templatea... samo ti očito neznas bas raditi dizajn niti u nekom php editoru... pa to predstavlja problem...
a opet... mislim da je bolje da starom napravis samo informativnu stranicu a ne da stavljas joomlu... joomla je ipak cms za mali portal...
izrada templatea je jako teska,makar koristio i dreamweaver
Only a girl can judge me
molim vas da otidjete i kazete koji vam se diajn najvise svidja
http://legende.freehostia.com
Only a girl can judge me
Bookmarks