Pozdrav!
Evo mene nakon dugo vremena![]()
Evo da vam javim u izgradnji je stranica o pocket pc-ima..
Stranica ima originalni design(radjen od profi dizajnera)..
radjena je u asp.netu
Cilj mi je napravit stranicu na kojoj ce se na istom mjestu naci sve o pocket pc-ima,igre,programi,registry hackovi i kvalitetan forum..
Znam da ce sad svi reci da takvih stranica ima punopa...da velim ova stranica ce bit unikatna.....Imat ce upload centar(u kojem ce useri moci uploudat program,igru,wallpaper ili themu) upisat tekst o njoj i sliku dat..i pojavit ce se u popisu i ljudi ce moci skidat..
Moci ce ljudi pisat artikle o razlicitim stvarima..a sve ce biti potpuno besplatno.
Bit ce u doljnjem desnom kutu neke reklame..no nist gadno...to mozete zanemariti..
Stranicu radim u asp.netu i bit ce profesionalno napravljena..Znaci ne koristim nikakve skripte niti nikakav portal..sve radim sam rucno..napravio sam trenutno 40%...
Site ce se zvati Pocket PC World...
sad se sto posto pitate kako ce moci hosting izdrzat to..uzet cu kvalitetan hosting(strani) s 15gb mjesta i 500 gb bandwitha..nadam se da ce biti dosta...i domenu .com atraktivnu..
Za par dana cu vec stavit betu na internet..
Zanima me dali mislite sudjelovat i pomagat..jer ovo bi pomoglo svima..nema vise trazenja igra po cjelom webu..nego imate sve na istom mjestu....free
Radit cu i conteste,ko ce najvise uploudat placat cu razlicitim nagradama(recimo 50$ na paypalu i takve stvari),a za reklamu ne brinite jer cu stavit i google reklame a i u tom podrucju sam dosta dobar tako da reklama nece biti problem.
Pozdrav i bilo bi mi drago da napisete svoja misljenja..
Betmenko

pa...da velim ova stranica ce bit unikatna.....Imat ce upload centar(u kojem ce useri moci uploudat program,igru,wallpaper ili themu) upisat tekst o njoj i sliku dat..i pojavit ce se u popisu i ljudi ce moci skidat..
Odgovori uz citat
Bookmarks