možeš staviti sandisk...
dal je itko imao iskustva s motorolom+1gb karticom?ja imam modanu v360 i stavio bi kartivu od 1 gb,dal se moze staviti i hoce li biti problema ili ikakvih smetnji?
možeš staviti sandisk...
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
da,al hoce li sve biti ok?naso sam mjesto di su jaaako jeftine kartice!
kupio sam ja 1 gb karticu za V360, nije bila sandisk,preko mobitela sam mogo na nju stavljat sve i svašta, ali preko usb kabla sa kompom spojit, pa sa kompa na karticu stavljat, tu je bilo problema! Neznam kak je sa sandiskom!
Ali preporučujem ti da ako je moguće probaš karticu u dučanu, i da uzmeš kabl sa sobom i spojiš sa kompom par puta, ako komp nađe karticu trebalo bi bit ok.
Evo to je sve od mene!
koliko ja znam na v360 1gb radi na na svim MP-ovima osim na vodafon softu , ja nisam to ništa isprobavo pa nisam siguran
ne, ali pokušavao sam sa svim flashevima, osim sa onim AER, ili kak već koji ti zaključaju mob. Tako da sam vratio karticu i uzeo 512MB sandisk!
Kartica je radila, i mob je nju vidio kao 1GB, ali ja nisam moga ništa preko kompa da stavim na nju, jer je komp nije prepoznao, tj jednom je, jednom nije!
više nije nego je!
ja trenutno na svojoj v360v imam sd od 512, no imala sam par dana i frendovu od 1gb i sve mi je radilo sasvim normalno, nisam imala nikakvih problema.. nisam mobu nikad mjenjala software ni ishta slichno, dakle, josh je ko iz duchana.. daklem, radi![]()
it's not denial.. i'm just very selective about the reality i accept..
eh vidiš.. sad više nisam sto posto sigurna.. al prilično sam sigurna da nije bila sandiskova.. sorry, stvarno se ne sjećam da bih rekla sa sigurnošću.. provjerim pa javim![]()
it's not denial.. i'm just very selective about the reality i accept..
a sto je sa micro sd za nokiu 5200,zna li tko?
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Bookmarks