Zanima me da kupim Micro SD karticu dali bi mogao na njoj kreirti foldere npr. za slike, muziku... pošto isti nisu podržani na samom mobu.?
Zanima me da kupim Micro SD karticu dali bi mogao na njoj kreirti foldere npr. za slike, muziku... pošto isti nisu podržani na samom mobu.?
Ja mislim da ne....
Kartica ti je sam još jedan folder na mobitelu uz ove koje imaš do sad. Nek me neko ispravi ak griješim, ali ako mob ne podržava kreiranje novih mapa i podmapa onda to nemreš niti na kartici... Barem ne s mobitelom...
Možda, ako to kreiraš na nekom mobu koji podržava stvaranje novih mapa, pa onda karticu preneseš u svoj mob, inače ne.
A valjda i neku manu mora imat! Hvala!!
Mislim da ako napraviš foldere na PC-u ili nekom drugom mobu da ti ih Samsung neće pročitati. Štoviše možda ti ne bude ni karticu htio primiti, no mislim da ti samo neće foldere (ni sadržaj u njima) prikazati. Slična stvar je i sa digitalnim fotoaparatima. Ti možeš na tu karticu na kompu staviti što hoćeš, ali aparat to onda ne vidi.Izvorno postao AXL
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
Ekipa hvala!
ma kaj brijete vi ljudi, pa normalno da se mogu radit folderi i da ce ih mob prepoznat, uostalom mozes ih napravit na mobu......
Bookmarks