Vjerujem da ne,tebi ne treba prikljucak i modem vec samo promet,mislim da je potpisivanje ugovora za pruzanje usluge besplatan.
imam t-comov adsl i već odavno mi je istekao ugovor s njima.
sad bih se htjela prebaciti na iskonov XXLadsl. piše da je cijena priključka i modema 1kn uz potpisivanje ugovora, a bez potpisivanja ugovora 1037kn.
zanima me sljedeće:
budući da već imam postojeću dsl vezu i modem, moram li ja potpisivati s njima ugovor?![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Vjerujem da ne,tebi ne treba prikljucak i modem vec samo promet,mislim da je potpisivanje ugovora za pruzanje usluge besplatan.
a koji je smisao prelaska na t-coma na iskon?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
he,iskon nudi i dsl2,tj imaju mogucnost vece brzine. a i malo su jeftiniji. jest da sve ide u isti dzep...ali za tu razliku mozemo na kavicu
i ja sam razmisljao o tako necemu,pogotovo kada je iskon poklanjao onaj ipod,ali nazalost sam propustio akciju...mozda ako bude nesto slicno,uspud dobijem i novi modem jer ovaj t-comov siemens je sra*e,a i odradio je svoje.
eto,tema e zanimljiva...ima nas vise koji o tome razmisljamo![]()
A tu je i trajni nalog i popust od 10 ili 15 posto.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
sad me još samo zanima mogu li se prebaciti bez potpisivanja ugovora na 12 mj...![]()
.
Da, zakaj ne...Ti potpisuješ ugovor T-Comu, a ne Iskonu...
Pošto se samo "prebacujete" onda nazovite 0800 1000 i recite da biste otvorili korisnički račun sa ADSL korisničkim account-om. I to je to. Tako sam ja napravila kada su bile one akcije flat 2mj za 1 kn i dobila bez problema a priključak sam već imala pola godine.
I ništa se ne potpisuje samo ostavite podatke i za par minuta se spajate preko iskona.
Uživajte!
Pa pitaj sutra![]()
Da li korisnik Iskon duoa može imati Max TV ?
Nije ovo za mene ...
Evo baš sam čavrljao s tipom iz HT-a i u nevezanom razgovoru priupitam ga za Iskon duo odnosno druge nezavisne pružatelje širokopojasnog interneta. Ukratko tip kaže da je to, uglavnom, EPP (ekonomsko propagadni program). Naime, da bi pružatelji širokopojasnog interneta, koji koriste vlastitu infrastrukturu, došli do korisnika spojenih preko UPS-ova, moraju instalirati svoju opremu u te iste UPS-ove, što je uglavnom nemoguće jer su, opet ti isti UPS-ovi, građeni "na knap", u njima jednostavno fizički nema mjesta. Zato i pružaju usluge samo onom korisnicima koji su spojeni na centrale jer se ondje koliko toliko može isntalirati oprema alternativnih providera.
Dakle, ako ste spojeni na UPS, pomirite se sa činjenicom da možda nikada nećete moći birati pružatelja širokopojasnog interneta!!!![]()
Nije ovo za mene ...
ah, znam...doduše, meni i tako nije dostupno ništa osim t-com i običnog iskona (koji ide preko t-coma). zato sam od dva zla htjela birati ono manje...
inače, danas sam zvala iskon i rekli su da nije potreban ugovor već se samo ostave podatci i oni mi otvore account kod sebe.
zapravo, to je već josipa04 rekla.![]()
.
A sto su zapravo ti UPS-ovi i gdje se oni nalaze (u prigradskim ili gradskim dijelovima)?
UPS - udaljeni pretplatnički stupanj, obično se nalazi na perifriji za razliku od središta mjesta (gradova) čiji su pretplatnici spojeni na glavne (ili čvorne) centrale. UPS izgleda kao mala kućica i unutra je telefonska centrala od koje idu parice do pretplatnika. Stvar je u tome da se radi o prilično malom prostoru i dodavanje opreme je, najblaže rečeno, problematično ...
Nije ovo za mene ...
Bookmarks