koja je razlika? jel je uopce ima? jedino sto sam ja skuzio je da se kod xxladsl promet naplacuje tek kada predje 50% od sljedecih 512mb
jel moze biti razlike u brzini ili stabilnosti?
koja je razlika? jel je uopce ima? jedino sto sam ja skuzio je da se kod xxladsl promet naplacuje tek kada predje 50% od sljedecih 512mb
jel moze biti razlike u brzini ili stabilnosti?
Tak ti je i kod t-coma jedino kaj ti ta fora s 50% ne vrijedi samo za 1. dodatni paket, ne znam kak je kod iskona. Razlike ne bi trebalo biti...
http://www.iskon.biz/xxladsl/osobni.htm
evo kolko sam ja shvatio kod iskona vrijedi tih 50% odmah.
gledam jer ja trosim oko 600mb pa bi mi to bilo idealno, a mamu sam uspio nagovoriti na adsl![]()
evo dižem temu pošto i ja namjeravam uzet DSL, pa jel ima ko kakvih iskustava=?= jel bojkotira t-com iskon? Ja bi više nekak na iskon![]()
Mislim da i nema neke razlike jer t-com diktira cijene. Uzmi sto ti se vise svida.![]()
iskon naplaćuje 18kn za 512mb, a t-khmkhm 20kn... (dodatnih 512mb).... hm....
Osim šta je iskon trunku jeftiniji i šta su dilili dvd playere prije (ja dobio) nema razlike
glejte...Iskon i T-com adsl su Isti KUR** drugo pakovanje..
placas t-comu pretplatu uvjek..a megabajte iskonu..za 2 kune jeftinije...jer oni isto to dobivaju od t-coma
tak da..koje zemes nebudes pogresil...makar sam cul da se iskonov dsl cesto rusi.....ja sam na t-comovom..i sve radi kak spada...
Ja imam xxadsl,svaki mjesec plaćam 20 kuna + naknada 65 kuna.
Sada imam za platiti 40 kuna,jer sam prekoračila 512 mb
Dobila sam na poklon DVD player
Zadnji uredio Irena : 28-07-2005 u 09:51
nema razlike. mam obadva(hvala ti bože na državnim službama koji ne potroše ni 1% od svojeg dsl paketa pa ja mogu) i nisam primjetio neikakvu razliku. svejedno,uzmi iskon. tek tolko da t-scum dobije manje novaca.
ma t-com dobija lovu dali ti...kupujes kod iskona ili kod njih..isti qrac..kuna ili 2 razlike..jer iskon placa t-comu....megabajte..jer sve ide prek njihove infrastrukture..
ja ti isto preporučujem t-com!!![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
betmene,znam. manje novaca sam rekao. ne da neće dobit,već će dobit manje.Izvorno postao Betmenko
![]()
niten..DUBOKO SE ISPRICAVAM![]()
ma budem si ipak uzeo od t-coma![]()
to brate,još jedan pripadnik je došao u našu zajednicu!
![]()
![]()
he heIzvorno postao silvano
evo danas sam faxiro zahtjev pa ćemo vidjet kolko će im trebat![]()
11.7 su mi poslali da u roku 30 dana budu došli .Vidjet ćemo!!
![]()
Eh, *ebiga, meni su ga slozili za 8 dana od predavanja prijave, pa neznam zasto sad tebi toliko zadrzavaju, ali sigurno ce doci...Mora da si vec nestrpljiv
Inace ja imam t-comov dsl, sve radi super i max sam zadovoljan
Nekako bi radije uzeo iskonov, ali me onaj "prekrasni set nozeva" totalno odbio ... lol
ja sam ceko 2 mjeseca.
Resistance is futile. You will be assimilated!
meni montiraše u roku 9 dana
evo meni je 11 dana... malo se ja dopisujem s njihovim![]()
prvi mail
drugi mailCode:-----Original Message----- From: Igor Sent: Wednesday, August 03, 2005 11:21 PM To: kontakt Subject: Adsl Poštovani Predao sam zahtjev prije nekoliko dana. Kada sam nazvao vašu službu korisnika odgovorili su mi da će roku 3 dana doći spojit, kada sam nazvao nakon 3 dana rekli su mi da mi je usluga nedostupna?!!!!!!! Za broj XXXXXXX, molim da mi se odgovori šta se događa s tim adslom da se zna na čemu sam, te kada bi mi otprilike došla instalacija. Jer se više ne tko pije a tko plaća Pozdrav ------------------ Postovani, Vas zahtjev za instalaciju ADSL-a jest zaprimljen, a prilikom popunjavanja zahtjeva dobili ste obavijest da ce Vam ADSL biti instaliran u roku od tri mjeseca. Kako rok od tri mjeseca još nije istekao, molimo Vas za strpljenje jer vjerujemo da ce Vam unutar tog roka ADSL biti instaliran. Nazalost, ne mozemo Vam dati tocniji datum ukopcanja, ali napominjemo da ce Vam usluga biti omogucena po akcijskim uvjetima bez obzira na datum instalacije. Srdacan pozdrav, T-Com : : Sluzba za korisnike Tel: 0800 9000 Fax: 0800 9009 E-mail: kontakt@t-com.hr URL: http://www.t-com.hr Pozurite! MAXadsl instalacija za 1 kn traje i dalje! Vise na: http://maxadsl.t-com.hr ili na 0800 9000
i sad sam im poslao treći mailCode:-----Original Message----- From: Igor Sent: Monday, August 08, 2005 4:36 PM To: kontakt Subject: Re: Adsl Alo carevi Jel ima kakvih novih informacija u vezi mojeg adsla? pozdrav ---------------------------- Postovani, trenutno nemamo novih informacija vezano uz instalaciju ADSL-a na Vas tel. prikljucak. Molimo za strpljenje. Srdacan pozdrav, T-Com : : Sluzba za korisnike Tel: 0800 9000 Fax: 0800 9009 E-mail: kontakt@t-com.hr URL: http://www.t-com.hr Pozurite! MAXadsl instalacija za 1 kn traje i dalje! Vise na: http://maxadsl.t-com.hr ili na 0800 9000
Code:Pa molim i ja vas da mi dođete priključit priključak koji ću ja uredno platiti i još ćete dobit napojnicu. Pa kako nemate novih infoa, pa jel vi radit u t-comu ili ne? Znate meni je taj ADSL jako hitan i ja sam svakim danom u sve većem gubitku. Očekujem da mi javite mogući dan spajanja! Pozdrav
al glavno da on nakon svakog maila ima obavijest da požurim za maxadsl, slijedećim mailom ću im malo zaprijetit, možda ianbhr može nešto pogurat
![]()
pa ti ih mučiš čovječe,ja kada sam čeko ,svako malo sam izlazio na balkon(imam pogled na cijelu crikvu) da vidim jeli ide auto od t-coma po cesti,i dodje on u kuću a ja baš u to vrijeme instaliro service pack 2(a to je trajalo negdje oko 40 min. a bilo je prošlo samo oko 10 min) da sve to sredim za max adsl.I tako mi malo kavicu,popričamo malo o internetu,kompu,koji su najbolji progići i napokon sam ga dočeko!
![]()
![]()
![]()
ja sam ceko 2 mjeseca. prije nego sto ti dodu postavit adsl
doce ti postom papir na kojem pise da ce ti u roku od 10 dana doc instalirat adsl.
Resistance is futile. You will be assimilated!
Bookmarks