isti kao moj dm forum
Pošto svaki vrebac na grani ima forum tako i ja. Forum se bavi o Mobilnoj i Računalnoj Tehnologiji ito kao ovaj. Trenutno ima 2 člana no nadam se da će se brojka popraviti
.
Isto tako u sljedeća 2mj. najaktivniji članovi će dobit status Moderatora u onom forumu u kojem najviše sudjeluji tj. najviše se razumiju.
http://redgsm.portbb.com/
SLOBODNO SE REGISTRIRAJTE![]()
- Red-Gsm.net -
isti kao moj dm forum
ajd barem si prizno![]()
pa kad sam ja napravio takve podjele kod teba, ali ovaj 100% radi, nema problema kod logina...Izvorno postao dino123456789
- Red-Gsm.net -
I don't wanna burst your bubble, ali stvarno svaka šuša ima forum. I to ne može opstat, nikako. Šteta truda
Opstaju samo najveći - a ovaj je takav. Da bi opstao moraš imat nešto što drugi nemaju: ili veću kvalitetu ili hrpetinu posjeta ili nešto treće. Sad, pošto posjeta nemaš (a i iskreno, teško da će ih bit ni upola koliko je na ovom forumu), ostaje ti kvaliteta ili nešto treće. Za kvalitetu trebaš ekipu koja će puno vremena provodit gore, stavljat dobre postove, zanimljive stvari, rijetke stvari ili nove, koje nitko drugi nema. A teško ćeš naći takve entuzijaste. Sam to ne možeš, eventualno da si posvećen tome 24/7. Ili, pak, treća varijanta.... "nešto treće".
Da ne ispadne napad na tebe - nije mi to namjera. Nego tek nekakav "savjet"
NHF![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
kužim, ovo sam napravio iz zabave, da vidim kaoko je to biti AdministratorIzvorno postao BlueDevil
![]()
- Red-Gsm.net -
usput i ja sam sve s mikom sredio.
znam treba path za cookieIzvorno postao dino123456789
napredujem 4 člana![]()
- Red-Gsm.net -
takvi forumi mogu uspjeti jedino ako tamo djelis krofne![]()
Jedan moj frend je djelio cokolade za svakog 10-og clana![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
LOLIzvorno postao rospaya
i ima li kakvih rezultata?
![]()
- Red-Gsm.net -
kako divnojoš jedan forum u nizu "uspješnih"
Seriously?
compov kak ono ti stojis sa svojim forumom![]()
![]()
![]()
![]()
Forum dosta dobro napreduje 13 članova i 189 postova![]()
- Red-Gsm.net -
u 3 dana postojanja foruma registriralo se oko 50 članovaveoma impresivno, bolje nego kod ovoga
![]()
![]()
- Red-Gsm.net -
Evo još jedniom pozivam da dođete na forum i da se reistrirate, isto tako možete postati moderator ako u sljedeća 2 tjedna napišete 15 postova.
http://redgsm.portbb.com
- Red-Gsm.net -
molim obrisati ovo...![]()
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
ajmo svi se registrirajte!!!![]()
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
Moram pohvaliti ovaj forum da sad jako lijepo izgleda, ali još uvijek nije zaživio u punom sjaju, jer je presličan cafe mobilu.
hvala na pohvalama![]()
![]()
bravo za vas,samo kopirajte CM i daleko cete dogurati
Only a girl can judge me
ja sam isto napravio zasvoju dušu,samo na koliko si foruma objavio link,da bi postao to što je,ili igras ogame,pa na njihovom forumu si objavio svoj
Only a girl can judge me
i sta fali mojem forumu,
Only a girl can judge me
Bookmarks