Ajde vako... ja se vec dost godina bavim administracijom... iz svog iskustva ( koje je mnogo vece od tvoga ) znam da sam bez neke extremne inspiracije ne mogu napravit forum da on zivi poput nekih vecih... stoga...
kad me zanima rasprava o mobitelima, ja sam na cafeu... kad me zanima rasprava o racunalima, ja sam na pcekspertu, kad me zanima opca rasprava ja sam na forum.hr u.... warez je na warezhru...
prvo , na forumu je cilj da si ljudi pomazu, da ljudi razgovaraju o temama... ti jednostavo ne mozes preko noci napunit forum a nikomese ne da bez šuške radit na takim projektima...
kazem ti... smisli nesta inovativno... recimo forum o kuharskim receptima, pa mozda i zazivi jednoga dana jer nema previse takvih foruma...
najgore prolaze ovakvi sveobuhvatni forumi poput tvoga...
sve za mobitele a ono na forumu i općenito...
i odma se vidi da ti ciljas na neki visoki uspjeh sto je nemoguce... dakle ti ako budes imao 1000 registriranih korisnika do kraja godine, smatraj uspjehom...
a opet ne znaci nista ako imas 1000 registriranih a samo par aktivnih...
mnogo je vise truda potrebno ulozit... ti se mozda i trudis ali se vidi da sve radis u zurbi....
otvori forum o peradarstvu, poljoprivredi... i tak... to bu imalo svoju svrhu... bar ce imat aktivne korisnike koji ce se kupljati na jednom mjestu sa glavnim ciljem , razgovaranjem, dok oni koji posjete tvoj ce uvidit da postoje bolji forumi...

Odgovori uz citat

tek sam mu sad vidio signature..gif)

Bookmarks