BS - Pa bili su u bankrotu (tako sam negdje cuo ili procitao)...
Bas hoces novi mob ili mozda neki polovni???
Želim kupiti mob.
Nesto kao motorola, Benq Siemens ili Lg.
Poželno bi bilo da bude vip.
Gledao na vipovoj stranici svi mobiteli nisu osviježeni.
Vec su duže tamo.
Nisam zadovoljan sa njihovom ponudom.
Sta mislite da kupim Benq siemens (U ponudi je kod t-mobile)
Zelim potrositi negdje do 1200kuna.
Cuo sam da je benq simens propao jel to istina. Ako jest dali ce to utjecati na ove sadasnje mobitele npr garancija itd.
BS - Pa bili su u bankrotu (tako sam negdje cuo ili procitao)...
Bas hoces novi mob ili mozda neki polovni???
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Nema nikakve veze za status garancije bez obzira na stanje sa njima kao proizvodacem mobitela. Naime kao i u jos jako puno industrija proizvodac se obvezao prilikom pustanju u prodaju osigurati djelove i servis na jos XY godina bez obzira na druge stvari. Najlaksi primjer ti je kod starih automobila - odavno se ne proizvode, a djelova ima novih. Znaci slobodno kupi...
Preporuka za 1200kn je definitivno SE K750 u VIPme paketu ako gledas iskljucivo nove mobitele ili eventualno LG KG 320 kod Tele2.
BenQ-Siemens EF81
Ovaj mob me nekako vuče.
Sta kazete na njega
I koliko kosta . Kod t-mobilea pise 298kn u paketu flex 150. Nisam to razumio.
za te pare k750,nemos nac bolje
Može li mi ko pojasniti ovo.
Kod t-mobilea pise 298kn u paketu flex 150.
A sto je tu nejasno? Obvezezs se ugovorom na pretplatu, mjesecno ti je minimalna potrosnja 150 kn + radijska frekvencija od 12 i pol, i dobijes mob za 298...
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
S time da je pretplata na 24 mjeseca. Možda se da srediti na 12, ali prevelik je to vremenski raspon...
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Do 1200kn najbolji je izbor K750...
ima najbolju kameru (u tom cjenovnom rangu) (2Mpx sa AF-om), dobru bateriju, radio, utor za memo kartice...
Što se tiče EF81, mob je sasvim solidan, ali ima lošiju kameru od K750 i sporiji soft od K750...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
fora izgleda taj ef81 i kvaliteta kucista displeja je odlicna..al mobitel je stvarno uzasno spor,ne kuzim zasto i nisam vjerovao dok nisam isprobao-jednostavno dugo nisam vidio tako spor mob a da je nov...također preporucam s.e. nekako imaju najbolju ponudu bas za tih 1000 i nesto kuna...d/k750, k610, w800
bio nekad oglas...
Ljudi.
Mislim da cu kupiti Sony Eriscon k610i podrzava 3g.
Dojde 1500 kn u vip paketu.
Bolji je nekako od k750i
Opazio sam da nemaju istu tipku zelim rec yojstick. Ja mislim da k610i ima bolji yojstick jer je kvalitetniji nego kod k715i
Sta biste vi uzeli.
K610 ili k750i
Želim čuti vaše mišljenje
Zadnji uredio Marko355 : 12-01-2007 u 22:28
HMM..K750 ima bolju cameru ( ima AF)..A mislim da je ostalo više manje isto..Ako kupuješ radi toga što k610 podržava 3G to ti je krivi razlog..Jel to će se kod nas koristit za nekih 5g ( s razumnom cijenom)..A K750 je i jeftiniji..
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
Tvoj izbor, samo je pitanje koliko ti zapravo koristi 3G...
ja bi rađe uzeo K750...
BTW: K610 ti nema joystick kao K750, već ima "navi-pad"...
O mišljenjima o K610 ili K750, pročitaj ovdje, jer se tu raspravlja o K610 i k750...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
k610 mi nije nesto ljep,uzeo bi k750 jer je cak i bolji
malo offa pogledajte u t-mobile pulsu na str. broj 12 pise da k610 ima symbian
ma oni nisu normalni.tipicno za njih da grijese.![]()
Mislim da je K610 dobar izbor za tu lovu. Konkurencija su mu npr 6280,6233 i KG800 3G koji su skuplji. Mob je nešto kao K750i,samo s 3G-om. Jedino ćeš se morati riješiti brandinga,ali to nije komplicirano,mislim da to čak i u Elektromagicu rade
Ljudi opazio sam da kod vipa ima Sony Ericsson V600i dojde 100kn vise od k610i
Kakva je razlika izmedu ta mobitela. Sony eriscon bezveze radi mobitele sa takvim funkcijama. Svaki put bi trebali povecatii slabiju klasu .
Jer ako tako nastavi mi cemo biti jako zbunjeni.
Evo w600i http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=165...idphone=310060
Evo slike usporedbe
w600i, k610i, k750i
http://img267.imageshack.us/img267/6...poredbayh3.jpg
Bookmarks