kako da maknem ovu glupu slicicu sa vanjskog ekrana???
stavio sam ovaj hot mixx, odličan je... Samo kad ga idem punit trebam par puta ištekat/uštekat punjač, ali ne smeta...
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
kako da maknem ovu glupu slicicu sa vanjskog ekrana???
Evo ubacio sam ali me muci sto nikako pa ni s p2k adv editorom ne mogu maknut onaj natpis EDGE, i nesto mi ne valja sa onim night skinom.meni su sounds i recent calls praktički naljepljeni jedni na druge i uopce kamera nije u gl.meniu nego u media.probao sam s raspodjelom ali nist
Zadnji uredio 1142007 : 12-01-2007 u 18:02
flashaj si yuet ili diabolic
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
Kada koristis night style skin moras sa file changerom (imas ga medju java aplikacijama) da promenis mma (koji ti ti je takodje ubacen u MP)
Infiniti(funkcionalni taster/apply).Mada nebi ti odpala ruka da si sam probao![]()
http://img150.imageshack.us/my.php?image=pic71wf8.jpg opet nebi te ubila da si sam malo potrazio![]()
Sta si sad izbrisao?
Pa ajde onda skini sa telefona taj mma_3x3(/a/mobile/system) i stavi na neki free server pa cu ti ja namestiti (ako ti uopste treba za taj night style skin).Ako ne onda nije vazno..
Pa gdje mu je video kamera ? Nije vrag da je nama taj MP
Zadnji uredio 1142007 : 12-01-2007 u 21:45
ne radi mi lagpack dobro.. samo se glavni meniji vide.. sub ne mislim da je to zato sto su fontovi bili smanjeni na hox mixu u submenijima a mozda i ne.. ima kakva ideja, netko?
nadji je u memoriji telefona, pogledaj kako se zove, mislim da c.gif ili cl.gif, prebaci je na komp, u paintu ili necem drugom editiraj, napisi sta hoces (velicina mora biti ista i naravno mora biti crno- bijela), i vrati na mob, mora se zvati isto ko i ova koja je na malom ekranu, spremi u memoriju telefona, "restartaj" mob i ims novu sliku na vanjskom ekranu
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks