jos jedan u nizu...
jos jedan u nizu...
ok,možda da primijeniš novi skin i malo prerasporediš podforume,da to sve skupa ne izgleda kao cafe.mobil-wannabevidim da koristiš phpBB,koji je za početak sasvim dovoljan. Makni ono "a_little_text...",izgleda malo amaterski,ne mogu se sad sjetit kako se to radi. također sad radim jedan forum,ali nevezan za tehnologiju i lifestyle,dobijete link kad ga moddam po svom guštu
zar se ne pise "symbian" a ne "sybian"?? i "gadget" umjesto "gaget"????
ATATCGCCCATATTTCGATGACCCCAAATTTCGAGGGGATTTAGGGCATG AACAATTTGACGACTGAG
TATAGCGGGTATAAAGCTACTGGGGTTTAAAGCTCCCCTAAATCCCGTAC TTGTTAAACTGCTGACTC
Gresaka ko u prici, npr prodaj/kupovina, trebalo bi glasiti prodaj/kupi ili prodaja/kupovina.. ovo ti se nikako ne slaze..
I nekako se ne mogu oteti dojmu da je sve skupa nalik ne bas najboljoj kopiji ovog foruma.. al ajde, svaki pocetak je tezak, malo promjene dizajna, malo mastovitosti, malo lektoriranja i korekture, mozda na kraju i nes ispadne..
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
Evo vec sam malo promjenijo skin foruma ajde mi pomozite da odaberem najbolji skin.
I svi koji se logiraju molim vas da koristite vas nick i iz ovog foruma![]()
Hej pa ovo je tek pocetak,i usput ajde registrujte se da mozemo malo pricati i o konyolama i o online gamingu i ostalim stvarima,jos 3 moze biti administrator javite se![]()
Pick me, pick me!!
A sad ozbiljno, trebao si prvo dovršiti forum. Imaš nekih tipfelera, a to je gore nego onaj banner na vrhuOnda bi bilo najbolje da već unaprijed nađeš neke modove, jer ovako se može javiti bilo tko i kasnije napraviti 'haos' na forumu onako iz sprdačine - a što ćeš ti? Banati ga i smijeniti sa dužnosti..?
Kad već radite forume, pustite u opticaj bar gotov proizvod, ovo je još zeleno (šta zeleno, pupoljak)
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Potrudio si se, ali vidi se da je napravljeno na brzinu.
Kad već ideš pravit forum sa stranim izrazima, bolje nemoj, jer još nisi ni ovladao Hrvatskim jezikom.
Logo napravljen u paintu? Ma daj...![]()
Uostalom, koja je svrha registriranja na prazan forum. U redu, treba nekako početi, ali mogao si otvoriti neke teme, ponudit neki sadržaj, zainteresirat buduće članove...
Kako bi bilo kad bi svi imali svoj forum? Svi bi forumi bili prazni.
Misliš ako si dodao dva podforuma koja na cafe.mobilu ne postoje, da će se svi prebaciti na tvoj forum?![]()
Gle, previse si se ufurao u forum... takav forum nece nikada zaziviti jer, kao sto rekoh, imas preveliku konkurenciju![]()
Prvo, zatvorio bi ga.
Dalje bi ga trebalo organizirati. Po meni bi trebalo izbaciti previše tih podforuma, za početak se angažiraj na jednom području a prema potrebi proširuj (i ako se pokaže interes za to proširenje, tj ako ima materijala kojeg će trebati izdvojiti u druge podforume). Probaj ponuditi nešto novo ili bar nešto što nema na cafeu. Kolko sam ja skužio, cafe dominira na naše području.
Dizajn, to trebaš obavezno napraviti prije puštanja foruma u rad jer tko će se logirati na neki forum koji izgleda kao command prompt..
probaj naći nekoliko, možda za početak 2-3 ljudi koji bi ti bili voljni pomoći, ili poznanike, i pokrenite neke projekte na forumu. Ljude treba motivirati da se uključe. Tu moraš biti maštovit..
Ugl to je početak, kad se skupi članova sve ide lakše..
aj ovaj dizajn lici na nesto.. bar kolko tolko, al ovaj logo je saka u oko da ne moze biti veca.. mislim lijepo je to da ti imas svoj forum, al c/p nekih drugih foruma nije nacin.. mozda da si probao ili fokusirano ne neku temu, ilineku uzu kombinaciju topica..
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
logo je zakon
ajd barem da si boje pogodio..
Sve to radi offline naravno, kad završiš i dobiješ što želiš pusti ga u rad...
Samo ću dodati, Hrvatska je mala zemlja, BiH još manja, pa i ako ne dobiješ na nekoj popularnosti, to ti je jer su ljudi naučili na provjerena rješenja (i ja sam regan na nekim stranim forumima ali mi je ovaj primarni i uvijek ću se ovdje prvo obratiti, dok ove strane eventualno pročitam jednom mjesečno)
Ali samo kako su izrezani mobiteli u logo-u![]()
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
Kad sam vidio onaj baner na vrhu nisam htjeo ni ici dalje...............
Mogao si se bar potrudit i maknut ono bijelo oko mobitela, i stavi nesto manje........
ljudi i ja sam admin an forumu sve ce se srediti do drugog tjedna u petak sve ce biti savršeno vidjeti ce te![]()
![]()
Bookmarks