daj napiši link za download p2k easy tool 3,9 (imam verzije 4.1 i 3.7) nemogu nać 3,9 pa mi daj link (ali besplatan)
koliko dugo moram držat bateriju dugo kad na programu piše unlocking/repairing
Da ponovim! Nije ti uspio unlock pa sad moras prvo napraviti repair i tek kad njega uspjesno odradi onda ispocetka unlock! Kako ti vise nije vodafone stavi v360 i probaj sa easy 3.9 ja sam s njim ovaj tjedan poslje svog otkljucao jos 3 i samo mi je zadnji uspio iz prveIzvorno postao night_whisper
EDIT: Taj eror ti napise kada se izgubi kontakt tj. odvoji baterijameni se desilo par puta pa znam
![]()
daj napiši link za download p2k easy tool 3,9 (imam verzije 4.1 i 3.7) nemogu nać 3,9 pa mi daj link (ali besplatan)
koliko dugo moram držat bateriju dugo kad na programu piše unlocking/repairing
Zadnji uredio Inovator : 16-12-2006 u 11:16
dok ne napiše da je obavio radnju
Search je zlata vrijedan http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=6895&page=6Izvorno postao night_whisper
Inovator ti je sve objasnio![]()
ja sam na mobu držal 10 min dok je pisalo unlocking i ništ se ne dogada kad maknem bateriju onda veli grešku (očekivano)
otključano evo sad ću i napisat tutorijal detaljni da se drugi mogu snać
Ovako prvo treba raskopat mobitel (a tutorijal ra raskopat je ovdje http://www.filecloud.com/files/file....file_id=271504 ) e sad vi trebate doc samo do matične ploče i izvadit ju iz mobitela. Sada trebate doć do testpointa ( TP ) koji se nalazi na matičnoj ( evo slike gdje je testpoint http://photos1.blogger.com/blogger/4.../1600/V360.jpg ) ! pazite mobitel je okrenut naopačke na slici ( utičnica za USB i slušalice su gore)! na slici gdje je TP spojite s komadom žice TP i masu (npr: ovaj zlatni dio desno od TP {dio koji je na kraju matične ploče(odmah ispod ovog malog prekidača)). Skinut ovaj program http://rapidshare.com/files/1745508/...y_Tool_v39.rar pokrenut ga i odabrat Vaš mobitel u ovom slučaju V360v i odabrat pod REPAIR// FULL REPAIR PDS ZONE (with DSP checksum) e sad uzet USB od mobitela i spojit ga s mobitelom i kompjuterom nema veze koji prvo spojiš !! ali je važno da imaš pravilno instalirane P2K drivere (skinite ih na ovoj stranici ali morate bit registrirani ali reg je free pa izvoli http://www.bluedevil.com.hr/dl.asp?cmd=6&cid=68) !! i sad kako rekoh spojiš TP i masu (prvo) onda spojiš bateriju i drzi 3-4 sec i makni TP ali bateriju moraš dalje držat na programu stisni Do Selected Jobs i program ti treba reći PLEASE REMOVE TESTPOINT (if you did not do this already) znaći da ste dobro spojili sve ( ako niste dobro spojili onda če vam pisat COULD NOT CONNECT) i program odradi svoje. Sad to treba ponovit ali POD OPCIJOM LOCKS// ODABRAT UNLOCK SP i kad završi ponovno napravit FULL REPAIR PDS. Ito je to.
Izvorno postao Inovator
Ja sam kupila TELE2 paket sa motorolm W375. Kad stavim na drugu karticu trazi mi dodatnu lozinku od 8cifra. Moze mi netkoreco kako mogu naci tak 8-cifreni kod da otkljucim moju Motorolu?
Molim Vas ga mi netko pomogne kako da ukucam 8=cifreni kod ( lozinku) za Motorolu W375. Ona je kodirina za tele2 mrezu. Kad stavim za drugu karticu trazi mi dodatnu lozinku?
brzo će to... ovo je dobro, nema više TPa...![]()
Everybody’s in the place – let’s go-Prodigy.gLemon is in the water.Počivao u miru!
čisto da razjasnimo neke stvari.
ovo gore je prvi probio SC team, pušteno je prije mjesec van, a GOT alat iza kojeg stoji lopov zulea koji je narod opljačkao sa USB smartom (uzeo pare i zatvorio razvoj) izbacio je online klijent, jerbo je na motoroli vrlo lako ukrasti rješenja. što se cracka tiče, dok god će zulei pasati da uzima pare za GOT, neče ga biti.
uspio si jer je setool tada izbacio alat koji je trebao raditi kao add on za setool preko smart carda, pa je odrađivao PDS repair. MRS je zaustavljen, projekt je mrtav.Izvorno postao GoGs
a jel postoji neka druga varijanta tog GOT programa jel mi lik ne šalje lozinku i username već tjednima da si ju skinem i probam otključat neku moto bez TP
|\/|0T0r0La
Imam jedno pitanje. Novi sam u ovome i moja prva motorola stize prekosutra. E sad, kupljena je u vipu al je u istome i otkljucana. Ali mislim da je gore jos uvijek vodafon software. Znaci li to da meni nisu potrebne ove sifre koje se ovdje traze i taj GOT ili sta vec? Da li ja samo moram reflashat soft? Moze li mi netko napisati gdje mogu procitati sve o tom modiranju, tj kako ubaciti koji MP, kako maknuti taj vodafone soft i te stvari....a da i dummy ko ja to skuzi,jer kazem nikad nisam to radio pa ako moze mala pomoc...kakav link i tako nesto.
Hvala
trebaju ti samo p2k driveri, RSD lite, i MP koji se ubacuje u tu tvoju motorolu..
i kabel naravno
a tutorial potrazi u motorola superthreadu(sticky tema u motorola forumu)
Hvala puno!!!!
A našao sam p2k tools3 na nekoj drugoj stranici i instaliram ga priključim moto na USB ali nikako da mi učita mob na taj program a kada otvorim folder gdje mi je W375 daje mi samo opciju sound i picture nemogu provaliti dalje u mob šta da radim i kako??????
Sorry što vas gnjavim stvarno!!!????![]()
gle, ovo je tema o otključavanju Motorola, otvori novu temu sa svojim specifičnim problemom, pa ćemo to tamo rješavati, offtopic se ne tolerira pretjerano.
Bok svima! Se moze kako otkljucati L2 u kucnoj radinosti??
Bookmarks