Bilo bi bolje da neki ovdje smire hormone. Nek si čovjek uzme što želi. Sve je stvar osobnih preferencija. I na kraju uvijek subjektivnost odlučuje. Točka.
ali ovdje se ne usporeduje kakav je komu tel. za koristenje nego koji je bolji
Bilo bi bolje da neki ovdje smire hormone. Nek si čovjek uzme što želi. Sve je stvar osobnih preferencija. I na kraju uvijek subjektivnost odlučuje. Točka.
da je siguran u svojoj odluci ne bi postavljao topic sa ovom dilemom![]()
Da istina je da sam se u nekim stvarima ponavljao. Čitam gore neki piše nije ga Motorola probudila. Trebao si uključiti alarm, mob ne čita misli. Ja sam imao i prije obje marke telefona zato i dvojim. V3x je moguće editirati jako puno(po 1000000000000000000000000000000000000 put), a kod Nokie samo promijeni profil sa svog na stišano ili neki drugi i ode sve u pi.......3,14! Kad se vratiš na svoj profil moraš opet ponovo naređivati melodije i koješta jer je Nokia vratila postavke na default! Spora je kod ulaza u galeriju,(N6280), pogotovo kad je na kartici, ali možda je stvarno stvar u softu. Vidjeti ću kako će se ponašati kad ga vrate iz Mobisa sa 5.92 verzijom.
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
motorolin,ne brandan
mobitel sam flasho u 2 mjeseca 3 puta....NOKIA 6280,ne motorola v3x
nema dvojbe da je 6280 bolji izbor.bolja je u svemu osim eventualno u kvaliteti izrade.
Imao sam Motorolu i nikad ali nikad mi niti jedna funkcija zastekala a sve flasheve sam isprobao i editirao do "iznemoglosti"!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
nezna ni on sam
ovo je neki rat između moto i njoka fanovaca ... kao i kod el71 i cokolade, tu je isto moto taj lijep mobitel a nokia je bolja, dok je meni i nokia i dosta ljepsi mobitel..jer mi te motorole nikako ne odgovaraju..a video sto kazu u vga rezoluciji.e da s.e. bar ima takav video ...uzmi nokiu
bio nekad oglas...
Bookmarks