jos da se nadovezem mislim da nokija 6280 ima najbolji softvare od s40 platforme,pomalo nalikuje symbianu.Izvorno postao Ico
Ja bi definitivno kupio 6280... jedina zamjerka mobitelu je malo klimavi klizni mehanizam, ali se lako priviknuti...
Razlozi zbog čega bi kupio 6280 je recimo soft (koji je po meni super, puno mogućnosti perosnaliziranja), bolja kamera (daje bolje slike i puno bolji video, 640x480)... Noviji je, tj kasnije je došao na tržište...![]()
Mislim da bi ovo trebalo u usporedbu modela prebaciti...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
jos da se nadovezem mislim da nokija 6280 ima najbolji softvare od s40 platforme,pomalo nalikuje symbianu.Izvorno postao Ico
Ovo je sasvim točno.Izvorno postao sonyck
6280 ima samo problema što se tiče kvalitete izrade kliznog mehanizma i daljnjih zamjerki nema.
Ima bolji CMOS čip, i bolje obrađuje zapisane podatke sa njega, daleko bolji video zapis.
Mislim da je ovo trebalo iči u usporedbu modela a ne u motorolin podforum.
Ja sam imao dosta motoroli, čak i smartphone MPx220 i velim da se nikada više ne vraćam na motorolu. Nikada više.
6280 imam trenutno sada, i moram reći da joj izrada nije baš najuspješnije riješena, ali sve ostalo je na zavidnoj razini za jedan dummy mobitel.
Radio sam neko vrijeme sa V3 i V3X i nisu me impresionirale niti malo.
To je šminkerski mobitelčić, i sasvim je normalno da će ga ovdje u ovom podforumu svi braniti
6280 i V3X su slični po karakteristikama, niti jedan ne odskače previše od drugoga tako da ih ajde možemo usporediti (mada nije to baš u redu jer netko više preferira preklopne modele a netko klizne pa stoga nisu za iste kupce predviđeni, tako da ih ne bi trebali staviti u direktnu usporedbu).
Onaj tko ima motorolu taj će braniti V3X, a onaj tko ima nokiu će braniti 6280.
Upravo po tome ste onda svi djeca jer razmišljate subjektivno, tu i tamo ste skočili na gsmarenu i usporedili modele pa sad trabunjate.
Imao sam oba modela, i velim, ako zanemarimo nešto lošiju izradu 6280 onda V3X gubi u ovoj usporedbi.
Istina je da je ovo Motorola podforum i da možda malo oftopičarim ali imam 6280 i razmišljam kako bi ga mijenjao za V3x. Naravno da će svi iz Motorola foruma navijati za njega a da je na Nokia forumu onda bi svi za Nokiu glasali, da je neki drugi svi bi za njega itd., ali poanta priče je da mi je nekako Motorola pristupačnija, mislim na Usb charge, imam kabel i namjestim si soft kako meni odgovara i ostale stvari,(imao sam V360@Yuet 1.7), radio kao curica a sve sam sam radio. Nokia je sjebana za flešanje i da imaš svu opremu a u Mobisu je bespla. Nije ni to najgore nego neki lik koji radi tamo uvjerava me kako šta da mijenjam kad i ovako radi. No nije ni to bitno nego neke stvari stvarno idu u prilog Motoroli. Kamera ista, ima makro snimanje, usb charge gore naveden, lako mijenjanje softa. Samo želim biti objektivan i utvrditi koji ima više pluseva i da li da mijenjam mob!!!!!!!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
ako si navikao na motorolu, i ako zelis soft prilagoditi sebi, uzmi...
Pozz
to je jedino što ti netko može sada reće . koliko vidim tebi je važna izmjena softwera , pa stoga mijenjajIzvorno postao prof.Immortalis
![]()
definitivno nokia,nikako se ne mogu naviknuti na meni od motorole
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Zato valjda onda i koristiš SE što ti ne odgovara Motorola!Izvorno postao mala
Ja bih radije uzeo 6280,frend mi ga je imao,stvarno odličan mobitel,a to šta se tiče kliznog mehanizma ne mora značiti da će tako biti na svakom mobitelu.
Ova dva mobitela su veoma slična i nema neke prevelike razlike.Ja bih ti savjetova NOKIU,ali ako si prije imao neki Motorolin mobitel i ako si navikao na Motorolu,onda uzmi V3X.
koristim SE zato sto drugog mobitela nemam jer su mi ostale ukraliIzvorno postao Sator
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
svi govore da gotovo nema razlike u ovim mobovima,a onaj ko je koristio oba zna da su razlike ogromne
Svakako da ima razlike. Mislim da V3x ima veliki plus pred 6280 zbog svoje prilagodljivosti i usb punjenja. Opet kako za koga, naravno!!!!!!!
meni je bolje to sto 6280 ima veliku mogucnost personaliziranja
evo me![]()
v3x-kod nje me je dosta stvari zivciralo...to sta ostaju otisci od tipkovnice na ekranu kad se zatvori preklop
kuciste je od neke gume koja se lako oguli i treba stvarno paziti na mobitel da se ne oguli sto mi nije uspijelo
posto zivim u mjestu gdje je jako los signal (t-mobile) cesto se u kuci uopce nisam uspio javiti,jel mob ima jako slab taj uredjaj sta prima signal..bla...nije ni pomoglo mjenjanje softwera nekoliko puta...a mobitel je bio 100% ispravan,jel je tako utvrdjeno na servisu
zivciralo me to sta mobitel recimo kada bi namjestio da me probudi u jutro u 7 nije zazvonilo,opet nije pomoglo mjenjanje softwera
kamera je dosta losija nego kod nokie
nekakav cudan zvuk prilikom slusanja preko slusalica,pjesme su bile 192kbit/s
6280-klimanje slajda me je ubijalo i to mi jako smeta
sporost prilikom ulaska u galeriju
kamera puno bolja
glasniji zvucnik prilikom slusanja pjesama
bolje povezivanje pc>mob
soft se moze apdejtati sa sluzbenih stranica,a ne da moram po netu trazit neke divlje verzije softa
...
nokia definitivno,jel v3x mi je bila druga motorola koju sam imao(imao v360) i mogu reci da nema sanse se nositi sa nokiom 6280
a vi koji ste imali 2 mobitela i od toga oba motorole ne pricajte gluposti,jel iskustvo je ipak nesto vise od onog sta ste pricitali na internetu
Zadnji uredio Rootz : 07-01-2007 u 21:21
potpisujem kikija
definivno 6280, ako zbog niceg drugog onda zbog odlicnog videa!!!
potpisujem ovo što je kiki napisao, ali ima jedan mali ispravak:
Što se tiče sporisti ulasaka u galeriju, to je bila boljka softa v3.8x, ali na novom softu (v5.92), mob jako brzo ulazi u galeriju. Recimo folder u kojem se nalazi 10ak slika od 2MPx otvara skoro trenutno bez kašnjenja... vjerojatno si imao stariju verziju softa...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
mislim da smo uspjeli usutkat motofanove koji su govorili bez argumenata
Jao, ali ovo je presmješno...Uspoređivati estetiku sa funkcionalnošću.
Stvarno nemam riječi. I to još u Motorola podforumu
Ne znam zašto ste svi tako vatreni oko toga. Čovjek će zamjenit Njoku sa Motorolom i formirat će svoje mišljenje. Ako mu ne paše, znat će cijeniti Nokiju i to je to. Ako mu se sviđa Motorola, valjda će više cijeniti Motorole, jer mu očito više odgovara za ono što on treba![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Tako je...smartphone nudi prilagođavanje do razine neviđene za bilo koji dummy mobitel![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Bookmarks