čini se da osim tanjeg dizajna, ne nudi ništa novo, po tom pitanju. nazire se gore joystick, klasika SE candy bar
Sony Ericsson je objavio dvije službene fotke novog telefona, W880, no detalji i izgled su i dalje nepoznati... tako da je ovo pravi 'teaser'...
Meni bome izgleda obećavajuće...Drago mi je da se je SE priključio trendu 'mršavljenja'...
Detalji:
http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...c3_1&prid=6859
Za očekivati je da će se vrlo uskoro znati više...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
čini se da osim tanjeg dizajna, ne nudi ništa novo, po tom pitanju. nazire se gore joystick, klasika SE candy bar
nadam se da neće biti preskupo jer mi baš treba jedan W za poklon oko 6 mjeseca
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
vec ima nesto o tom mobitelu dole
Zadnji uredio pero1985 : 09-01-2007 u 18:59
kako bi bilo ljepo da SE pocne pravit mobove bez joystica
pa ni nema ga, ako je to taj. vidi slike dole #13
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=32893
pa na ovoj slici sto je stavio whiteboy ima joystic
A ne mozes bas sa sigurnoscu tvrditi da je to joystick. Samo se vidi neka izbocina. Ja vjerujem da nema joystick, cisto zbog toga jer se radi o tankom mobu na koji ti onda bas i nema smisla stavljati neki joystick, jer je definitivno tanje ako ima samo navigacijske tipke, zar ne?
na toj slici je pomeni jedino objasnjivo da je to joystic ak neko zna sta je to neg kaze
Opet, kazem ti da to ne moze biti joystick, jer nema smisla. Ako ides napravit tanak mob, neces koristiti joystick. Ako pogledas slike u threadu na koji je pero1985 dao link, vidjet ces da se gore na slici zapravo vidi s boka OK tipka, ili tipka za net, i vidi se vrh navigacijske tipke. Ako ti stvarno vidis joystick, mozemo i okladu baciti da se radi o navigacijskoj tipki.
I da, daj malo ubaci interpunkcijskih znakova u svoje postove da mozemo razumjeti sve sta pises.
xianfu je u pravu nebi valjda stavili na takav mob jojstick. a i po ovima slikam se to vidi (pa cak i da nije to taj mob, vjerojatno ce biti malo izmjenjen ali na tu foru je definitivno)
evo ti i ovdje izbocenje (malo desno od palca)
http://www.mabila.kharkov.ua/news/imgs/34431-3.jpg
Mislim da se radi tocno o tom modelu sa slike, pogledaj sliku 4. Na toj slici su ovaj gore teaser i taj mob do kraja baterije potpuno isti modeli. Gore je narancasti W gumb i konture baterije su iste. Iako meni taj model i nije nesto, zapravo ne svidja mi se dizajn, ali o ukusima se ne raspravlja.
...a meni se bas svida...negdje sam naso da ima ekran 176*220, 2mpx kameru(mogli su i bolje), debljina 9.4mm. ako nista bar su u SE-u poceli stanjivati mobitele. izgleda da je metalni...
Meni se recimo ovaj dizajn jako svidja. Uz K600 najljepsi SE.
Zakon. Daj pazi di su priključak stavili...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Preruzno mi izgleda,kakve su ovo tipke katastrofa od izgleda...
Nijel loš mobitel,evo tu još nekih slika,
http://www.xonio.com/bildergalerie/x...68.html?show=0
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
Meni je skroz gadnog dizajna.![]()
ma lijepog je dizajna, tanak, ali tipke i navigacija. jedino na ovom linku sto je gaginjo dao, svida mi se onaj bijeli i plavi sa plavim osvjetljenjem
iPhone 5s 16 GB
Sve je dobro na mobu ali brate ova tipkovnica i ove tipke...
Tanak je i to je novitet u SE, walkman brand, kamera 2MP i vjerovatno ista kao i na k750/d750/w800 ili bez AF kao na w850...
Cini mi se da nece previse kostati ali treba se strpiti pa pricekati da objave njegove specifikacije ...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Hm... zanimljivo...
ali mi se dizajn prednje strane ne dopada (pogotovo ne u onom "metalnom" izgledu ) tj tipke...
Koliko vidim po slikama biti će to 3G walkman mob...
jedino što bi mogao biti nedostatak, zbog debljine moba, bi mogla biti baterija koja bi mogla biti "slaba", jer se ipak radi o mobu iz W serije...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
>Hmmmmm...
Ova nova serija, istina, ljepsa je od predhodnih...
ali, josh nismo culi iskustva... mozda se klimaju ili su jako osjetljivi...
Po meni su dobri za sada XD
Lineage 2 user
u crnoj boji je zakon..
tipke su cudne na izgled ali mozda su dobre za koristenje...djeluju dosta male (tanke), a taj prikljucak sa strane mi nekako cudno... neznam da ce biti bolje od standardnog (na dnu)
Bookmarks