to se pitanje davno protezalo, nemoze se 'upgrade-at' na p910.
al mozda ce te ovo zanimat... http://www.howardforums.com/showthre...5&pagenumber=1
i proguglaj malo
Pozdrav svima jos jednom.
Evo posto prvi put imam u rukama P900,a kupio sam memorijsku karticu od 1gb a on ju nece citat,zanoma me da li se moze napravitu upgrade na P910 da mi moze citat memorijske memory stick pro duo,i molim vas posto su neki linkovi izbrisani za taj upgrade ako je netko to probao i uspjelo mu da mi se hitno javi![]()
vjecno vam zahvalan sfreak
to se pitanje davno protezalo, nemoze se 'upgrade-at' na p910.
al mozda ce te ovo zanimat... http://www.howardforums.com/showthre...5&pagenumber=1
i proguglaj malo
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
mene zanima samo taj firmware,da li se on normalno update-a,jer na ovim forumima nista nije full jako objasnjeno za pocetnike kao ja?
E da i da li bi se sta dobilo nekom novijom nadogradnjom originalnog firmware-a za p900?
'
E to ti fakat ne znam.
Znam samo da je Bimbi bio u nekom postu davno pričao sa jednim članom ovdje na forumu, i da mu je ovaj rekao (pardon, napisao mu je) da je to flashanje radio neki tip u Zg.
Pa probaj pitati kolegu Bimbi-ja, možda čovjek zna nešto više o tome...
btw. sve teme o PXXX idu u UIQ podforum radi bolje organizacije i pretraživanja foruma(samo mala napomena)
evo upgrade-ovao sam ga sa njegovim novi originalnim firmware-om,i sad kaze samo card corrupt.To je napredak jer mi sa starim firmwareom nije htjeo niti to javiti![]()
thanks observer,raspitat cu se![]()
nema, kolko ja znam nikakve šanse da mob normalno funkcionira s firmom od 910. ja sam se puno o tome raspitivao, ali nitko mi to nije htio flešat jer najčešće mob non-stop blesira. jedino na moju dušu, pa ako rikne bacit u smeće, a ta mi se ideja baš nije svidjela. prevelika je razlika u hardveru. inače, moram priznat "sodom" je apsolutno bio u pravo glede razlika 900 i 910 u svakom svom komentaru. ako nećeš slušat mjuzu na njemu čak ti se fakat i ne isplati mijenjat za 910 jer je 900 bolji mob, a prima ti MS-DUO max-128 mb. neki 900 su znali primit i 256mb, al ne znam jel to ima veze sa serijama ili čim drugim.
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
ma uzeo sam taj uredjaj sa namjerom da mi bude sa BT GPS-om za navigaciju,a sad sam malo razocaran.Mislim takav uredjaj pa ga onda ogranice to je stvarno ultra blesavo,ali sta kod sony-a nije![]()
Nasao sam par foruma i upute za flashanje,a jedini je problem sto ljudima zna zafrkavat Bluetooth,a da ga flasham i onda mi ne radi BT,to mi je onda jos gora banana.
No hvala svima na pomoci![]()
vidim ovo jos nije rijeseno, jel tako. a i sumnjam da ce biti, jer p900 nemoze citat karticu preko 128mb i koliko sam citao po raznim uiq forumima, rijetko tko flashao p900 na p910 a da mu sve radi ok.
a i taj postupak flashanja nisam nasao nigdje.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
zgleda da je jedino rješenje prodati mob nekom kome ne treba hrpa memorije i dodati par sto vjeverica za 910
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bookmarks