Sumnjam da to miže ići preko bluetootha, jer ako je kao i kod ostalih, a vjerujem da je, on kasnije ulazi u bios, pa počinje flashati svoj rom, tak da bi morao isključiti sve drivere, pa tako i drivere za bluetooth!
Vidim da na SE stranici nude update softwarea mobitela,
Dal je to moguce uciniti preko bluetootha (imam emulaciju kad spojim mob na bilo koji port, mogu pocei updateati software) ali se bojim da ce mozda zatraziti restart moba, pa da cu napola updateati i zeznuti situaciju.
De jer neko radio update i dal bi time šta dobio?
Sumnjam da to miže ići preko bluetootha, jer ako je kao i kod ostalih, a vjerujem da je, on kasnije ulazi u bios, pa počinje flashati svoj rom, tak da bi morao isključiti sve drivere, pa tako i drivere za bluetooth!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
točno, ali po principu svih Smartphonova, ovo nije flash, nego dolazi i kao sis aplikacija koja nesto radi
iako se nigdje ne spominje blutut, ja evo cekam jos par dana na kabel, pa bolje ne riskirati...
Ja imam jedan problem, kada skinem update i instaliram ga. Dalje sve radim kako piše u uputama(restartam komp, napunim mob do kraja). Nakon to ga kada kliknem na onu ikonicu update service ništa se ne događa, program se ne pokrene niti ništa komp samo stoji. Jeli netko možda zna u čemu je problem??!?!
To je i meni bilo... Poludio sam, doduše nisam mogao ni instalirati... Kad sam jednog dana uspio nije se htio pokrenuti... Poludio sam srušio windowse i sad sve radi... Svaki put kad upalim service update radi odlično, sam skine update ako treba, ma radi savršeno... Sve to ima veze s javom jer java nakon nekog vremena kao da ne radi kako treba, ili neki drugi program mu smeta kojeg koristimo ko će ga znat, možda je virus... a možda nije zbilja nepojmljivo... Uglavnom ja sam srušio windowse digao ih i sve sad radi kako trebaIzvorno postao Skyward
![]()
Zadnji uredio Compov : 07-03-2006 u 18:13
Seriously?
Ok thnx na pomoći probati ću nekaj izkombinirat pa javim rezultat![]()
Nemoguće je updateat mob preko bluetootha jer bi malo ometanje (sestra prođe,pomakneš mob) skurilo mob... Brzina bluetootha varira ovisi gdje se mob nalazi u sobi, zato nije moguće updateat mob preko zuba, a i nema opcije u programu da se update-a preko zuba...Izvorno postao Krompirko
Seriously?
Ja svejedno nisam nikaj uspio. Neznam zašto neće radit ali znam da definitivno neću reinstalirat Windowse zbog toga. Sa javom mi je sve uredu te ništa ne blokira program jer se program uopće ne pokreće
Tako sam i ja mislio da je sve u redu ali nije...Izvorno postao Skyward
Seriously?
nego, sto se dobiva sa update-om software? dali to cinim to za p910i?
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Pa može se kamera poboljšati, kvaliteta ekrana se može poboljšati, ispravljaju se bugovi, mob može biti brži, uglavnom sve se može poboljšati, to je gledano općenito, sad što će se poboljšati zaista to vidiš kad update-ašIzvorno postao flOorKilla
![]()
Seriously?
Evo našao sam ovo na sony ericsson stranici
Ako je vaš telefon P900 ili P910, započnite od koraka 1. Inače - nastavite s korakom 2.
1. Ako je na računalu instaliran PC Suite za P900/P910, postupite po sljedećim uputama:
a) Dvaput kliknite na Poveznicu za povezivanje s telefonom (dvije strelice u sistemskoj traci).
b) Odznačite USB priključak.
2. Dvaput kliknite na sličicu Nadogradnja softvera (Update Service) na radnoj površini.
3. Kod prvog pokretanja programa za Nadogradnju softvera, program pristupa Internetu kako bi preuzeo potrebni sadržaj za pokretanje usluge. Ovisno o brzini internetske veze, postupak može trajati nekoliko minuta.
Kod prvog pokretanja Nadogradnje softvera (Update Service), na vaš PC se preuzima otprilike 2 MB sadržaja
Seriously?
Hvala na trudu ali opet ništa. To sam probao i prije ali mi se i dalje ništa ne pokrećeIzvorno postao Compov
našao na jednom forumu kaj napravit ako ne radi update service kao što meni ne radi. To ću sada ići probati http://www.p800stuff.com/modules.php...t=master+reset
Jesi uspio?
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
Nisam, ne radi nikako, nemam pojma zakaj ali se ta aplikacija ne pokreće(barem ne na mome kompu, pokušati ću kod frenda)
Bookmarks