Izvorno postao hrc777
Izvorno postao zmija
slazem se sa zmijom za maxtv...a jos je i skuplji 20kn od digija.
iako je to tehnologija buducnosti(dok ne smisle nesto bolje),skup je a i nije svuda dostupan....ja sam na strani digija
bas je glupost tih dodatnih 79kn za adsl.mogli su za one koji zele imati samo max tv onemoguciti pristup internetu,ali bi zato placali samo 65 kn naknadu.
Izvorno postao hrc777
Izvorno postao zmija
slazem se sa zmijom za maxtv...a jos je i skuplji 20kn od digija.
iako je to tehnologija buducnosti(dok ne smisle nesto bolje),skup je a i nije svuda dostupan....ja sam na strani digija
razlika između dva tv -a je u tome što max ne daje digitalni audio signal na izlazu a digi daje mislim da je to ono naj bitnije
ovako,ja svakako uzimam digi tv,jedino me zanima dali se isplati uzeti i dodatni paket,tj.hbo
hvala
Ja ti ga imam u Seemore paketu oko godinu i pol'...
Po meni se isplati - sad mi je 65kn od Seemore, a u Digi ce mi biti 45kn. Naravno ne mozes ocekivati nesto the best, ali mozes pogledat dosta poznatijih filmova. Dakako nekad upadne i neki nepoznat - komedije itd. za potrgat se od smijeha.
Neko vrijeme sam na HBO gledao samo onu seriju "Over There"... sad pustaju Narniju, Bracu Grimm itd...
BTW pogledaj si malo program i to za vise informacija o filmovima/serijama www.hbo.hr
Zadnji uredio Pharcyde : 07-01-2007 u 00:59
www.gadgethive.com Gadget E-Zine
PDA / SMARTPHONE / GADGET
Izvorno postao Pharcyde
svaka čast majstore,puno ti hvala
Nema problema i drugi put.Izvorno postao slavko35
Evo ti i link za "Over There" http://imdb.com/title/tt0446241/
Od serija isto imas "Svita" tak je prevedeno, puknuta serija skroz. Rim su pustali 2 puta tak da ne znam dal ces uhvatit od svog ukljucenja jos neko repriziranje. Inace filmovi ti se pustaju u raznim danima u raznim terminima, mislim oko 10 puta jedan film i onda vise nikad... tak nesto... no raspored nije los tak da ces i usprkos poslu ili nekim drugim obvezama uspjeti pogledat neki film koji ti je zapeo za oko. Da ne pricam o zaposljavanju kompa ili dvd-recordera za snimanje![]()
Zadnji uredio Pharcyde : 07-01-2007 u 01:04
hvala ti ljepa ,znači ide i hbo u paket,
pozdrav
Sve bi to bilo lijepo da se digi-tv ponasa profesionalno,ali kako cujem i citam paket im nema ni glavu ni rep.,
Dosta programa nema niti engleski audio,hrvatski titlovi su rijetkost,hrt uopce nisu stavili jos u ponudu,i ima nekakvih problema sa njihovim reciverima tako da se po meni to trenutno ne isplati.,
Pogotovo sto se trenutno dosta toga moze gledati piratski![]()
![]()
onda je valjda dobro sto sam se odlucio za max tv.Izvorno postao Takahara
ja sam narucio,,s tim da msa uzeo i jedan program sto se vrte nonstop filmove izadje oko 85 kn
MAX TV GAMAD smrde
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
Ja sam trenutno na Premiere paketu,novi filmovi non-stop+oni malo stariji+sporta u izobilju i jos ponestoi sve to za 0 kunica
zasada naravno.,
Sve je to divno i krasno... lijepo je bilo gledati i D+ i TPS i Multivisione free, ali daj mi reci hoces li objasnit svima koji neznaju kako da si otkljucaju reciver koji posjeduju? Jer ako ces davat ovakve komentare bar budi od pomoci i pomozi ljudima da i oni gledaju.
I da, kako i na kojem satelitu mogu otkljucat HBO...?
8ambus Aj mi na pm pukni neki link di mogu naći to za otključavanje programa..te kodove..
Pad sistema...Zamisli da više ničeg nema,nema problema,lošeg društva,loših žena i sistema...
Tremovci rulaju! ima ko Tajnu crne kutije?
Poslano na PM!![]()
mislim da je t-com jednostavno prejak
za konkurenciju tako da kad god ovi
izbace neku novost t-com ih pokopa
@8ambuss
Znam ja kak otkodirat reciver, a isto tako znam da ne mogu otvoriti HBO...
No stvar je u tome sto mi se poslije onih svakodnevnih refresh mjenjanja kljuceva vise nije dalo zajebavat s tim. A dosta ljudi to nezna napravit, a neznaju ni da nije isti job za svaki reciver...
A onaj moj gore post na koji si odgovorio je vise cinicki nego realni... :bunny:
Zar bi onda znao kaj je D+, Multivision, TPS... ?![]()
Pa sve koje zanima u vezi satelitske najbolje da odu na satelitskiforum.net i tamo mogu saznati sve sto ih zanima.,
A sto se tice promjene kljuceva neki mijenjaju cesto neki rijetko,eto recimo Premiere radi piratski bez promjene kljuca nesto malo manje od mjesec dana,
Pharcyde ja cu rado objasniti,ali nije nitko niti pitao pa...
A stvar je u tome da se gotovo svaki digitalni reciver moze softwerski prepraviti da piratski otvara neki satelitski paket.,ali kod takvog gledanja nikada neznas kada ce se ekrani zacrniti.,
Ja imam digitalnu oko 2 i pol godine i uvijek se nesto moglo gledati,znaci ulozeni se novac potpuno isplatio.,
Ja sam zato i uzeo NeotionBox 501 jer je easy za takve stvari... imam i Quadro 8200 CI-VI koji je po meni malo kompliciraniji, ali bolji jer imam 2 utora za kartice za razliku od NB501 gdje je samo 1. Plus jos imam ulaz za cam na Quadru...
Sad je jos na putu i Humax od Digi-ja koji mi se cini boljim nego Hyundai reciver.
A mogli bi otvoriti jedan topic vezanim za ovakve stvari, onak upustva za totalne njubere plus linkovi za forume i kljuceve?
Sad je jos na putu i Humax od Digi-ja koji mi se cini boljim nego Hyundai reciver.
A mogli bi otvoriti jedan topic vezanim za ovakve stvari, onak upustva za totalne njubere plus linkovi za forume i kljuceve?[/QUOTE]
evo ga danas majstori došli i instalirali humax,al tek od sutra ide na autorizaciju
a što se tiče topica vezanog za ove stvari hajde vi koji ste više informirani,
poz.
humax digi+II
Bookmarks