napokon čim dođe moram ga nabavi imam cs1 i prezadovoljan sam
http://www.dcviews.com/press/Adobe-Photoshop-CS2.htm
Daleko najbolji program za obradu fotki (IMO) uskoro stiže u novom izdanju - CS2.
Na gornjem linku možete vidjeti koje su novosti.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
napokon čim dođe moram ga nabavi imam cs1 i prezadovoljan sam
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Ja sam odustao od cd-a i vratio se na 7-icu, brža mi je...
@ Gog
Same here.. KOristio sam CS neko vrijeme, i na novijem kompu nije bilo problema, ali na ovom starom koji imam u Zgb je bilo presporo, skoro da se nije moglo 30 minuta normalno raditi, pa sam se isto vratio na 7-icu.
Sigurno ću i CS2 nabaviti, ako ništa drugo barem da imam u kolekciji (6, 7, CS), a ako će trebat, i koristit ću ga na novijem kompu... Ali do tada, sigurno ostajem na sedmici
IMHO t3h program!![]()
Ja imam dobru pilu, ali svejedno ne toleriram toliko bootanje D;
Ma ovak.. Jedna pila uopće nije loša - Amd 2800+, giga rama, radeon 9600xt, a druga je prava krama - 1ghz, 384 rama, gf4 mx 440..
Ali ista stvar je i samnom - na ovom novijem kompu mogu bez ikakvih problema koristit CS, ali kako nemogu na oba koristit CS onda sam radije i na novom kopmu se vratio na sedmicu![]()
Podrzava to vise procesora ili 64bita?? Tamo kolko vidim nista o tome ne pise.. Naravno da ostajem na 7ici ful mi je prirasla srcu, a kad si uz nju 2-3 sata na dan znas joj i mane pa ti je lakse
Osim ako Adobe nije napravio cudo u ovom novom...
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ja sam isto trenutno na 7-ici, ali veseli me kaj su dodali neke funkcije za obradu fotki koje 7-ica nema... recimo red-eye removal i sl... mislim može se to i ručno, ali daleko je bolje ako baš postoji alat za to koji odma doda i odsjaj oka i sl...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
...pa CS je u biti niža verzija punog alata samo dorađena...
Hmmm nekuzim.. Mislis na CS CE?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
...fak da...
Ja nisam vidio nikakvu razliku s brzini samog Photoshopa između sedmice i CS-a. Ali, da ću među prvima imati CS dvojku, baš i neću.
Bookmarks