Evo ispucao sam jedan pokušaj ali neuspješno.
Molio bih ako netko zna generirati kodove za otkljucavanje nokie 1110i iz tele2 paketa.
IMEI: 353646/01/532126/1
Da li treba u mobitelu biti sim prilikom ukucavanja kodova.
Unaprijed zahvaljujem!
Evo ispucao sam jedan pokušaj ali neuspješno.
pogledaj ovu temu http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=20559 .
tu se dosta pričalo o otključavanju Nokia
zaboravi unlok s kalkulatorom. samo ces potrositi pokusaje.
ja sam uspio 6610 preko kalkulatora od prve
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Ta stranica je za izračunavanje Security Mastercode-a, znači niš od unlocka. Treba ti nešto kao Haris unlocker ili NokiaFREE unlock codes od software-a, ali naravno zadnja verzija.
Trenutno nisam doma, pa kada dodjem vidjet cu dali se može otkljucat pa ti sutra posaljem kod. Peace
Ne može preko kodova.Otkljucao sam kod lokalnog unlockera i to me koštalo 80kn te me tako nokia 1110i koštala 285+80kn što je previše, ali što je tu je. Prvo sam htjeo kupiti 1112i u tomato kompletu za 245KN I koristit ga za vip ali tomato komplete ne prodaje nitko od navedenih na njihovoj stranici(pošta, tisak, duhan, mobis, OMV).
I tako sam otišao u tele2 da cu za 285 kn kupiti nekodiran telefon ali šipak.Čak ni tele2 broj nisam mogao prodati pošto dolazi otpakiran i sim je vec u mobitelu.
Ovo je dobro znati za Tele2, da ne uzimam kod njih mobitele (ako je unutra već kartica).
Opet si prošao jeftinije nego u Mobisu. Mislim da je tamo 499kn.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Za 499 kn sigurno ne bih kupio nokiu sa monokromatskim displejom.Htjeo sam nešto samo za razgovaranje do 200kn a novo.1112i se savršeno uklapala ali se nigdje ne prodaje.
Bilo bi mi drago da se netko javi tko je kupio tomato komplet, da napiše na kojem ga je mjestu kupio.
Inace svi pricaju da su telefoni iz tele2 nekodirani, ali sam od dva telefona iz telca oba dobio kodirana(6070 i 1110i).
a vjeruj mi nije tu ni područje rijeke bogzna što sa cijenama,zvao sam par da sebi malo uvedem cijene da vidim kako što i jedan mi veli da za flashat na w800i 200 kn a ni drugi nisu ispod 150 rekli!![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Ma nisam ja razocaran cijenom unlocka.Moraju i oni zaraditi, nego to što svi koji kupe mob u tele2 dobiju otkljucan mobitel, samo ja zakljucan, i to što tomato reklamira mobitele koje nigdje i ne prodaju.
Jesu na kraju ti iz Tomata otključani ili ne?
Nisu, ali je meni trebalo za vip a na vip rade.
Ove nokie iz tele2 šta su prije bile 1110 nisu bile kodirane , a 1110i ovi šta su nedavno stigli jesu... u tome je kvaka....
Bookmarks