Molio bih ako netko zna generirati kodove za otkljucavanje nokie 1110i iz tele2 paketa.
IMEI: 353646/01/532126/1
Da li treba u mobitelu biti sim prilikom ukucavanja kodova.
Unaprijed zahvaljujem!
Molio bih ako netko zna generirati kodove za otkljucavanje nokie 1110i iz tele2 paketa.
IMEI: 353646/01/532126/1
Da li treba u mobitelu biti sim prilikom ukucavanja kodova.
Unaprijed zahvaljujem!
Evo ispucao sam jedan pokušaj ali neuspješno.
pogledaj ovu temu http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=20559 .
tu se dosta pričalo o otključavanju Nokia
Ta stranica je za izračunavanje Security Mastercode-a, znači niš od unlocka. Treba ti nešto kao Haris unlocker ili NokiaFREE unlock codes od software-a, ali naravno zadnja verzija.
Trenutno nisam doma, pa kada dodjem vidjet cu dali se može otkljucat pa ti sutra posaljem kod. Peace
zaboravi unlok s kalkulatorom. samo ces potrositi pokusaje.
ja sam uspio 6610 preko kalkulatora od prve
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Ovo je dobro znati za Tele2, da ne uzimam kod njih mobitele (ako je unutra već kartica).
Opet si prošao jeftinije nego u Mobisu. Mislim da je tamo 499kn.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Za 499 kn sigurno ne bih kupio nokiu sa monokromatskim displejom.Htjeo sam nešto samo za razgovaranje do 200kn a novo.1112i se savršeno uklapala ali se nigdje ne prodaje.
Bilo bi mi drago da se netko javi tko je kupio tomato komplet, da napiše na kojem ga je mjestu kupio.
Inace svi pricaju da su telefoni iz tele2 nekodirani, ali sam od dva telefona iz telca oba dobio kodirana(6070 i 1110i).
Ove nokie iz tele2 šta su prije bile 1110 nisu bile kodirane , a 1110i ovi šta su nedavno stigli jesu... u tome je kvaka....
Bookmarks