Meni isto nece prebacivati ni primati podatke preko IrDa. Instaliran mi je najnoviji flash i opet isto. Postoji li kakva mogućnost da se osposobi IrDa na ovom samsungu?
ja ne znam jel meni ne radi IC port ili kaj,uglavnom nisam se uspio spojit niti sa jednim mobom do sad,ima kakva fora koju ne znam?
![]()
btw.pozdrav svima na forumu!![]()
Meni isto nece prebacivati ni primati podatke preko IrDa. Instaliran mi je najnoviji flash i opet isto. Postoji li kakva mogućnost da se osposobi IrDa na ovom samsungu?
I ♥ Electro!
koliko para toliko muzike
Koristim Samsungov program Samsung PC Studio II ver:2.0 i mogu preko infra red porta prebacivati sve u njega( format koji podržava ) i iz njega
pošto sam nov u mobilnoj tehnici neznam kako ubaciti java igru u njega?
koliko ti oduzme sa računaIzvorno postao ReNE
nek mi neko napiše ime i cijenu kabela za ivaj mobitel koji radi i cijenu.i da se može poslat priko kabela više od 100kb
Ja imam kabel kupljen u HG Spotu nece ni s njim preko 100kb.![]()
![]()
Pozdrav
znači mobitel ima mp3 al nema načina kako da pribacin mp3 na njega?![]()
ej jole911,koji tocno kabel imas za x660v?postoji neki odredjeni ili univerzalni?
jel se može za taj mobitel kupiti memory card??
Ne moze, jer nema utor za karticu.
Zna li neko kako spremiti java igrice preko kompjutera na SGH-x660v
preko IR na compu se mogu spojiti s ovim telefonom, ali mogu editirati samo poruke i imenik... sa slikama ne mogu ništa ...
ima li lijeka... ?
pun vi više ćurac i vas i vašeg OFFtopica
ma moze mp3 ali prvo trebate isjeci melodiju na 100 kb da bi je mogli prebaciti na mob preko kabla ja imam 20-setak mp3 melodija na njemu, ali ni jedna neprelazi 100kb a sto se tice slika ne moze primati vece rezolucije od 640*480 koristim program pimpsfiles menager 2 za samsung i jos jedna vazna napomena ne moze na service pack 2 OS XP eto pravo sranje od mobitela, na kablu gdje se ukljucuje na mob terba da pise X660. Sretno
Bookmarks