To i mene muci snimanje ali nema rijesenja izgleda on sam snima kako mu se hoce!!
Pozdrav!
bok ljudi.imam par pitanja u vezi ovog moba.zanima me da li se može prebacivati slike na njega preko infracrvenog(čuo sam da su inače samsungovi mobiteli nekompatibilni s ostalima), i da li se može video snimati duže od 15-20 sekundi?nekad mi sam prekine nakon 6-7 sekundi... hvala
To i mene muci snimanje ali nema rijesenja izgleda on sam snima kako mu se hoce!!
Pozdrav!
Joj i mene muci taj mobitel naveliko. Jucer sam skuzila da sa IR mogu na drugi mobitel prebacivati samo kalendar i kontakte, sto je poprilicno bez veze.. A sto je sa slikicama i melodijama?!
Glupo mi je sto se slikice u datoteki Slike ne mogu zoomirati.. Relativno dobra kamera a preglednik slika u odnosu na kameru ispod nivoa..((
Prosvjetlite me ako grijesim, posjedujem taj mobitel tek 2 dana! :bunny:
I jos me jedna stvar muci, kupila sam realtone melodiju preko VIPove stranice i kad sam je konacno trebala skinuti nije islo a pise da je mobitel kompatibilan sa realtone melodijama..
Na samsungovoj,tj europatradeovoj stranici su cak naveli da ima i mp3 player alio ja ga ne vidim pa stoga molim lijepo za prosvijetljenje...![]()
mozes staviti mp3 da ti zvoni ja sam sebi stavio, ali preko WAP-a
za irda ne znam i jos nisam uspio nista prebaciti.
u svemu mislio sam da je mobitel sh*t ali kad sam uspio staviti mp3 za zvono odlucio sam da cu ga zadrzati
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
KAko to mislis da zvoni kako si dosao do MP3 melodije ili pjesme??Koliko znam nema u Mobitelu nijedna kako doci do melodije MP3!
Ako si radio s kabelom de mi napisi koji kabel da kupim za taj mobitel?!
Hvala!
odi tu uploudaj neki isjecak mp3-a i dobiti ces kod koji ces upisati na wap stranici koja ti pise na stranici
Je li netko slučajno ikad probao kupiti s VIPove stranice neku realtone melodiju koja se doista i pospremila na mobitel ali kad se reproducirala ne da nije imala ikakve veze s realtone melodijama nego čak niti s polifonim već je zvučala kao neko teško nabijanje i štimanje instrumenata, nije imala veze s onim što sam naručila. Najgora glazba za mobitel koju sam ikad čula...
Moze li mi netko reci kakav Data Kabel USB pase na taj mobitel SGH-X660V??
Kupio sam neki kabel za :E600/E300/S300/X450/D410/P730/E710/V200/E310
Tako pise na kutiji sve instaliram i USB drive ali program kad otvorim pise ofline! A mobitel pokazije da se puni!
Hvala!
Zadnji uredio Jole911 : 06-03-2006 u 23:30
Eto negdje sam nasao procitao da toj nestima nego ovaj:
Samsung PC Data Link PKT-113 pro Samsung D500E, D600, E760, X660
Pozdrav!
i koliko kosta
Ja ga danas kupio ali cini mi se da nestima 99kn a neznam da li ima ovakavIzvorno postao ReNE
Samsung PC Data Link PKT-113 pro Samsung D500E, D600, E760, X660
Pozdrav!
X660v podržava samo nekih 24 Realtone melodija koje su prilagođene za taj telefon. I to su sve melodije iz Vipovih reklama.Izvorno postao Woodstock
dobar grah daleko se čuje
A odakle ti to?
Evo pa si procitaj!
http://www.phonescoop.com/phones/phone.php?p=809
Pozdrav!
i je funkcionira kabelIzvorno postao Jole911
Procito i nigdje ni slova o Realtone melodijama od VipaIzvorno postao Jole911
Procitaj ti jos jednom mozda ja dobro ne vidim
Ma ja nisam nasao bas taj nego neki drugi za E700/X600/E800/E820/S500/E330/E100/X460!
A taj nisam nasao posto nisam u ZG ****** gdje si ga kupio?
Pozdrav!
Ako nabavim kabel sto ce mi VIP a ni nisam na VIP u nego Tele 2!Oces reci da nemogu nista ubacit ni s kabelom i da nepodrzava ! Ma sve zivo podrzava pa i MP3!!
Pozdrav!
ne znam izgleda da razglabamo onda o dvije razlicite stvari jer je tvoje pitanje bilo odakle mi to da ne podrzava sve Real tone melodije od Vipa sto sam odgovorio Woodstock
Ma ko ti je spomenuo VIP ja nesam na VIP u mene zanima samo kabel i sta se moze s njim da nebih placao i melodije ho ho!!Nema sanse!
Pozdrav!
pogledaj si post broj 12 i ispod toga tvoj post pa malo poveži. Nebi ti trebalo nakon toga biti nejasno.
A jel to bitno sta VIP nudi ako si ja sam ponudim! Bitno je da mobitel podrzava briga me za VIP!Ajde ti meni bolje objasni kako da nastimam taj kabel i gdje sta da podesim od com porta USB pa nadalje!!
Pozdrav!
Predajem se
Ma nema problema ja cu to rijesit s tobom ili bez !!
HVALA ti sto si se predao!!
Bog!
Evo nasao sam u HGSpotu kabel za D-500 stima za SGH-X660VIzvorno postao ReNE
Platio sam ga 82 kn!!
Pozdrav!
i da li radi??
Bookmarks