ima ga moj rođak , mobu baterija traje nekih 4 dana . baterija je prilično dobra ,s obzirom da je mob koristionjegov otacIzvorno postao gjuro76
Ima li ga netko. Primarno me zanima trajanje baterije, jer bi tu trebao biti prilično dobar. Tko ga ima nek napiše nešto. Hvala
ima ga moj rođak , mobu baterija traje nekih 4 dana . baterija je prilično dobra ,s obzirom da je mob koristionjegov otacIzvorno postao gjuro76
Zadnji uredio Ico : 04-11-2007 u 13:36 Razlog: obrisan post
mobitel je jako dobar što se tiče funkcijalnosti i vrlo je jdenostavan,mala je zamjerka što se jako slabo vidi ekran kada je izložen sunčevim zrakama...................
nekoliko prijatelja ga ima za drugi mob i baterija traje i 5 dana.
Ja ga također razmišljam uzeti kao drugi mob,isto radi baterijeIgrao sam se malo s njim,tipičan Nokia soft,znači jednostavan i funkcionalan. Istina je da se display na suncu malo slabije vidi,ali to baš kada sunce tuče pravo u njega. Zamjerio bih mu jedino nedostatak BT i IC-a,da se mogu prebacivati mp3 ringtonovi
Evo baš bi ga i ja uzeo za tatu, njemu je bitna samo baterija i možda jačina zvučnika tj. slušalice jer njemu treba samo za razgovore.
Ako ga još tko ima nek napiše malo iskustva...
Za tu lovu mi djeluje sasvim ok.
Ma mob je za te pare ekstra klasa... Baterija drži stvarno dobro (koristio sam ga dva dana i nije pala ni jedna crtica),meni je jednostavan,jedino što su mi melodije nekako tihe
Pa zvučnik je OK,malčice tiši od 6280,ali ništa strašno. Samo mi tipkovnica fakat nije nešto,treba mi 5 min da nakucam poruku
ma mobitel je ok..kolko kosta....bateija super...mene jedino smeta ekran...al dobro nemože se očekivat nešto posebno...
Bookmarks