I mene zanima. Imam Nokiu 6280 koju trebam otkodirati.
Hvala!
koliko love traze i kad se salje? kad ce bit moguce u zgu dekodirat?Izvorno postao Inovator
I mene zanima. Imam Nokiu 6280 koju trebam otkodirati.
Hvala!
Živio rođo!
Ima li kakavih novosti glede ovoga?Izvorno postao robee
Živio rođo!
skuzio samIzvorno postao Inovator
recimo mene zanima S d730 i u srb je cca 250 eura a u hr traze 400![]()
RoBee
Dižem malo staru temu, ali dobro... valjda se nećete naljutiti...
ja sam na news_ama naletio na ovaj post:
Koliko vidim po broju moba, lik je iz Hrvatske...UNLOCK BB5 NOKIA
Modeli i verzije koje otkljucavamo:
V 04.52 06-07-06 RM-145 (c) Nokia 6233
V 04.52 06-07-06 RM-123 (c) Nokia 6234
V 04.13 16-05-06 RM-70 (c) Nokia. 7370
V 03.81 09-05-06 RM-78 (c) Nokia 6280
V 04wk47_m_v14 09-02-06 RM-1 (c) Nokia. 6630 ver 6.05 0308
V 05wk07v41 08-02-06 RM-84 (c) Nokia. N70 ver 5.06 09.2.0.1
V 05wk07v42 23-03-06 RM-84 (c) Nokia. N70 ver 5.06 16.2.0.3
V 04wk47_m_v14 09-02-06 RM-36 (c) Nokia. 6680 ver 5.05 0407
V 04wk47_m_v14 09-02-06 RM-57 (c) Nokia. 6681 ver 6.09.00
Takodjer IMAMO prvi u svijetu rjesenje za servis/popravak BB5 NOKIA
softverski ubijenih telefona, koji su ubijeni kod fleshanja , koji se
restartaju , gube mrezu i na kojima je KRIVI IMEI broj nakon krivog
fleshanja , a to znaci sljedece:
-phone IMEI became 123456-10-654321 after wrong flashing
- phone have no network or restarts after wrong flashing
- phone displays "CONTACT RETAILER"
- simlock data is corrupted after wrong flashing (FFFFF)
- code-counter is >3 and you want to unlock your phone by code
- flash data was erased or is corrupted
- flash IC was changed
Za cijenu i ostale informacije molim vas da me kontaktirate:
sonork: 100.93122
GSM: +38591xxxxxx
Samo me zanima dal je to istina... Ili da možda ta osoba šalje mobove u beograd i onda diže cijenu...![]()
Mob sam izbriso da nebi bilo nismo zanil... ako kome treba broj, mogu mu ga poslati na PM... samo neznam na koju foru to taj lik otključava...![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Salje ih tamo............................
Forumaš godine :)
Djeanov tim u zadnje vrijeme "gostuje" po inozemstvu i radi mobitele, možda svrate i do nas![]()
Ta ekipa je stavrno zalosna de nezele boxove dati na trziste nego naplacuju 2-3 tisuce za box, ali to sta idu okolo i kupe po 25000€ na mjesec to mi je bahato.. i retard...Izvorno postao Inovator
Zasto bi bilo bahato? Ako je netko toliko sposoban, neka napravi box i prodaje ga. Ovako jedino on (tj. ta ekipa) imaju odredenu uslugu i mogu ju naplatiti kako zele.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Iako je to žalosno ipak se slažem da ako je netko sposoban za nešto izmisliti onda treba i osigurati taj svoj proizvod-uslugu.Izvorno postao rospaya
Ali opet kao to nije legalno registrirano mislim da bi trebalo ipak manje cijene usluge imati jer dok traje i ti mobiteli su IN oni kupe lovu na brzaka i svarno se ponašaju kao mali bogovi.
ALI(još jedno ali) tko se ne želi zajebavati sa takvim glupostima jednostavno nabavi ne brendirani fon u samome startu.
IMHO
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
nisu boxevi na prodaju, dejan je odustao, napravio 3 komada i sa njima rade.Izvorno postao exotica
gsm bussines je u zadnje vrijeme u qrcu, sve se hackira, cracka, tako da on ne želi riskirati da box dođe u krive ruke.
a ako netko drugi izbaci rješenje, obećao je izbaciti svoje free
Znači ono gore na što sam naletio na news_ama je famozni Dejan...![]()
![]()
Taj Dejan je napravio taj box, a vjerojatno ga je još netko pokušao napraviti ali nije uspio... njemu je očito to uspjelo i biznis mu ide... šta ćeš, snalažljiv čovjek...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
To uopce nije uredu da ne zeli nikome prodati ili barem staviti neku normalnu cijenu do 50€ maksimalno. Sta bi on kada bi sve mobilne kuce u EU pocele prodavati mobitele bez zastite.![]()
Pa zašt bi čovjek spuštao cijene ili dao kopirat box? Njegovo je pravo da naplaćuje kolko hoće, ukoliko ste dobili bb5 mob na poklon 80 - 110 € nije puno dat za dekodiranje, s druge strane nitko nije valjda tolko lud da kupuje zaključan mob i onda tu lovu daje za dekodiranje ako može nabaviti free uređaj za 15 € više.
Baš me zanima kolko bi u vas bio unlocka da vam box dodje u ruke![]()
tako je čovjek je jedini koji to ima... i zašto bi spuštao cijene kad mu nije sila.... onaj tko treba unlockat nokiu dat će 50€ a ako traži 100 , dat će 100€ jer mu drugo ne preostaje....
kad si monopolist , ti si taj koji određuje koliko će što koštati , tako je bilo i uvijek će bit![]()
vjerovatno ću ispast blesav, al jel netko možda upitao "davatelja usluga" da mu otključa mob ili je možda zaključan i prije dolaska u t-mo*** ili v**
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
dejanu svaka cast
napravio je prvi bb5 unlock box i sad skuplja sav kajmak
svaka mu cast, da sam i ja to napravio nebi isao prodavat svoj box neg bi zgrtao pare s njim
Koliko sam upoznat, u vipu je moguce platiti nekih 500kn za otkljucavanje BB5 uređaja kupljenog kod njih.Kako ga oni otkljucaju?
Upravo tako, ja sam u njemackoj uzeo N70 jos prije godinu dana i bio je zakljucan. Niko ga nije mogao odkljucati zato sam platio 100€ T-Mobile-u od kojih sam i uzeo mob. poslao im IMEI moba i natrag dobio cinimi se trinaest brojeva koje sam ukucao i gle cudamob radi sa svim karticama. Mislim 100€ je puno love ali kad nema izlaza tako ti je , na takvim Dejan i bere lovu ali neka covjek je bio mozak napravio box i sta se tu moze.....
ovo mi se svidja kod njega...
ako vidi da netko dize pare na njegovom radu...a da im on nije dao pravo za to...DAJE FREE...vec je bilo tako prije...mislim(?) valjd nisam pogresno shvatio.
Ja sam iz S.B-a i takodjer otkljucavam mobitele...puno boxova, puno para ulozeno...srecom ne mojih...vec od shefa
Mi imamo informaciju da je unlocking 100E i 20E "putarina"...ima ljudi koju su glupi i kad ja spomenem cijenu...nasmiju se i kazu..."pa ja cu si sam skinut program sa interneta i otkljucat si"...BUAHAHAHHAHA...sretno!
Kad box stize u HR i gdje?
Vanja
Life's a bitch...and then u die 8)
zdravo svima imam nokia n70 t-mobile iz nemacke hocu odkodirati dali sada to moze svako da odkodira ili samo to moze jos dejan hvala puno
Bookmarks