A šta da kažem nego - mašala![]()
jasno, nije free, ali neće biti moguće samo kod jedne osobe na svijetu, već i kod nas normalnih smrtnika.
najveći od najvećih, Dejan je odlučio svoje solucije za BB5 unlock ukomponirati u box...isto kao što je svojedobno napravio sa DCT3 flasherom.
To znači da ćemo sad moći dekodirati:
6280, 6630,6680,6681,n70.
Ostale BB5 modele, zasad ne.
Metoda otključavanja će ići preko test pointa, znači otvaranje telefona je nužno.
Ovi gore ovise također o verziji SW na njima, najnovije verzije neće biti podržane, a downgrade nije moguć.
Znači neće biti potrebno slati mobitele za BG. Box u HR stiže za koji mjesec.
A šta da kažem nego - mašala![]()
Svaka cast![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Izvorno postao Drug Mile
hehe
Napokon jedna dobra vijest, nadajmo se da će se i broj podržanih modela povećati.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
koliko bi moglo kostati unlock od prilke?
to javi odmah kad će/ćeš moći, imam par likova koji su stalno u stand by-u.
cijena im nije bitna, ali bilo bi dobro znati okvirno.
i naravno Kaljević respect
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
Znaci pocelo je..![]()
Cura mi ima N80-ku koju treba dekodirat, a nezeli ga slat u srbiju..
Koliko sam shvatio n80 još nije moguće dekodiratIzvorno postao Shamanix
![]()
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Ja sam slao svoju nokiu na dekodiranje kod deana uglavnom bila je bb5 i dekodiranje je bilo 80€
N-gage prodana! Kupujem 6600
Ponude na PM......
Posjetite najbolji blog u vk: bigblog.tportal.hr/bivsi-3d
trenutne cijene su od 80-110€.Izvorno postao nikili
cijena ovog boxa gore navedednog će biti, pretpostavlja se, oko 3 000 $.
to isto tako znači da cijene unlocka neće tako drastično padati, možda koji 20-30%, maksimalno
box će toliko koštat? neznam, ali mislim da je to ipak malo pretjerano. Aj dobro, za unlock je u redu jer se teško otključavaju te serije i sve to, ali box je astronomski....Izvorno postao Inovator
pa kad pogledas koliko je pojedinacni unlock na kraju ispadne vise manje ista cijena kao i za ostale boxove!!Izvorno postao GoGs
Cijena nekih boksova je oko 300eura unlock je desetak
ovog je 3000eura unlock je 100 eura ulaganje je veliko al se vrati jako brzo!!
hm, čuj, oni koji su prije 6-7 godina kretali sa ovime, plaćali su redovito iznad 1000$ boxeve. danas su im neupotrebljivi, jer ih je pregazilo vrijeme, ali su na njima okrenuli višestruke novce, nije se to prije radilo za kikiriki.Izvorno postao GoGs
danas su najskuplji boxevi GTi i Victor, oko 500€.
je, ali trebaš imati barem 50 mobitela na unlocku da bi bio u nekakvom plusu, a 50 mobitela ne možeš u tjedan dana dekodirati.... No valjda vi sa boxevima bolje znate kak to ide...Izvorno postao Inovator
ma ne smije cijena biti ispod 3000USD. nema smisla.
Forumaš godine :)
skupo , ali sa razlogom .
malo previse ocekujes 50komda u tjedan dana...moras smanjit ocekivanja..to ako di jedini u hrvatskoj onda mozes ocekivat toliki broj i naravno ak se nalazis u zagrebu sve ostalo van zagreba je skupljanje mrvica!!!Izvorno postao GoGs
A ti bi vratio novce odmah u tjedan dana i još nešto zaradio? Mislim, ne kažem da nije moguće, dapače (pogotovo onaj prvi koji se dočepa boxa z hrv.). No zanima me kakvim se poslom baviš ako okrećeš toliku lovu za tjedan danaIzvorno postao GoGs
![]()
gogs da ti mozda nemas posao u zg sa stanom i hranom i 5 soma eurica mjesecno??
Box ce drzat cijenu neko vrijeme kao i cijena dekodiranja nakon toga ce past na neku povoljnju cijenu!! Do tada ce hrabri i oni koji imaju 3 soma dizat lovu na tome!!
Gospodin Dejan Kaljevic radi u drzavnoj bezbednosti srbije i do njega je nemoguce doci. Tri servisa u koja svoje aparate mozete donjeti na dekodiranje su vlasnici njegovi drugari kojima je on dao svoje boxeve su
Boban:+38163206555
Toma:+38163207756
Vasa:+38163212223
i od njih mozete saznati vise detalja ako vas zanima cijena il tako nesto.....
Dejan se pojavio na gsmhostingu i gore napisao kompletno uputstvo sta i kako........ A izmedju ostalog na jednom mjestu pise, ako kinezi naprave kopiju njegovog boxa kao sa prvim sto se dogodilo izdace free crack koji ce to isto raditi tj.bb5 nokije. Novi box sto ce izdati je maximalno zastitio, i mislim da ga niko nikad nece uspjeti kopirati ali........ NIKAD NE RECI NIKAD.
Pozdrav i Bosanskog Broda
Može netko provjeriti ovo?
http://m-unlock.com/en/content/view/4/1/
Navodno se unlockaju bb5 modeli, dobiješ kod na osnovi imei-a, operatera i države..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
to šljaka, ali samo sa ovim operaterima koji su navedeni.Izvorno postao XLR8R
s vremena na vrijeme se pokradu kodovi od operatera, pa se prodaje.
cool
koliko ja znam u zg se moze otkljucati 6233 a ona je isto kao 6280 bb5...
dakle to se vec neko vrijeme radi u zg...
to znam pouzdano jer neki likovi u Os sveraju fonove, pa
e sad, da nebi bilo kako iznosim neistinu i nekakvo muljanje...
nemam podatke osobe koja to radi u zg, ali fonovi dolaze iz germany u zg i tamo se otklj.
SORRY, greska u koracima
dolaze premo Bg-a![]()
Zadnji uredio robee : 17-11-2006 u 11:53
RoBee
imam nokiu 6680 već pola godine, možete li mi reći kad će ju biti moguće dekodirati , barem okvirno, hvala
imaš definitivno krivi podatak.Izvorno postao robee
BB5 se radi samo u Srbiji i Crnoj Gori. Deja je napravio 3 boxa i to je to. Nme nijednog u HR. Ali imaš ekipu koja ih šalje u BG i diže duple novce
Bookmarks