lijepo dizajniran i i zajamcena dobra prodaja,ako naravno cijena bude odgovarajuca.
Evo još jedan preklopni SE za mase, reklo bi se...![]()
Karakteristike:
Support of GSM 900/1800/1900, GPRS, EDGE;
Internal LCD – 65K colors (for better power consumption), resolution – 128x160; external display – 96x64 monochrome;
Built-in VGA-camera;
SMS, EMS, MMS;
E-mail client;
Instant messaging;
72-tones polyphony;
MP3-ring tones;
Java MIDP 2.0, PlayNow;
Connectivity – IrDA, Bluetooth;
HTML-browser, WAP 2.0.
![]()
više slika ima na ovom linku...
Zanimljivo... najvljena cijena ovog mobitela je 150 eura...
Ali mi je nekako "ženskast", pogovotovo u drugim bojama, crna je koliko toliko u redu...
karakteristike mobitela...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
lijepo dizajniran i i zajamcena dobra prodaja,ako naravno cijena bude odgovarajuca.
14 mb of memory, no card slot..
Dakle ni kamera ni mp3 ne služe gotovo ničemu
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
meni izgleda predebeli![]()
znaci ocjena 0
Telefon je OK skroz...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
samo da ima memorijsku i bio bi ok
cure ce biti zadovoljne kad izade![]()
Meni se sviđa izvana, al unutrašnjost je za k****
CARpeDiem*
nije ni zamisljen za napredne korisnike kojima je potrebno puno memorije,kamera visoke rezolucije...
Sluzbeno predstavljen na www.sonyericsson.hr - Sony Ericsson Z310i
iPhone 5s 16 GB
da li je IKAKO moguce i za koju cijenu odkodirati taj mobitel sa TELE 2?? svi govore o tome da nema software-a i sl....totalno se ne razumijem u temu ali ne da mi se cekati 4 mjeseca da se nesto (sta god bilo) desi i da taj software dodje...
ma meni mob izgleda kao totalno promašaj...kao motorola v525 prije 3 god sam više memorije!![]()
Mane su mu nedostatak memorije, nemogućnost snimanja videa i to što mi trenutno ne radi ekran![]()
Telefon je extra. Kupio sam ga devojci i radi savrseno. Naravno, nije za prezahtevne korisnike, ali za one kojima je vazan telefon za razgovor (za sta telefon i sluzi :-)) i za slanje poruka, odlican je.
Snaga snova razoblicava srce tame...
Bookmarks