sta je taj gumboli.....![]()
sta je taj gumboli.....![]()
-alooo bre, idu kobre....
-kobre????
-Da bre...
Dobre slikeOve godine nece biti u HR?
koji su ti ludaci...a imaju para i boli ih![]()
svida mi se ovaj Kleeman CLS ...
Kleeman je dobar tuner ..
Ma to su luđaci... Samo šteta što se neće provazati kroz našu nam dragu Hrvatsku... Valjda ih je strah naših presretača...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobarrrrr!!!
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway.
Imam jednu fine ideju!
Otišao sam na njihov Web i vidim da se može prijaviti za Gumball 3000. Kupim si BMW 760 Li u oglasniku se prodaje za 14000, a skinem na 13000 eura, ugradim si plinaru (ne treba atest), skinem mu blokade i prijavim se na utrku. Možda još i pobijedim. Sve ukupno mi treba oko 17 000 eura s time da kasnije tu benđolu mogu prodati po skupljoj cijeni, ipak je sudjelovala u Gumball-u.
Jeb*š one u ferrariju, Lambhorghiniju kad ja u svojem auteku imam i TV, spojim si još PS2 pa u pauzi to derem i vozim se ko kralj. A auto ide bolesno!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
Sve je to lijepo...ali treba izdvojit 17 000 eura...tj. ići na taj rizik... al izgleda da se nemože ništa izgubit...ako uđeš u uži krug naravno![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Još računaj da se družiš sa najeltinijim ljudima, možeš karati koju god ženu želiš, spavaš u najskupljim hotelima i svi ti zavide. Zar to ne vrijedi te cijene![]()
![]()
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Izvorno postao sstrizic
koji 760Li , e65 ?
nebudi smjesan
to je top model top modela BMWa
a ona stara sedmica i nije imala 760Li .
stoga![]()
Ni ne mislim na top model, onda je ocito bio 750. Big deal!
kažu da je carlsson No.1 što se tiče performansi za MBIzvorno postao Ljubav
si siguran ? ja bih reko da Brabus nema konkurencije ja mislim da im je najjaci 6.3L Twin Turbo V12 of 730 konja CLs... elektronicki limit na 350km/h najbrzi sedan na svijetu.... za carlsson nisam cuo...Izvorno postao Inovator
Zadnji uredio Jamal : 04-05-2006 u 18:49
ja sam cuo za Carlsson ..
ma dobro Brabus je druga kategorija od Kleemana Carlssona Hammana AC Schnitzera i sl privatnih tunera , nemre se to usporedivat.
e i da nije Gumboll nego Gumball
prošle godine sam pretsizo na motoru neke poznate glumce looool! koja sprdačina![]()
u Dubroivniku su bili![]()
mama ti sestra!
Trbalo bi ti oko 17000 eura za auto + prijava 25000funti il eura neznam točno
SILENZIO!!!!! NO FOTTO!!!!!
ma daj oni imaju love na bacanje i mogu kupiti pilu koju oce mislim da tu netko iz zagreba nema sanse tj moze samo sanjatOsim nekih tajkuna mozda da udu u neki uzi krug
)
Ma nije važno pobijediti, važno je sudjelovati, iako ne bih imao ništa protiv pobijede. Nego baš sam maloprije gledao zadnji film Gumball 2005, i tu je stvarno bilo svakakih auto, od Ferarija, Porsche-a pa do onog trulje transa spačeka. Inače se najbolje pokaza BMW X5. Koliko sam vidio najviše su nastradali sportski auti, izletili u sve moguće njive i kanale, dok ovi manje sportski i SUV-ovi peru sve ostalo.
i meni je lolIzvorno postao Inovator
![]()
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
eto, žene se ljepe na nj k'o muhe na ....Izvorno postao Vuxs
![]()
sjebali su neki bentli ili ne znam sto nesecam se heheh balkanska stvar je to nemoze da prodje nisto kako sto treba,ali zato sir gay elton john je bio u beogradu na gumball tako sam citao u novine.
Get rich or die tryin.....
Bili su sinoć u ZGB-u.A naših presretaća ih ne mora biti strah jer su švabe olakšali 70 posada za 450.000 eura
P.S. upravo mi frend rekao da ti auti šta su bili u Hrvatskoj nisu od Gumballa već od još nekoga relliya nazvanog Black Carbon
http://www.cbrally.co.uk/
Zadnji uredio ledeni : 05-05-2007 u 10:07
I feel the need -the need for speed!!!!!
sta nisu jucer bili u dubrovniku? ja mislio da ce danas doc u ZG, pa kad su to bili....a damn
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Jućer su bili u onom hotelu kod inportane galerije ne znam kako mu je ime,ali ne gumball relly već neki Carbon Black relly
Evo slike sa njihove stranice iz Dubrovnika
http://cbrally.co.uk/index.php?optio...pper&Itemid=60
I feel the need -the need for speed!!!!!
Bookmarks