reklamu...
reklamu...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
sebe kao playboya.. to da.. ali da bas imas neke koristi iz takve reklame (pogotovo da zgazis jadne ljude) bas i nemas. veca je reklama donirat enormne kolicine novaca onima kojima treba!![]()
Nebi ja lijepio tako ogavne naljepnice na svom prekrasnom porscheu![]()
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
kolko sam vidio oni imaju sponzore, cemu? sigurno im i oni placaju kazne i bengu, di ste vi vidjeli da se bogatun rasipa novcem, pa oni su jos najskrci ljudi. znate onu staru kad vas para jednom uhvati, nikad ne pusta, -''para na paru, šipak na šipak'' to je tak, uvijek ce biti.
i ja bi tam isla vozit![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
uu fakdogovoreno
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
zasto ne bi za tih 17-25000eura... -kupite si neku tuning jurilicu za 10000eura, a ostalih 7-10tisuca eura neka vam budu za kazne, te za pregazene zivotinje i ljude takodjer, i jos vam ostane par tisuca eura na kraju, taman za neko fino putovanje.. isto vam dođe,samo sto niste u elitnom drustvu, uostalom zasto tolko slinite za tim ljudima, jer sad ste vi face- jer ste se vozili s bilijunašima, mozda dobra prica za kavu, al samo za kavu. medjuostalom cure vam se pale na sve sto se dobro cuje, tak sam stavite dobar auspuh na'' kadett'' i to e to..
doslovno hard test kad ga malo postružeš po albanskim rupama i šoderom! ma kakav hard test, pa ne kupujes ferrarija da bi isprobao njegove granice(vrijedei za ljude koj zive u granicama hrvatske), mislim ok, ak imas dva u garazi,
pa ljudi kaj na to idu imaju para za bacanje tak da im je svejedno![]()
Bookmarks