sta je taj gumboli.....![]()
-alooo bre, idu kobre....
-kobre????
-Da bre...
Dobre slikeOve godine nece biti u HR?
koji su ti ludaci...a imaju para i boli ih![]()
svida mi se ovaj Kleeman CLS ...
Kleeman je dobar tuner ..
Ma to su luđaci... Samo šteta što se neće provazati kroz našu nam dragu Hrvatsku... Valjda ih je strah naših presretača...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
kažu da je carlsson No.1 što se tiče performansi za MBIzvorno postao Ljubav
sta nisu jucer bili u dubrovniku? ja mislio da ce danas doc u ZG, pa kad su to bili....a damn
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Jućer su bili u onom hotelu kod inportane galerije ne znam kako mu je ime,ali ne gumball relly već neki Carbon Black relly
Evo slike sa njihove stranice iz Dubrovnika
http://cbrally.co.uk/index.php?optio...pper&Itemid=60
I feel the need -the need for speed!!!!!
ev tu jos malo slikica
http://www.trustedreviews.com/mobile...We-Go-Again/p1
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
prosle godine su se mal provozali kroz Hrv.. pa je nas presretac uhvatio ferrari ENZOa sam se smijo, valjda se lik htio mal našalit...
naši su ih uhvatili par, a to su ovi radi reda....
jer cilj gumballa 3000 je proc kroz europske zemlje i skupit najvise kazni.. prolse godine su skupili oko 17k €..
a carbon black je samo neka imitacija te stvari, mozda je kotizacija manja il islicno a zele se furat ko i ovi...
Nokia 3210>Siemens c65> Nokia 3650> Motorola E1000> Motorola v360> BS el 71> Nokia 6131> Samsung e330> Nokia 6233> SE w900i > SE k800i + 1gb :)
Gumball je prekinut zbog frontalnog sudara u Makedoniji Porchea 911 i VW golfa II... u kojem su putnici golfa poginuli.... R.I.P.
"Ne samo da je skrivio smrt dvoje ljudi, Nick Morley se zajedno sa svojim suvozačem dao u bijeg. Pokupio ih je Gumballer u BMW-u ruskih registracijskih oznaka. Srećom nisu dospjeli daleko, zaustavljeni su i uhićeni na makedonsko-albanskoj granici. Nicka su strpali u 30 dnevni pritvor da razmisli o svemu. Optužba za teško kršenje prometnih propisa te ne pružanja pomoći unesrećenom uistinu daju razloga za brigu."
c/p index.hr
I nakon toga je većina vozača prešla u "Black carbon rally" samo promijenili naljepnice i nastavili dalje...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
R.I.P.
ne bi mu bas bio u kozi ma koliko para da imo... a i to s bjezanjem je jos bolje.. kaki su dole balkanci krenit ce braca i rođaci skidat glve Nickovoj obitelji...
Nokia 3210>Siemens c65> Nokia 3650> Motorola E1000> Motorola v360> BS el 71> Nokia 6131> Samsung e330> Nokia 6233> SE w900i > SE k800i + 1gb :)
Jucer su ili prekjucer prosli na drzicevoj ali prebrzo su prosli tak da nisam uspio slikat
joj, bas mi na jetra idu s tim, idu od drzave do drzave, rade sranja, a niko im nist nemoze jer dobe samo novcane kazne, a za to im se fucka...
Trebali bi proc kroz Pakistan, Kinu, Palestinu, Irak, pa da vidis kazni, sve samo ne ma novcanih, rezu se udovi, prisilno se radi..itd.. zasto se tamo ne voze malo?!
Mrzim takve debile, ne kuzim smisao svega, mislim oduvjek sam se bavio auto sportom, sebi za gust, i kad se htjelo zajebavat, fino se platila staza i vozilo se cjeli dan. Da imam toliko novaca ko ovi debili, pa kupio bi si formulu, napravio stazu i naganjao se sa ekipom svaki dan!
sto se tice skupih pila i pobjedjivanja na gumball-u, samo jedna zanimljivost. prije par godina (2-3 ako se ne varam) je prvi nazad u london stigao frajer sa seat ibizom cupra!
a i nije stvar ove utrke pobjedjivanje...
to uopce nije utrka.. to je izdrkavanje kompleksiranih debila!
brijes! bez razmisljanja bi sudjelovao u gumballu! a gle, nisam iskompleksiran!![]()
ja čim nafriziram cordobu idem..pa ila neka petica..nego daj naslov promijenite
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
daj mi objasni samo zasto bi sudjelovao? sto dobivas s time?!
Bookmarks