Definiraj pojam bolje navigacije. Koje zahtjeve bi ta navigacija trebala ispuniti?
Moilim nekog tko ima da postavi apk neke bolje navigacije... ako može navigacija gdje je potreban samo apk i onda da se može sve skinuti i postaviti.... TNX
P.S znam da puno tražim
Definiraj pojam bolje navigacije. Koje zahtjeve bi ta navigacija trebala ispuniti?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ma samo da je ok, da radi kako treba. Bilo bi dobro da je nešto kao što je bio navigon gdje si ga instalirao i skidao sam mape i ostalo što ti je trebalo. Hvala!
Imaš na Google Play HEREWeGo. Aplikacija je besplatna, a karte i ostalo skidaš isto besplatno.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Evo sa ovog linka skini sygic i instaliraj sve je odključano i modificirano imaš APK verzije v8a i v7a za tvoj mobitel ide ovaj apk V8a i kad instaliraš skini mape koje hoćeš moraš imati wifi da skineš mape i završiš instalaciju poslije ti ne treba wifi samo GPS i uživaš navigacija je odlična i uvijek možeš skiniti ili dodati nove mape
https://www120.zippyshare.com/v/6XEoeTtB/file.html
https://share-your-photo.com/e9ac96c9f7
Kakav je to antivirus koji capa (krade) apk !?, probaj kod susjeda na pc ili zamoli nekog tko poznaje tu materiju , ovako neces na zelene grane !
Ma nešto s ovim sve skupa nije u redu. Više od pola sata mi se sa kompa file prebacuje na mob. Ako može netko da napravi kontrolu tj da sam pokuša instalirati sa tog linka sve po fazama bio bih zahvalan. Jer ovo nije normalno. Bezbroj navigacija postavio i svašta nešto radim na kompu pa nisam neki neznalica, nisam programer ali imam sasvim dovoljno znanja i iskustva da vidim da nešto ne štima i da ne radi kako treba.
Zahvaljujem se unaprijed
Znam da si riješio to je vrlo jednostavno i prosto ako si ikada radio normalno da je program i APK bio u redu jer ja nikada ne šaljem ništa što nije komplet i funkcionalno samo je stvar bila u brzini i skidanju treba samo pogledati a ako antivirus blokira privremeno ga isključiti preuzeti datoteku raspakovati i gotov APK prebaciti na mobitel i instalirati i ostalo ide kao luk i voda
Pa direkt na mob skini i raspakiraj.
Kakav komp?
![]()
Zadnji uredio imart : 30-05-2022 u 10:03
Bookmarks