Moilim nekog tko ima da postavi apk neke bolje navigacije... ako može navigacija gdje je potreban samo apk i onda da se može sve skinuti i postaviti.... TNX
P.S znam da puno tražim
Moilim nekog tko ima da postavi apk neke bolje navigacije... ako može navigacija gdje je potreban samo apk i onda da se može sve skinuti i postaviti.... TNX
P.S znam da puno tražim
Definiraj pojam bolje navigacije. Koje zahtjeve bi ta navigacija trebala ispuniti?
Ma samo da je ok, da radi kako treba. Bilo bi dobro da je nešto kao što je bio navigon gdje si ga instalirao i skidao sam mape i ostalo što ti je trebalo. Hvala!
Imaš na Google Play HEREWeGo. Aplikacija je besplatna, a karte i ostalo skidaš isto besplatno.
Znam da si riješio to je vrlo jednostavno i prosto ako si ikada radio normalno da je program i APK bio u redu jer ja nikada ne šaljem ništa što nije komplet i funkcionalno samo je stvar bila u brzini i skidanju treba samo pogledati a ako antivirus blokira privremeno ga isključiti preuzeti datoteku raspakovati i gotov APK prebaciti na mobitel i instalirati i ostalo ide kao luk i voda
Pa direkt na mob skini i raspakiraj.
Kakav komp?
![]()
Zadnji uredio imart : 30-05-2022 u 10:03
Bookmarks