Stigao je, i radi
Obavio razgovor, sve radi, sretan ko malo dijete
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ali guštaš!
Znaš da si i mene ponovo "zapalio"
BTW - prijeđi alkoholom svaki novi. Za svaki slučaj.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Ne mogu opisat koliko mi drago da ga konačno imam - u funkcionalnom stanju.
3650 isto radi, ali nisam testirao poziv. Sad škicam 3660 (inače moj prvi Symbian) a 6600 koji sam mislio da je ispravan je nažalost - mrtav.
Jbg.
Budem ih sve dezinficirao, hvala na savjetu.
Budem ih sve razvrstao i ako budeš htio, mogu ti proslijedit "dupliće" koje izabereš![]()
I evo još jedne prinove (neplanirane)
Ovaj gornji dio (kromirani) se očito oljuštio utjecajem znoja. Inače mob još ima folije na ekranu i gornjem dijelu telefona. HDD radi.
Bože!
Kod nas je bila verzija 4GB i u srebrnoj izvedbi. Kupio jedan preko Njuškala, bez opreme.
Dosta, idem tražiti po Njuškalu![]()
U Mobisu!
zlatno doba telefonije, to su bile čari i gušti korištenja
HC4L
Ovo nisam znao:
"An 8GB variant or N91 8GB, internally known as N91-2, was announced on September 26, 2006. This upgraded model features some minor improvements in addition to the extra storage space. The most prominent feature on the N91-2, apart from the increased memory, was the inclusion of A2DP Bluetooth Profile. This profile enabled wireless music playback over Bluetooth, in full stereo (2 different channels, L+R). Compatible Bluetooth headsets were already available in the market by then. N91 8GB had a distinct Black color, that added to its face value. Once again breaking a record: it was the first phone with an 8GB hard disk."
Znači mogu uparit sa svojim Sony WH-1000XM3 sluškama preko BT-a . Nice
Moby, evo razlika od tvoje 4GB verzije:
8GB HDD
A2DP profile is supported (BT Stereo audio)
Improved Gallery (replaced old style gallery in 4GB version)
Sound Recorder support
UPnP support
H264 support (QCIF 176x144)
General stability improvements in HDD
HDD Tools added: Scandisk and defragmentation
WMA DRM support (although this was added to 4GB version in updated firmware)
Visualization effects in the music player
Distinct Black color
Better WLAN and Web browser
---------- Post added at 21:29 ---------- Previous post was at 20:59 ----------
Isteklo vrijeme za edit, pa moram još jedan post
![]()
Prošli tjedan sam naručio i stigla je Nokia N97. Lik je prodavao za 90kn. Istina Bog, još je nisam otpakirao, ne stignem.
Nego, kupim ja s Njuškala, mislim da oglas još stoji, piše samo Nokia za 60kn (Stara kameleon 6110). U redu, cura kaže-uplatite skupa s poštarinom 66kn i šaljem.
Čekao 10 dana da bih jutros dobio polomljenu Nokiu 2700, izguljenu sa svih strana. Napisao sam u poruke na Njuškalu da kako možemo riješiti očitu zabunu, vidim da je pročitan, ali nema odgovora.
Mislim se, gdje smo došli da netko obraz prlja za 9 eura!
Inače, uploadat ću fotke, uspio sam kupiti Nokiju E6-00 (tiha patnja još otkad je bila izišla 2011., ali jako skupa za moj džep za to vrijeme), Nokiju E60 - mrcinu s baterijom od barem 5 dana (kod nje bih rado promijenio kućište, ali ga kod nas ne nalazim), SonyEricsson M600 - nekadašnji 007 mobitel s famoznim kotačićem i stylusom te najstariju trenutno, kod mene, SE w980i, mrga od 8GB interne memorije s walkman slušalicama i FM predajnikom. Predobro!
U Mobisu!
Moby, ajde, da vidimo te tvoje makine. Nitko ne piše više ovdje, šteta
Inače kupio 3 nova (stara) flagshipa, čekam da stignu
SE P910
SE P990
Nokia N93i
Ne mogu dočekat da se poigram s njima![]()
Mene prošlo nažalost. Bacio sam 3 kutije cipela pune mobova što ispravnih što u dijelovima. Niti jedan nije bio flagship niti blizu al svejedno. Vjv sam ih trebao pokloniti al đaba sad.
Poslano sa mog Redmi Note 8 Pro koristeći Tapatalk
...i to napiše jadan forumaš sa stažem. @//Wild-Boy\ good Boy
Ja sam sada malo stao sa svojom kolekcijom (sada je malo dijete i familija na prvom mjestu), ne znam dali sam napisao zadnje sam si priskrbio iPhone 4 za kolekciju
HC4L
A jbg @Smuchac , da si bar javio, nešto bi se dogovorili.
@HCSC Ehhhh, eto mene i ovdje nakon duzeg vremena
A naravno, familija uvijek 1....doći će vrijeme opet za skupljanje, i prije nego se okreneš
Inače također bio stao s kupovinom, jer koliko god izgledalo jeftino, kad krenem gledat i onda zareda shopping spree, ulala...2000kn samo tako bye-bye![]()
A sve znam. Baciti u smeće kraljicu Moto V360 je bilo srceparajuće. Da sam budala,jesam. Bilo je radikalno čišćenje i poprilično brutalno sam to odradio a shvatio kasnije.
Nokia: 7110, 8850, 6600, 6680, 7650, 9500, E70, E71, E6, N8; HTC: Desire; Samsung: Galaxy SII I9100; LG: G2 D802, G3 D855, G4 H815; Sony Ericsson: P800i, P900i, P910i, P990i, P1i; iPhone: 4s, 5s, 6s, 8, Xs; ...
Baš mi danas stigao repariran, gotovo nov Sony CMD J70. Kupio ga potpuno neispravnog. Poslao ga kod jednog frenda i on ga uskrsnuo.
Nećete vjerovati, ima 2 sata kako se igram, isprobavam. Čudo! Ne znam gdje mi je pamet bila ne kupiti ga prije.
Oduševljen! Kakva S23 Ultra, to postalo štancanje već viđenog![]()
U Mobisu!
Joj ja sam imao z7 e to je bio mob. Onaj kotačić, fiju![]()
....
Skupi su Z5 i Z7, ali kotačić je zakon!
U Mobisu!
Ma skup.... Platio ga 1850kn neke 200x godine to je kao sada 5000kn, he he
Jedan od moćnih mi je bio GD 55 (imao ga solidno dugo), tada se tražilo da je mob čim manji a ne ove cigle sada
....
Da malo dignem temu - danas stigla nova pošiljka:
Pošto neki u HR nikad nisu ni bili dostupni, da navedem modele:
S lijeva na desno - Nokia C-Mikro; Alcatel D1 987(HB100) ; Ericsson GH198 ; Hagenuk GlobalHandy ; Sony CMD-CD5 ; Nokia 3510 ; Siemens A50
Zrače li te stare baterije,koliko je to pametno držat po kući? Ja sam pobacao davno dvije kutije mobitela za svaki slučaj.
Za Hagenuk nisam znao, mi imamo ispitna kola (cable test van) kojeg je opremio Hagenuk, nisam se nadao mobitelima od njih.
Sent with my Poco X4 Pro 5G using Tapatalk
S obzirom da sam sam u stanu - ako i zrače ne sekira me
Rekoh ti - šteta što si ih bacio, mogli smo lijep deal napravit.
Ono što me najviše kod tih starih mobitela muči je nemogućnost zamjene tih starih baterija, jer ako uređaj i valja - bateriju ne možeš nabavit
Razmišljao sam da nekome poklonim ali niti jedan nije radio i niti jedan nije bio kozmetički primamljiv. Većina u dijelovima a uglavnom sve nokie,motorole i samsunzi. Dok sam radio mobitele je toga bilo u 100 tupperwarea oznaceno ko u laboratoriju. Kad su dosli mobovi na tač,sve sam batalio i pobacao.
Sent with my Poco X4 Pro 5G using Tapatalk
volio bih nabaviti nokiu 7110, a i 8110
ali nikak da naleti neka normalna cijena![]()
Možda se u dogledno vrijeme budem htio riješit jedne N7110, ako padne odluka - javim ti se![]()
znači vi bi meni poklonili nokiu 7110 ?
nego u to vrijeme, imao sam prvo zelenu, pa kasnije bordo
stvarno super mobitel u to vrijeme
i večina je mislila da je taj model bio u filmu Matrix
a zapravo je bila 8110
![]()
Bookmarks