u trgovinama tesko,probaj po oglasniku.
Cini se kao nemoguca misija!
Trazim Pentium 4 od 2,8 ili 3 ghz. Vecina ducana vec ih je zamijenila za dvojezgrene procesore i nigdje na netu ne mogu ih naci. Zna li netko neku trgovinu gdje jos uvijek prodaju starije, jednojezgrene procesore?
FORD FOCUS RS500
I like it!
u trgovinama tesko,probaj po oglasniku.
Ako ce i biti po ducanima cijena ce im biti velika najbolje je potrazit newse ili plavi oglasnik..
ali cijena je strašna meni bi isto trebao takav 478 procesor ali 700kn mi se neda dati pa toliko je duo core 1,8 za 775 i za 600 kupim hebenu maticnu....
★★★★★
ako imas 600 kn viska to bi napravio na tvome mjestu, ali ako nemaš(kao ja) šta onda?
Ja sam kupio, i ne žalim, služi me komp, sad ce zima netrebam grijanje kad igram igrice i tak spojio ugodno s korisnim! Istina skup je ali šta češ!Al dobro ja sam prodao svoga starog Celeron 2.600, tako da me je proc doso oko 500 kn...
Da ali ako promjeni plocu mora i ram i graficku..Evo nasao sam ti na newsima,P4 2.8ghz,800mhz.Pitaj covjeka za cijenu na mail jonathan_galeb@yahoo.com
Straj me da nece pasat na ovu graficku????
http://www.superwarehouse.com/Asus_P...GE-MX/p/431717
Sta mislis?
FORD FOCUS RS500
I like it!
Mislim da nece jer ti ploca nepodrzava 800mhz sabirnicu..
E, vidim, straj me da nece ja to lako nac...
FORD FOCUS RS500
I like it!
Najbolje ti je po meni nes love ustediti i kupiti novu plocu,proc,graficku i ram..
To znaci 3000 kn za to, a ako bi nasa ovaj proc i gigu rame, onda bi za 600 kn ima dobar komp, a grafulja me i ne zanima toliko, najmanje se igraju igrice na ovom kompu. Internet mi je na 1. mistu!
FORD FOCUS RS500
I like it!
Koji sad procesor imas?
Celeron 1.8 ghz, i iman 512 ddr
FORD FOCUS RS500
I like it!
Za pocetak probaj staviti jos 512 rama pa vidi dali ce ti ubrzanje biti dovoljno jer ako koristis komp samo za internet procesor ti je dovoljan.
zna li netko gdje nabavit maticnu sa socket a?
★★★★★
Bum ti ja pital pa se čujemo. Ali ti tek mogu u ponedjeljak pitati ake nije bed
BESPLATNO SKIDANJE I SMS[/QUOTE]
Bookmarks