Neogranice vikend vrijedi i za obicne Simpa korisnike (ne samo one s opcijom Hibrid). To govorim iz vlastitog iskustva jer ja imam Simpa karticu (osnovna tarifa) i meni je stigla ta ponuda.
Neograničeni
vikend
Svima vama koji koristite Simpa opcije Hibrid ili Hibrid Mini ovoga vikenda omogućujemo neograničeno surfanje.
U Moj Telekom aplikaciji čeka vas opcija koju je potrebno aktivirati i nakon toga 3 dana surfate bez brige o potrošnji.
Opciju Neograničeni vikend moguće je aktivirati 3. veljače, a vrijedi od prve sekunde petka, 5. veljače, do zadnje sekunde nedjelje, 7. veljače.
Neogranice vikend vrijedi i za obicne Simpa korisnike (ne samo one s opcijom Hibrid). To govorim iz vlastitog iskustva jer ja imam Simpa karticu (osnovna tarifa) i meni je stigla ta ponuda.
Hvala na ovoj informaciji koju sam mudro iskoristio.
Bez potrošnje interneta
Opcija YouTube
Aktivirajte YouTube bez potrošnje interneta iz svoje tarife ili opcije i uživajte u video snimkama i glazbi koju volite. Besplatno isprobajte između 15. i 28. veljače kako to funkcionira, a opcija bez potrošnje interneta će se sama ugasiti prvog dana ožujka. Možete je nakon toga ponovo aktivirati za 49 kn. Neograničeni promet bit će vam dostupan dok imate GB.
Simpa
Iskoristi priliku i aktiviraj 3 dana neograničenog interneta. ✨ Rasporedi dane za surfanje kako ti najbolje odgovara, jednom u srpnju i jednom u kolovozu
Opciju možeš aktivirati putem aplikacije Moj Telekom tako da odabereš svoj broj na naslovnici, zatim "Dodatne opcije", pa klik na "Trodnevni flat" pod kategorijom "Ostalo".
A jesu su pretgrli? 3 dana flat![]()
Tri u srpnju i tri u kolovozu. Plus 1 GB cijeli mjesec u aplikaciji Moj telekom. Poklonjenomu se u zube ne gleda. Osobito kada konkurencija ne daruje ama baš ništa.
Mi poklanjamo,
vi birate
Ljeto je za bezbrižno surfanje i zato smo pripremili poklon koji možete iskoristiti kad vam je to najpotrebnije.
Za pretplatnike
U Moj Telekom aplikaciji čeka vas opcija Internet tjedan za sedam dana bezbrižnog surfanja. Poklon aktivirajte najkasnije do 31. kolovoza.
Ovo je smiješno pored Bonbonovih 40 GB za 100 kn ili Tomatovih 36 000 jedinica za 120 kn, ali valja spomenuti novotariju u Simpi.
Simpa XL - 119 KN
13 GB internet prometa
2000 minuta ili SMS poruka
Max 4G brzi
DODATNO SE PLAĆA 14 KN ZA USPOSTAVU!
https://www.simpa.hr/tarife
Zadnji uredio Banderovo : 17-07-2021 u 09:35
Pa ovo je suludo. Simpa i bonbon su dio HT-a i onda lupe ovakvu glupost pored bonbon ponude...
Mogu se kladiti da ima osoba koje uopce ne prate mobilno trziste i njima je Simpa ostala pojam jos iz 2000-tih, te da ih pitas je li bonbon dio HT i da li je to isto kao i Simpa sigurno bi rekli NE ili ne znam.
Isto je pitanje zasto je A1/VIP davnih dana (kad je dosao Tele2) osnovao Tomato.![]()
Ljudi ne znaju zbrojiti dva i dva, a kamoli da su kadri uspoređivati ponude ili se informirati o stanju na tržištu.
HT i u rujnu korisnicima Simpe nudi tri dana neograničenoga interneta.
Simpa na kioscima nudi dvostruki internet za istu cijenu. Radi se o dvjema najvećim tarifama.
Imamo još jedan poklon za tebe, a još nije ni Božić! Ako si Simpa korisnik, aktiviraj tri dana surfanja bez ograničenja do 30. studenog i bezbrižno uživaj na internetu. Poklon aktiviraj u Moj Telekom aplikaciji! Aplikaciju preuzmi na https://mojt.page.link/206
Pravo je vrijeme za kupnju novih smartphone uređaja!
Simpa Black Friday ti donosi omiljene uređaje po super cijenama, a čeka te i 50% popusta na Internet Tjedan opciju!
Ponuda traje do 30.11.
Cijelu Simpa ponudu pogledaj ovdje: http://t.ht.hr/fw/sbf
Bookmarks