Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 32 od 33 PrvaPrva ... 22 28 29 30 31 32 33 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 776 do 800 od 816

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2015
    Bodovi
    13.752
    Nivo
    28
    Bodovi: 13.752, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Simpa

Iskoristi priliku i aktiviraj 3 dana neograničenog interneta. ✨ Rasporedi dane za surfanje kako ti najbolje odgovara, jednom u srpnju i jednom u kolovozu

Opciju možeš aktivirati putem aplikacije Moj Telekom tako da odabereš svoj broj na naslovnici, zatim "Dodatne opcije", pa klik na "Trodnevni flat" pod kategorijom "Ostalo".

2. 'Hvala' kaže:

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A jesu su pretgrli? 3 dana flat

Datum registracije
    Jul 2015
    Bodovi
    13.752
    Nivo
    28
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tri u srpnju i tri u kolovozu. Plus 1 GB cijeli mjesec u aplikaciji Moj telekom. Poklonjenomu se u zube ne gleda. Osobito kada konkurencija ne daruje ama baš ništa.

Datum registracije
    Jul 2015
    Bodovi
    13.752
    Nivo
    28
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mi poklanjamo,
    vi birate

Ljeto je za bezbrižno surfanje i zato smo pripremili poklon koji možete iskoristiti kad vam je to najpotrebnije.

Za pretplatnike

U Moj Telekom aplikaciji čeka vas opcija Internet tjedan za sedam dana bezbrižnog surfanja. Poklon aktivirajte najkasnije do 31. kolovoza.

Datum registracije
    Jul 2015
    Bodovi
    13.752
    Nivo
    28
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovo je smiješno pored Bonbonovih 40 GB za 100 kn ili Tomatovih 36 000 jedinica za 120 kn, ali valja spomenuti novotariju u Simpi.

Simpa XL - 119 KN

13 GB internet prometa

2000 minuta ili SMS poruka

Max 4G brzi

DODATNO SE PLAĆA 14 KN ZA USPOSTAVU!

https://www.simpa.hr/tarife
    Zadnji uredio Banderovo : 17-07-2021 u 09:35

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2005
    Operater
    tele2
    Bodovi
    11.942
    Nivo
    26
    Bodovi: 11.942, Nivo: 26
    Bodovi: 11.942, Nivo: 26
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Ukupna aktivnost: 74,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Banderovo Pregledaj post
    Ovo je smiješno pored Bonbonovih 40 GB za 100 kn ili Tomatovih 36 000 jedinica za 120 kn, ali valja spomenuti novotariju u Simpi.

Simpa XL - 119 KN

13 GB internet prometa

2000 minuta ili SMS poruka

Max 4G brzi

DODATNO SE PLAĆA 14 KN ZA USPOSTAVU!

https://www.simpa.hr/tarife

To im je,za sada,jedini paket na bonove u kojem je uspostava poziva vec ukljucena u cijenu.

Svejedno,nije bas bajno al eto,nije skroz crno uz ukljucenu uspostavu poziva

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pa ovo je suludo. Simpa i bonbon su dio HT-a i onda lupe ovakvu glupost pored bonbon ponude...

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 4x
    Operater
    Tele2/ bonbon
    Bodovi
    26.050
    Nivo
    39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Bodovi: 26.050, Nivo: 39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mogu se kladiti da ima osoba koje uopce ne prate mobilno trziste i njima je Simpa ostala pojam jos iz 2000-tih, te da ih pitas je li bonbon dio HT i da li je to isto kao i Simpa sigurno bi rekli NE ili ne znam.

Isto je pitanje zasto je A1/VIP davnih dana (kad je dosao Tele2) osnovao Tomato.

Datum registracije
    Jul 2015
    Bodovi
    13.752
    Nivo
    28
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ljudi ne znaju zbrojiti dva i dva, a kamoli da su kadri uspoređivati ponude ili se informirati o stanju na tržištu.

Datum registracije
    Jul 2015
    Bodovi
    13.752
    Nivo
    28
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HT i u rujnu korisnicima Simpe nudi tri dana neograničenoga interneta.

Datum registracije
    Jul 2015
    Bodovi
    13.752
    Nivo
    28
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Simpa na kioscima nudi dvostruki internet za istu cijenu. Radi se o dvjema najvećim tarifama.

Datum registracije
    Jul 2015
    Bodovi
    13.752
    Nivo
    28
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imamo još jedan poklon za tebe, a još nije ni Božić! Ako si Simpa korisnik, aktiviraj tri dana surfanja bez ograničenja do 30. studenog i bezbrižno uživaj na internetu. Poklon aktiviraj u Moj Telekom aplikaciji! Aplikaciju preuzmi na https://mojt.page.link/206

Pravo je vrijeme za kupnju novih smartphone uređaja!
    Simpa Black Friday ti donosi omiljene uređaje po super cijenama, a čeka te i 50% popusta na Internet Tjedan opciju!
    Ponuda traje do 30.11.
    Cijelu Simpa ponudu pogledaj ovdje: http://t.ht.hr/fw/sbf

Veteran31 days registered10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Samsung Galaxy S4
    Operater
    HT
    Godina
    49
    Bodovi
    15.822
    Nivo
    30
    Bodovi: 15.822, Nivo: 30
    Bodovi: 15.822, Nivo: 30
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Iako sam pretplatnik T-mobilea i nikad mi nisu nešto zeznuli, uvijek imam onaj latentni osjećaj da me pljačkaju, da im puno dajem i da su preskupi u odnosu prema TELE2 mreži. Imaju jako sukupi roaming i to mi najviše smeta!

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    Samsung galaxy s10 duos
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Bodovi
    13.516
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.516, Nivo: 27
    Bodovi: 13.516, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao mateob Pregledaj post
    Iako sam pretplatnik T-mobilea i nikad mi nisu nešto zeznuli, uvijek imam onaj latentni osjećaj da me pljačkaju, da im puno dajem i da su preskupi u odnosu prema TELE2 mreži. Imaju jako sukupi roaming i to mi najviše smeta!
    evo da i ja damo pokuju pohvalu ili bolje rečeno kritiku,u potpunosti se slažem s članom mateob,ja sam također preplatnik t-mobilea i to dosta dugo,nikad nisam imo značajne probleme jedino kad idem u roaming,tj.kad putujem e tu su me najviše oženili do sad (išo na 7 dana u irsku i oženili me za 600kn (nije puno) ali od toga 10 poziva u trajnju 2 minute i nešto sitno poruka oko 30,ali ih ne shvačam imao sam 40 neuspješnih uspostavljenih poziva (nikako da me spoje sa Hrvatskom) i normalno to su mi masno naplatili skoro je ispalo 2 kn po tom pozivu),pa tako da jedini minus im tu dajem,o skupoči da i ne govorim ako ih uspoređujem sa tele2 i sve razmišljam da kad mi istekne ugovor da se preselim negdje drugdje jel sam osto kod njih samo radi broja
    ***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    SGS4, SGN3
    Bodovi
    17.457
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.457, Nivo: 32
    Bodovi: 17.457, Nivo: 32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kritikka T-mobilu za to što već 4-5 dana nadograđuju sustav pa se nemože koristiti usluga "SMS info račun" na pretplati. Interesantno je to da baš pred kraj mijeseca.
    Tko laže, taj i krade,
    tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
    Sve je dobro dok ne tuku !

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    47
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao speedy_220 Pregledaj post
    smradovi nesposobni... ...danas sam zvao szk da pitam zast mi je dsl tak spor(up8,dl60) i pita lik za broj,nest provjerava,kaze da se ne javljam na telefon(fiksni) a uopce nije ni zvonio, i kaze da je s vezom sve uredu i ja opet pitam kak je sve uredu kad ja placam vecu brzinu od one koju dobivam(5GB 138kn 1mbps) a on meni gdje zivite,ja kazem u kutini onda on nest tipka(cuje se)pa mi sere da je na podrucju kutine previse korisnika na jednoj centrali(tak su mi rekli i prosli put kad sam zvao zbog brzine dsl-a) i onda sam poklopio slusalicu

zakljucak:smradovi nas pljackaju,idemo ih zajebat i prebacit se na optimu
    Sam da mi je znati kako misliš surfati preko ADSL-a u Kutini u kojoj Optima, a ni jedan drugi provider ne nudi svoje usluge?

On topic: Do sada u zadnjih 5-6 godina koliko sam korisnik T-Mobile nisam imao nekih konkretnih problema i zamjerki, osim eventualno cijena poziva. Zato uz tarifu Flex 60 mjesečno ddam još 100 kuna za Umlimited, pa sam miran. Ionako skoro svi brojevi su mi u istoj mreži.

Veteran100 Experience Points5000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    Lumia 640 LTE
    Operater
    TELE2
    Bodovi
    7.502
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.502, Nivo: 20
    Bodovi: 7.502, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao frish-KI Pregledaj post
    Do sada u zadnjih 5-6 godina koliko sam korisnik T-Mobile nisam imao nekih konkretnih problema i zamjerki, osim eventualno cijena poziva. Zato uz tarifu Flex 60 mjesečno ddam još 100 kuna za Umlimited, pa sam miran. Ionako skoro svi brojevi su mi u istoj mreži.
    Hmm da, tu je još i uspostava poziva 25 lipa, a s obzirom na mnogo kratkih poziva (do pola minute), cifra se gomila lagano ali sigurno, a pogotovo kad se nazove van mreže, brzo se pojede taj Unlimited. Blago tebi kad su ti svi na istoj mreži, što se mene tiče, tako ograničiti komunikaciju mi je apsolutno nemoguće, tako da najviše volim Knockout.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    nokia
    Operater
    dojčetelekom
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kakva objašnjenja

evo da se i ja pridodam...u zadnjih par dana imao sam dosta poteškoča s t pizdicama...

1.kada me neko poziva ili ja nekoga pozivam poziv se preusmjeri na neki divlji broj,a nemam nikakva preusmjerenja,npr. frend me zove i pise mi njegovo ime a dobijem lika i trazi ljubicu,ja nekog pozivam i dobijem sasvim desetu osobu,i tako nekoliko puta u zadnjih par dana,no ok to ce se rijesit,dosli su romeri bazne stanice su opterecene sve mi je jasno...

2.zvao sam SZk da mi objasne neke transakcije (prepaid sam) jel novac s racuna je misteriozno nestao,na što ce oni da mogu provjeravat transakcije u posljednja 24h samo,dobro ok recite mi koga sam zvao kaze zena zvali ste vipov broj jucer 15min iza ponoci,na upit koji vipov broj(lol ne mjesecarim i nisam lud,niti se pucam sa drogama(osim ponekad...hehe),spavo sam) da oni taj broj ne vide...pa tuko kako znas da je vipov broj,na sto je nastao muk...
    Zatrazio sam da razgovaram s nekim nadređenim(mislim nije agent ništa kriv ali me interesiralo objasnjenje),javi mi se neki djecji glasic i pocne puhat staub secer s krafni u oci preko telefona,objasnim da trosim na prepaidu preko 1000 kn mjesecno da je pristup korisniku krajnje neprofesionalan,da su im objasnjenja NELOGIČNA i da graniče s zdravim razumom...opet muk
    i što čemo sad???
    uputite pisanu pritužbu,ali kaže da pošaljem kopiju O.I.,zašto O.I. pa imam puk to vam je dovoljno NE ŽELIM poslat svoje podatke jel niste ni porezna,ni policija ni nikoji k od ovce da vam dam svoje podatke..opet muk,možete ali pritužba neće bit rješena...!!!???

šta mi ostaje???uzet puk i odabrat drugu mrežu...

i da puno boca plina i u savsku...i jednu šibicu...

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    5800XM/HP iPAQ910/Centro
    Operater
    T-Mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao brabus Pregledaj post
    evo da se i ja pridodam...u zadnjih par dana imao sam dosta poteškoča s t pizdicama...

1.kada me neko poziva ili ja nekoga pozivam poziv se preusmjeri na neki divlji broj,a nemam nikakva preusmjerenja,npr. frend me zove i pise mi njegovo ime a dobijem lika i trazi ljubicu,ja nekog pozivam i dobijem sasvim desetu osobu,i tako nekoliko puta u zadnjih par dana,no ok to ce se rijesit,dosli su romeri bazne stanice su opterecene sve mi je jasno...

2.zvao sam SZk da mi objasne neke transakcije (prepaid sam) jel novac s racuna je misteriozno nestao,na što ce oni da mogu provjeravat transakcije u posljednja 24h samo,dobro ok recite mi koga sam zvao kaze zena zvali ste vipov broj jucer 15min iza ponoci,na upit koji vipov broj(lol ne mjesecarim i nisam lud,niti se pucam sa drogama(osim ponekad...hehe),spavo sam) da oni taj broj ne vide...pa tuko kako znas da je vipov broj,na sto je nastao muk...
    Zatrazio sam da razgovaram s nekim nadređenim(mislim nije agent ništa kriv ali me interesiralo objasnjenje),javi mi se neki djecji glasic i pocne puhat staub secer s krafni u oci preko telefona,objasnim da trosim na prepaidu preko 1000 kn mjesecno da je pristup korisniku krajnje neprofesionalan,da su im objasnjenja NELOGIČNA i da graniče s zdravim razumom...opet muk
    i što čemo sad???
    uputite pisanu pritužbu,ali kaže da pošaljem kopiju O.I.,zašto O.I. pa imam puk to vam je dovoljno NE ŽELIM poslat svoje podatke jel niste ni porezna,ni policija ni nikoji k od ovce da vam dam svoje podatke..opet muk,možete ali pritužba neće bit rješena...!!!???

šta mi ostaje???uzet puk i odabrat drugu mrežu...

i da puno boca plina i u savsku...i jednu šibicu...

Pa zašto ne poslušaš i ne pošalješ pritužbu? Jesi o tome razmišljao??? Ako imaju takve procedure onda ih se valjda trebaš pridržavati a ne molit djecu koja jedu krafne za neke druge opcije....
    Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.785, Nivo: 24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao speedcats Pregledaj post
    Pa zašto ne poslušaš i ne pošalješ pritužbu? Jesi o tome razmišljao??? Ako imaju takve procedure onda ih se valjda trebaš pridržavati a ne molit djecu koja jedu krafne za neke druge opcije....
    zasto bi im on slao o.i. radi prituzbe...pa ima covjek svoj puk koji je jedinstven..uostalom trosi 1000 kuna...valjda bi ga oni trebali zvati i moliti da osten a ne ga odjebavati....
    i dlaje mislim da je kod svih szk geslo ''nemozete vi nas tako malo platiit koliko mi mozemo malo raditi''

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    nokia
    Operater
    dojčetelekom
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao revo Pregledaj post
    zasto bi im on slao o.i. radi prituzbe...pa ima covjek svoj puk koji je jedinstven..uostalom trosi 1000 kuna...valjda bi ga oni trebali zvati i moliti da osten a ne ga odjebavati....
    i dlaje mislim da je kod svih szk geslo ''nemozete vi nas tako malo platiit koliko mi mozemo malo raditi''
    u potpunosti se slaže s tobom,čito si izmedu redova,puk jest jedinsten i to im je dovoljno...

neću slat pritužbu jel ona zahtjeva presliku O.I. a ja im je nedam...

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Oct 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pocelo je ovako, prije 4 mj. sam dosao u HT s namjerom uzeti iphone 3GS (16GB) na
    akciji za 800kn sa 50% popusta prvih 6 mj. za tarifu i300.
    Rekli su OK, samo pricekaj tjedan dana da te prebacimo na HT mrezu.
    Kad su me prebacili i kada vise nije bilo povratka, nisam mogao dobiti iphone sa 16 GB,
    nego sa 32GB koji je duplo skuplji, kao nema ih vise. A ja samo zbog toga presao na HT.
    Debili mi nisu rezervirali iphone, a trebali su. Morao sam onda dati oko 1500 kn za iphone, a ne 800 kn.
    Nadalje, morao sam im jos dati 2400 kn (koje ti vrate nakon 6 mj.) da im
    dokazem "svoj kredibilitet", inace nisam mogao dobiti tarifu i300.
    I onda pocinjem dobivati racune, a ono sve bez 50% popusta, i sada vec 4 mj. mi salju racune bez popusta, tj. oko 300kn, a kazu mi da kao oni rjesavaju taj propust, ali da svejedno moram platiti racue da mi ga nebi ukinuli.
    Niko me nije tolko opljackao kao T-mobile!

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Oct 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mene su u HT-mobile opljackali kao niko do sada.
    Naime, prije 6 mj. sam dosao u HT s namjerom uzeti iPhone 3GS (16GB) na
    akciji za 800kn i sa 50% popusta prvih 6 mj. za tarifu i300.
    Rekli su OK, samo ispuni zahtjev i pricekaj tjedan dana da te prebacimo na HT mrezu.
    Kad su me prebacili i kada vise nije bilo povratka, odjedamput su mi rekli da nemaju vise iphone sa 16 GB,
    nego sa samo 32GB koji kosta 1600kn. Nadalje, da bi mogao dobiti tarifu i300 morao sam im jos platiti 2400kn
    da im kao dokazem "svoj kredibilitet". Poslje, nakon prvog mjeseca koristenja dobijem racun bez popusta od 50%,
    tj. oko 300kn, a kada sam se zalio kazu mi da kao oni rjesavaju taj propust, ali da svejedno moram platiti
    racun da mi ga nebi ukinuli.
    I tako mi oni salju 3 mj. racune od 300-tinjak kn. Nakon svih zivih zalbi mi nisu
    htjeli vratiti novce, vec su mi vratili moj popust od 50% da vrjedi za daljnih 6 mj. To mi nije nista znacilo
    jer sam htjeo (kao i svi) nakon tih 6mj. prijeci na jeftinju tarifu i150.
    Sada nakon 6mj. mi trebaju vratiti mojih 2400kn koje sam im dao na pocetku za kredibilitet.
    Prvo, primjetim da mi kasne, pa ih zovem i kazu da ce mi vratiti za nekoliko dana jer imaju problema sa racunima.
    Nakon 5 dana ih opet zovem, da mi jos nisu vratili moje novce, a oni mi kazu da mi nemogu vratiti jer nemam 6 racuna placenih u roku, vec
    prva dva mjeseca sam platio sa zakasnjenjem od 5 dana (kada sam dobijao krive racune od njih).
    Ja im kazem da je to njihova greska, jer su mi slali krive racune, i rekli su mi da se mogu zaliti pa zato nisam
    ni platio na vrjeme. Opet mi kazu da se mogu zaliti njihovoj nekoj posebnoj sluzbi, da oni nemogu nista...
    A svaki put kad ulozim zalbu, cekam oko mjesec dana na odgovor.

Na pocetku sam si racunao uzet cu si iPhone (3GS 16GB) za 800kn i iTarife 300 sa prvih 6mj. 50% popusta (150kn/mj.),
    a onda mogu prijeci na iTarife 150 (150kn/mj.)

Na kraju mi je ispalo 1600kn iPhone, 2400kn kredibilitet, prva 3mj. po 300kn/mj. racun, sada mi ne vracaju mojih
    2400kn jos.
    HT-moble su lopovi, lopovi !!!

Svježe registriran
    Datum registracije
    Oct 2014
    Bodovi
    8
    Nivo
    1
    Bodovi: 8, Nivo: 1
    Bodovi: 8, Nivo: 1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

prigovor

Ako ste imalo pametni bjezite od t-mobile-a! Prije dvije godine kupila sam mobitel na pretplatu. Bio je naravno pokvaren,pisala prigovore, zvala, nikad nisam dobila ispriku a kamoli novi mobitel! Prije 3 mj opet produzujem pretplatu...kupim mobitel..opet ne radi...prvi dan je vec steko da ne pricam kakav je sad nakon 3 mj. Mozete si zamislit kakva je situacija kad mi je originalan punac od nokie crko nakon samo tjedan dana. Opet sam zvala, pisala prigovore i eto sjetili su se nakon 3 mj da mi odgovore i napisu mi da im posaljem mobitel o SVOM TROSKU te ce oni meni raskinut ugovor. Novce za mobitel naravno nece vratit jer su lopovi i prevaranti. Zakon o zastiti potrosaca nalaze da ako podnesete prigovor na uređaj u roku 8 dana od trenutka primitka duzni su vam dati novi mobitel ali eto to se nije desilo ni prije 2 godine ni ove godine. Sramota teska...svi se bore za svakog korisnika alo oni su se vjerojatno dosta nakrali para od nas obicnih smrtnika pa ih boli briga za sve. Treba ciljat na nove mreze a ne njih.nemojte uciniti istu gresku ko ja sto sam im vjerovala, ostat cete prevareni! Ucite na mom primjeru!

Datum registracije
    Feb 2006
    Bodovi
    10.785
    Nivo
    24
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dobro koji ce im vrag o.i.
    ...
    sto rade banku podataka???

+ Odgovori na temu
Stranica 32 od 33 PrvaPrva ... 22 28 29 30 31 32 33 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. TELE2- kritike/pohvale korisnika
    By Inovator in forum Tele 2
    Odgovora: 2681
    Posljednji post: 29-10-2021, 07:12
  2. Glazbeni spotovi , testirani na K750i
    By sezam-picika in forum Općenito
    Odgovora: 70
    Posljednji post: 14-07-2007, 16:49
  3. McAfee VirusScan Mobile 1.11
    By fliponja in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 05-12-2006, 16:34
  4. Odgovora: 0
    Posljednji post: 11-04-2006, 12:02
  5. Odgovora: 6
    Posljednji post: 09-11-2002, 20:03

Tags for this Thread

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke