Meni je "zuzo" predlozio da ugradim na Nokiji 7 plus (Android-10) IGO Pal radi bez greske,pa ako imas taj IGO pokusaj sa njim.
Na "starom" xiaomi-ju Redmi note 3 (android 6) sam imao instaliran nextgen koji je radio super. Prije nekoliko dana sam se ponovio u redmi note 9 pro (android 10) i pokušavam instalirati isti nextgen, ali ne uspjevam. Izbacuje mi Global cfg grešku, mada zip postoji u content file-u. u čemu je "kvaka" ? može li uopće nextgen na android 10 ili treba nekakva druga verzija. Cijeli nextgen file je na internoj memoriji!!!
Zadnji uredio pa2vo : 07-06-2020 u 20:36
Meni je "zuzo" predlozio da ugradim na Nokiji 7 plus (Android-10) IGO Pal radi bez greske,pa ako imas taj IGO pokusaj sa njim.
Rade svi igor nextgen a radi i igo primo ja ga imam na android i 10
Ide bez problema jedino ne radi na android 8,ja ga imam na 5,7 i 10 android savršeno radi i pokazuje sve kamere po HR i dalje
Nisam ga uspio instalirati niti nakon više od mjesec dana. Ne znam što i kako?!?!?!
radi sve normalno svaki igo nextgen radi i stari igo primo na svim androidima osim na 8
Treba mi rezervna kamionska navigacija za eu sa kamerama. Imam garmin uredaj i sve radi ok ali bi htio i na mobitelu klo se nesto poremeti na garminu. Koja se preporuča za android mobitel, da nemoram često stavljati novu kako sam shvatio po postovima?
https://mega.nz/file/MkY0nJIB#CeJ2l5...-BZ0gRDZlPKAo8
Pokusaj ovu. Ako jos radi link nisam probao a trebalo bi da radi.
Edit by Sljaka: Bez reklama
Zadnji uredio Sljaka : 22-06-2022 u 07:08
SVE ŠTO MOŽEŠ DANAS OSTAVI ZA SUTRA !!!
Ima li netko Nextgen za Motorola G60?
Stara verzija je instalirana, ali ne mogu usmjeriti
Odaberi
Ova poveznica više ne radi
Bookmarks